Prha mu je dobro dela, a zdaj si je želel le še ene reči. V postelji se pridružiti svoji vroči Heleni, ki ga je na vsakem koraku nagajivo dražila že ves dan!

Čeprav ni bilo pretirano toplo pa je šel v posteljo vedno v samih spodnjicah. Oprijete bokserke so lepo objele njegovo zadnjico, za sprednji del pa se mu je počasi dozdevalo, da zmanjkuje prostora. Že pod prho je bil v veliki skušnjavi, ko je pomislil nanjo, njen skrivnosten nasmešek in seksi grožnje, ki jih je bil deležen čez dan.

Kadarkoli je lahko, se ga je dotaknila blizu mednožja, ali povsem nehote s prsti ošvrknila tam spodaj. Na poti nazaj ga je med vožnjo božala po stegnu čeprav je vozila ona. Še dobro, da ima njen Volvo avtomatski menjalnik sicer bi imela težave pri iskanju prave prestavne ročice.

erotika in erotični oglasi

Pod prho je imel med nogami ob teh mislih ves čas postavljenega vojaka na straži. Miljenje mu je delalo probleme saj bi si ga najraje vrgel na roke in na novo zagnal Windowse v svoji glavi. Po drugi strani pa ni želel v posteljo priti potešen. Vedel je, da si ga močno želi zato si ne smel privoščiti, da bi legel k njej brez prave energije. Takoj bi vedela, v to je bil prepričan.

Ko je vstopil v sobo je zagledal čudovit prizor. Helena je ležala na trebuhu in gledala v zaslon prenosnika, ki se je svetil z njenega vzglavnika. Majica ji je zlezla visoko, njeno ritko pa so precej površno zakrivale le kratke svilene hlačke s čipko. S pokrčenimi nogami je nagajivo in brezskrbno opletala po zraku, ter mrmrala melodijo pesmi, ki se je vrtela v ozadju scene filma. Po vseh štirih se je od zadaj priplazil nad njo in ji pogledal preko rame.

“Kaj gledaš?”

“Porniče, hahaha!” se je zasmejala na ves glas.

“Mhm, vidim.”

Potem je s prsti švignila po sledilni ploščici na prenosniku, naredila nekaj klikov in na zaslonu se je pojavil v črno zavit PornHub.

via GIPHY

“Vidiš, hehe?!” se je znova zarežala.

Čisto nič ne bi bilo narobe, če bi ji tisti trenutek s riti potegnil seksi hlačke in jo nažgal brez opozorila, ampak še prej si je želel malce igric z njo. Čeprav se mu je zdelo, da sta imela že ves dan neke vrste predigro, pa je vseeno užival v trenutkih, ko jo je delal čedalje bolj potrebno. Ona je brezkompromisno odprla stran s porniči, on pa ji je vrnil z nežnim poljubom na razgaljeno ramo. Žival, ki jo je hotela tisti hip raztrgati je privezal na zelo kratko verigo nekam globoko vase. Opazil je njeno presenečenje nad medlo reakcijo in se za njenim hrbtom nasmehnil.

erotika in erotični oglasi

Z roko je segla nazaj naravnost proti njegovim spodnjicam in s prsti za hip ujela tisto kar je iskala.

“Boš rekel, da te ne zanima?”

Potem se je izmaknil in ji roko potisnil naprej.

“Kaj pa vem, mogoče malo kasneje,” je bil zloben.

Če bi videla njegove oči, bi ji bilo vse jasno, tako pa …

Prva minuta naključno izbranega porniča je šla mimo in vse je bilo že v polnem teku. Povsem drugače kot pri njima. On jo je še vedno dolgočasno ljubkoval po vratu, božal njeno zakrčeno telo in se vsake toliko nesramno dotaknil njene zadnjice s čedalje bolj čvrstim udom. Razganjalo ga je od potrebe, a bil je pripravljen potrpeti za svojo igro.

“Usekala te bom, prisežem,” je dokaj resno zagrozila, ko se je še enkrat več umaknil s svojim mednožjem od napete ritke.

