Vinski večer se je odvijal kot po načrtih, družba je bila sproščena, poslovni partnerji zadovoljni, ženske pa so v oči dobile nek nov lesk.

eroticne zgodbe naporen dan

Še posebej ena. Lepotica večera je bila spremljevalka vplivnega človeka, ki je zagotavljal kar nekaj finančnih sredstev ljudem, ki so se nahajali na vinskem dogodku. Okusni tapasi so prihajali z vseh strani in jasno je bilo, da so mu všeč. Ob takšni lepotički si je raje vzel čisto preveč časa za obložene kruhke, krompirček na sto načinov in posebej pripravljene lignje.

Je sploh mogoče, da pustiš takšno žensko ždeti v svojem kotu zato, da se nažiraš in hodiš od enega pladnja z vinom do drugega. Zapeljivec večera je bil precej mlajši od njega in je verjel v svoj šarm. Navkljub dejstvu, da je dobro vedel kam spušča svoje lepljive prste si je dovolil ogovoriti lepo damo.

Opazil je njeno iskreno začudenje na obrazu potem pa kaj kmalu ujel nemirne oči, ki so ga pregledovale od glave do pet.

erotika in erotični oglasi

“Sploh veš kdo sem?” ga je resnobno vprašala in pogledala proti svojemu požrešnežu.

“Vem, vem,” ji je smeje odvrnil. “Čez tri minute sem lahko ob službo, a mi je za to ta moment povsem vseeno.”

Všeč ji je bila njegova samozavest in predrznost. Že prej ga je opazovala, bilo ji je dolgčas in s kotičkom očesa je ujela privlačnega fanta, ki je bil očitno brez spremljevalke. Nekaj sekund sta se samo gledala. Ona je vmes kukala k mizi s tapasi in opazila, da je njen spremljevalec ne bi opazil niti, če bi izginila za cel večer. Obstopili so ga neki ljudje in več kot očitno mu je ugajalo njihovo dobrikanje.

Nista bila v zvezi, le občasno si jo je “izposodil” za kakšen dogodek, vse ostalo pa si je domišljal preveč resno. Zanjo je bil le transakcija katere pa vseeno ni želela izgubiti zaradi enega čednega in drznega mladeniča.

“Greva dol pogledat klet?” Je dejal kot bi ne bilo to nič takšnega.

Za hip so se ji ustavili možgani, trezne misli pa je preglasilo vino in čedalje bolj potrebna muca. Stisnila je stegna in ugotovila, da je vendarle bolj željna seksa kot si je mislila. Izginila sta v množici ljudi nato pa krenila po širokih stopnicah v klet. Bili so že tam zato je bil prepričan, da ju ne bodo motili. Vonj tiste kleti je bil poseben in, ko se je v njegovih nosnicah zmešal še z njeno dišavo je bilo res nekaj posebnega.

Nista preveč okolišila. Zgrabil jo je pod zadnjico in med strastnim poljubom dvignil krilo preko ritnic.

“Nee!” se je nenadoma uprla. “Ne na steno, umazana bom.”

V hlačah mu je razganjalo tiča od potrebe, s prsti pa je bil že globoko v njenih spodnjicah in spoznal urejeno vlažno princesko. Obrnila mu je hrbet, mu nagajivo vrgla zadnjico v polno naročje in se z rokama oprijela kovinske ograje. On je poželjivo pogledal po njenem vitkem telesu, ji preko ritnic potisnil zlato obleko in umaknil spodnjice v stran. Ravno toliko, da je lahko pošteno namočil svojega korenjaka, ki se je tako čudovito ujemal z njeno češpljico.

Zvoki zabave zgoraj so poskrbeli, da sta bila lahko celo nekoliko bolj sproščena kot bi bila sicer v podobni situaciji. Glasno tleskanje je preglasilo njeno ječanje in škripanje kovinske ograje pred njo.

erotika in erotični oglasi

“Daj me jaaa, fajn me daj!” je letelo iz njenih ust.

Pa tako nežna in nedolžna je bila videti zgoraj. Grabil je za njene prsi in obraz zakopal v dolge in dišeče lase. Morda se tole ne bo dobro končalo, a bo vsaj užival v trenutku, ki mu je bil namenjen. Presenečen je bil kako hitro ji je prišlo in kako nazorno je to pokazala.

Ženski orgazemPotem se je obrnila k njemu, njene oči so bile še bolj divje kot pred tem in z roko je segla po njegovem utripajočem tiču.

“Pofukaj me v usta,” je rekla in počepnila.

S prsti je zaril v njene lase, jih zgrabil in jo nabil nase. Njena želja je v njegovih možganih povzročila eksplozijo navdušenja in odprla nek nov program za te igrice. Neusmiljeno je polnil njena usta tudi še potem, ko je čutil vulkan, ki se je prebudil vanje. Pospravila je vse do zadnje kaplje in ga pri tem prav pohlevno gledala v oči.

Zgoraj je bilo vse po starem. On je zavil za šank, ona pa k “zvezdi” večera, ki je neumorno razlagala o poslovnih podvigih, golfu v Španiji in ženskah, ki naj bi ga neumorno osvajale. Očitno je bil pravi žrebec, a njegovo žrebico so pravkar pojahali kar je dal vedeti njen zadovoljen nasmešek.

DELI
Prejšnji članekOjoj, po alkoholu se mi seksa!
Naslednji članekSex igračke | Vibracijski erekcijski obroček
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.