Z družbo sem se pred kratkim menila kakšna so kaj njihova osebna erotična doživetja in erotične fantazije

Vsem erotika pomeni nekaj nadzemeljskega. Kljub bolj modernim časom pa so nekateri še vedno precej zadržani. Pripovedi so bile zelo različne in domiselne, med najboljšimi pa so v glavnem ženski “izlivi”, čeprav so bile zgodbe še vedno precej zadržane.

erotika in erotični oglasi

Punce imamo rade nenavadno

Ženskam se zdi erotično, ko jih moški preseneti s čim nenavadnim, s sprostitveno kopeljo, ki jim jo pripravi po službi ali romantična večerja, ki jo sam skuha. Pomembno je tudi vzdušje, ki ga spremlja spodoben, prijeten vonj, pozoren pogled in nežen dotik, vse to pa fantaziji pušča veliko meneverskega prostora. Erotično je, ko se moški poigravajo z lasmi in prepevajo lepe, nežne pesmice.

Kaj pa je za moške erotična fantazija?

erotično spodnje periloZanimivo, da so se precej bolj razgovorile moje prijateljice kot prijatelji, čeprav med nami sicer ni nobenih zavor. Fantje so sicer na hitro drug preko drugega govorili kaj se njim zdi erotično, potem pa se posvetili pivu in raje prisluhnili nam. In kaj erotičnega se njim “mota” po glavi?

Erotično spodnje perilo, pomanjkljivo oblečena partnerka, ki ga preseneti v kuhinji, zapeljiv pogled s katerim sporoča, da si ga želi, seksi neznanka, ki se nasmehne in pomežikne v lokalu, …

Moji prijateljici pa …

Dana: “Ko moj dečko pride iz kopalnice in v samih spodnjicah smukne k meni v posteljo, njegova koža pa se, v soju sveč, prijetno lesketa. To me čisto obnori!“ 🔥

Sara: “Zelo erotično je pomerjanje spodnjega perila v blagovnici 💖, ko možu opišem, kako izgledam in ga kupim.” Perilo nato zvečer ali ob koncu tedna oblečem.” 🔥

seksi misicast moskiŽenskam se zdijo erotični tudi moški, ki se iz rekreacije vrnejo domov v športni opremi ⚽ in niso elegantni kot navadno. Pri nekaterih puncah veljajo za erotične le drobne stvari kot sta naključen dotik ali pogled, vse kar pa je umetno uprizorjeno, se jim zdi vse prej kot erotično.

Kaj je popoln večer, je ena izmed prijateljic opisala takole: “Cvetje in globoki pogovori so zagotovilo za erotiko in polno spolno življenje. Nepozabna je spontana večerja v postelji, v pižamah s čim več gumbi, brez otrok in televizije v bližini. Ščemeč se mi zdi tudi intelektualen pogovor, ki mu oba nameniva vso pozornost.”

Ženske iščejo partnerja s širokim srcem, ki zna poslušati, kuhati, si vzeti čas za kolege in nogomet, je moderen in pogumen, ima smisel za humor, s katerim jim polepša dan in prežene skrbi. Vse kar je živahno in žari je erotično, ne glede na to ali je načrtovano ali ne.

erotika in erotični oglasi

Erotika je za telo in dušo skrben obred, za katerega so značilni rdeče vrtnice 🌹, soj sveč, rdeča spalnica, globok pogled in topel objem. Je nekaj, kar v dolgoleten zakon vedno znova prinaša vznemirjenje, nekaj novega in še nepoznanega. Že sama kemija med dvema je dovolj, da se v glavi razcveti erotika.

Dragi moji in drage moje, bodite erotični, bodite pogumni in izživite svoje erotične fantazije!

DELI
Prejšnji članekKaj gledaš draga?
Naslednji članekKako zapecati bejbo na Urgenci?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.