Tiščala jo je k višku in skušala doseči njegovega vojaka, ki se ni dal motiti. Preko rame se je zazrl v zaslon kjer je silikonska blondinka goltala ogromnega tiča in navidezno uživala v grobosti svojega “gospoda”, ki je z roko na njenem temenu nadzoroval globino tako imenovanega “deepthroata”.

Helena je z roko spet segla nazaj in tokrat iz prve ujela svojo tarčo.

“Ahaaa, kaj pa je tole?!” je rekla in zgrabila za nabreklega korenjaka.

Zdaj jo je prijel za obe zapestji in ju potisnil daleč naprej.

“Še enkrat poizkusi pa boš najebala,” je zagrozil.

In ona bi poizkusila, a ni mogla. Prizor na zaslonu je bil že povsem drugačen. Zdaj je blondinka s kolenom visoko na kuhinjskem pultu jemala orjaka od zadaj. Njeno umetno stokanje je obema paralo živce, a se na to nista ozirala. Z boki se je nekoliko spustil nad Helenino ritko in zajadral s trdim tičem med njeni ritnici. Tiste hlačke so bile tako fine in nežne, da jih niti čutil ni. Če ne bi imel spodnjic na sebi, bi menda mislil, da je gola. Potem je šel z levico nazaj in ob strani izpustil “zapornika” na svobodo. Izstrelil se je kot metek in znova pristal globoko za njeno napeto ritko.

Božal jo je z njim, segal z vrhom daleč pod njo in drgnil ob vzburjeno češpljico, ki se je v tistih hlačkah medila kot za stavo. Njeni boki so nežno zaplesali sem in tja, ramena in vrat so spet zasuli njegovi poljubi medtem, ko se je pred njima odvijal že pravi masaker. Blondinka je imela v češplji ročaj nekega kuhinjskega pripomočka, v ritni luknji pa tistega velikega tiča, ki bi jo malo nazaj skoraj zadušil.

“Dober?” jo je podražil z vprašanjem o filmu.

“Tale zadaj mi je bolj všeč, samo malo preveč se obira,” je rekla in znova segla z roko nazaj.

“Misliš?!” je rekel in naredil nekaj česar ni predvidela.

Iz prenosnika je izpulil kabel, ki je peljal do vtičnice, ga ločil od polnilca in ji z njim na hrbtu zvezal zapestji.

“Zdaj boš dala mir,” je rekel in jo ob tem nesramno usekal po zadnjici.

Helena eroticne zgodbe

Z glavo je pristala na postelji in slika na prenosniku se je obrnila narobe. Spraševala se je v kakšnem položaju se je znašla. Prasca bi morala ona zvezati in ga pofukati do nezavesti, zdaj pa se bo on izživljal nad njo?! Čeprav je bila navidez besna nanj pa je globoko v njej vse gorelo in brbotalo od vročega pričakovanja. Počasi ji je slekel hlačke, si jih poveznil na obraz in ji pokazal kako uživa v njihovi družbi. Potem se je lotil božanja njene zadnjice, se z vrelim jezikom sprehodil vse od vratu, preko ritke do napetih stegen. Opazoval je lepo nabreklo češpljico, ki se je utapljala v lastnem soku. S palcem je nežno zdrknil preko nje, ji za nameček prislonil še en poljub in malo jezika, potem pa vstal in si si pred njenimi očmi slekel spodnjice. Ponosno ji je pokazal svojega vojaka, ki je v ravni črti kazal na popek. Njegova gladka moda so bila videti zategnjena in ta prizor jo je vsekakor potisnil preko roba.

Rekla ni nobene, le oster pogled mu je namenila tik preden je znova izginil za njen hrbet. Užival je ob raziskovanju njenega telesa, gnetel ji je joški, ki sta popolno sedli v njegove dlani in jo naposled obrnil na hrbet. Z rokama pod njim ji seveda ni bilo najbolj udobno, a pogled na grozečo, potrebno zver, ki se je z odprtimi usti približevala njenemu razprtemu mednožju je odtehtalo te muke. Za njeno glavo so iz prenosnika prihajali zvoki, ki so ji dali vedeti kaj se dogaja ne da bi videla sam zaslon. Po drugi strani pa je on gledal zdaj tja, zdaj njene oči. Spet jo je jezil. Je plehki pornič bolj zanimiv od nje? Ko ji je v ščemečo muco zasadil svoj jezik je za hip pozabila na to. Oči ji je zasukalo in boki so se znova dvignili od postelje.

erotika in erotični oglasi

Ni trajalo dolgo, ko se je znova povzpel nad njo. Oči je prikovala na štrlečega tiča, ki je šel za njen okus čisto predaleč stran od mesta kjer ga je tisti hip nujno potrebovala. Prinesel ji ga je povsem do obraza in jo božal z njim. Tako topel, nežen, omamno dišeč … Lovila ga je z usti in jezikom, a kaj več kot bežen dotik ji ni uspel. Ves čas je bežal pred njo.

“Pizda si otrok!” se je hudovala, a vseeno ni mogla mimo nasmeška.

Tudi on je bil nasmejan. Užival je v njeni nemoči in zavedanju, da bi tisti hip imela v sebi raje dva kot nobenega. Mogoče prej še katerega od tistih iz predala v nočni omarici za povrhu. Za hip se je ustavil in sklenil uživati v objemu njenih vročih ustnic, ki so posesale nabreklo glavico in še vsaj polovico korenjaka. Lagal bi, če bi rekel, da mu je bilo enostavno potegniti ga ven in ga zamenjati z jezikom. Tudi tega je sprejela, a dobil je tudi precej boleč ugriz v spodnjo ustnico. Uh, kako je bila “nataknjena”!

“Resno, grizla me boš?!”

Vrh tiča ji je zarinil med joški in nato počasi krenil navzdol, preko venerinega griča in nesramno vlažnih sramnih ustnic. Dobro je čutil nabrekel in vzburjen ščegetavček. Ko je zdrknil preko njega se je njeno celotno telo napelo kot struna. Znal je igrati na tisti inštrument. Dobro ga je obvladal in vedel je kako izvabiti najlepše glasove iz njega. Ko ji je v eni potezi podaril celega junaka je tako sladko zapela, da bi ji angelci prisluhnili. Glavo ji je zvilo tako močno nazaj, da je za hip uzrla prizor nesramnega natepavanja razkrečene blondinke. Med nogami je čutila neverjetno ugodje in prvo olajšanje po tistem nesramnem uvodu. Že je kovala maščevanje, a ne tisti dan. Še bo čas. Zdaj se bo prepustila žrebcu, ki tudi sam ni zmogel več zadržati svoje sle.

Vse močneje se je zabijal med njena potna stegna in si njeni nogi poveznil na ramena, da je imel popoln dostop do njene seksi ritke in mokro tleskajoče češplje. Zdelo se ji je, da lebdi v zraku. Da ji prihaja z vsakim novim sunkom, ki je pristal globoko v njej kot je le lahko. Spustila je boke in lovila dotik z najbolj vzburjeno točko svojega telesa. Oči so bile na trenutke bele, ko pa je kaj videla je streljala z njimi naravnost v njegove. Opazila je njegovo nemoč, prve trenutke predaje. Sklenila je zvezanih rok prevzeti pobudo in mu pokazati kdo je pravi šef v tisti postelji. Nadela si je najbolj fukiš izraz kar jih je premogla in skozi zobe zasikala:

“Daj me prasec, pofukaj me! Do konca me daj, hočem tvojo spermo po celem telesu!”

Potem je glavo znova zasukala nazaj in ujela še zadnji prizor nesojenega filma na prenosniku. Blondinka je nemočno obstala ukleščena med koleni svojega ponorelega ljubimca, ki ji je v naslednjih sekundah prekril obraz z vrelimi salvami beline iz svojega bruhajočega vulkana.

Med meglenim opazovanjem zadnjih kadrov in trenutki popolne omame od lastnega orgazma je s celim telesom tudi sama postala končni cilj nekomu. Nekomu, ki bo nekoč močno najebal.

DELI
Prejšnji članekStrap on, kaj hudiča pa je to?!
Naslednji članekOsebna erotična doživetja in erotične fantazije
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.