Mnogi zmotno mislijo, da malce starejši ljudje ne seksajo in nimajo umazanih misli. Zapeljiva Darinka je živi dokaz, da temu nikakor ni tako!

seksi moški

Matej, njen sosed bi rekel, da so 60-letnice ravno toliko pokvarjene in drzne kot 25-letnice, otročje kot najstnice in izkušene… no ja, svojim letom primerno. Darinka je v svoji hiši že nekaj časa živela sama. Po moževi smrti je prodala družinsko podjetje in uživala življenje z veliko žlico.

“Nič ne bomo nesli s sabo v grob,” je rekla, ko so prijateljice, sosedje in znanci dvigovali obrvi. “Samo enkrat se živi, hudiča no!”

Ni bil prepričan o njenih letih, a zdelo se mu je, da je jih ima, navkljub mladostnemu videzu, že okoli 60. Bila sta soseda in imel je v spominu, da so praznovali okroglo. Ali pa je bil to njen pokojni mož? Hmmm… zanj so rekli, da je bil celo kakšno leto mlajši, in da ga je reveža izdalo srce ob tako nenasitni babnici. V resnici ga je verjetno pobralo od stresa okoli firme in govoric o tem kako se njegova žena daje dol z drugimi.

Darinka je v okolici veljala pa zelo potrebno žensko, ki nima nikoli dovolj. Če je bilo verjeti “vaškim” zgodbam, je imela ob možu vsaj še dva ljubimca v zadnjih letih. Kričati od užitka naj bi jo večkrat slišali tako doma kot v bližnjem gozdiču in na parkirišču za trgovino v Novem mestu. Živahna Dolenjka je imela na obrazu ves čas nagajiv nasmešek, s svojimi provokativnimi oblačili pa je jasno kazala, da ji ne rečejo zaman “prve noge Dolenjske”.

Za joške je že sama priznala, da niso darilo narave, ampak moža, a so bile tako fascinantne, da je bilo povsem vseeno. Ko človek sešteje vse skupaj, dobi ven hudičevo zapeljivo babnico, ki nikakor še ni za odstrel. Marsikdo se je po moževi smrti trudil okrog nje, a kot so znali zlobni jeziki povedati, je imela rada mlajše. Precej mlajše.

Matej jih je štel 27 in se je še vedno ubadal s študijem. Žal je moral poprijeti za redno delo ob študiju, saj bonitet študentskega življenja ni več užival. Je pa zato užival veliko občudovanje sosede Darinke, ki mu je že kar lep čas dobrikala na različne načine. Vedno mu je pomahala, ko se je s svojim prestižnim Audijem peljala mimo njega, se mu nasmihala v trgovini ali preko ceste.

mature erotične zgodbePred kratkim jo je srečal v baru kjer je nekako ne bi pričakoval. Imeli so odprto na silvestrovo, saj je tam praznovalo nekaj manjših in večjih skupin. Ni bilo videti, da je Darinka del katere od njih. Odgnala je dva pretirano pogumna moška, ki ji nista bila všeč in prisedla k njemu. Končno je lahko povsem od blizu zrl v tiste lepe prsi, ki so kipele pod bluzo in oblikovale enega najlepših dekoltejev daleč naokoli.

“Si kar sam, sosed?” ga je vprašala in dvignila prazen kozarec šampanjca proti natakarju. S prstom je pokazala še na Mateja in njegov vrček piva.

“Doma je dolgcajt, pa sem se prešvercal,” je priznal. “Čez nekaj časa prideta še kolega in kolegica.”

Kmalu sta imela na mizi novo rundo, Matej pa je bil k sreči že od prej dovolj sproščen po dveh pirih. Tudi sicer ni bil pretirano zadržan, vendarle pa je bilo večerno druženje z Darinko zanj nekaj novega. Seveda je tudi sam dobro poznal zgodbice, ki so krožile o njej. Tisti hip se je počutil kot ranljiv plen v katerega bo sestradana puma zarila svoje ostre kremplje in zobe. Moral je priznati, občutek mu je bil všeč.

Pogovor je tekel o njegovem študiju in službi, a sta kaj kmalu končala na bolj sproščenem področju. Darinki je v očeh pisalo, da ji gre po glavi zgolj eno. Njene oči so videle zgolj mladega in trdega kurca na katerem je želela preživeti novoletno rajanje. Ni minilo dolgo, ko se je ponudila, da se preselita k njej in tam nadaljujeta zasebno zabavo. Omenila je nekaj steklenic vina in odličen narezek, ki ga je imela že pripravljenega. Matej je naenkrat začutil, da jedla ne bosta nič kot tudi, da ne bo dočakal svoje družbe s katero je bil dogovorjen. Preveč ga je mikalo, da bi sprejel njeno nespodobno povabilo.

erotika in erotični oglasi

Vožnja domov je minila brez pogovora. Iz zvočnikov je, povsem v njenem stilu, bobnela moderna plesna glasba in vsake toliko se je obrnila proti njemu, da je flirtala. Kratko krilo ji je pošteno zlezlo navzgor po zares lepih, dolgih nogah in njegove oči so se večkrat ustavile na njih. Opazila je in bilo ji je všeč. Med čakanjem na zeleno luč je z desnico segla po njegovi nogi. Opazoval je dolge, rdeče nohte kako grabežljivo potujejo navzgor proti mednožju. Tik preden bi ga zgrabila za tiča je morala speljati.

Nekaj je bilo kristalno jasno. Silvestrskega programa na TV ne bosta gledala. Doma ga je naskočila že na dvorišču. Avtomobil je bil še vedno prižgan, ko se je odpela, zlezla k njemu in se mu prisesala na ustnice. Dišala je in bila tako neverjetno pohotna, da je odneslo tudi Mateja. Še nikoli ni bil s starejšo žensko čeprav je skrivoma večkrat fantaziral o tem.

Z roko je segel po njenem kolenu, ga s prsti objel in dlan potisnil navzgor. Čutil je kako jo je vrglo od vzburjenja in tudi sam bi kaj težko prikril, da je na istem. Dokaz je tičal pod njeno roko. Grabila ga je za prebujeno premoženje in si grizla ustnico ob mislih o tem kaj vse mu bo tisto noč počela. In zakaj za vraga ne kar takoj?!

Med odpenjanjem zadrge ga je ves čas gledala naravnost v oči. Medtem, ko je on začuden božal presenetljivo čvrsto zadnjico, si je ona postregla z njegovim korenjakom, ki je prav simpatično pogledal izza spodnjih hlač. Umaknila je elastičen rob z njega in se počasi sklonila navzdol. Opazoval je njeno urejeno pričesko, jo grabil za rit in užival v vročini, ki je tisti trenutek oblila njegovega tiča in se razlila skozi trebuh naprej po celem telesu.

Poznal je glasbo, ki se je vrtela na radiu, ampak se niti za milijon evrov ni mogel spomniti naslova. Njena usta so nežno objela vrh korenjaka in se počasi spustila navzdol vse do konca. Ni imel ravno majhnega tiča pa ga je celega vzela vase. Zastala je za sekundo ali dve, nato pa se vrnila nazaj, ga za hip izpustila iz ust, da je zajela zrak in vajo ponovila. S spretnim jezikom mu je obdelovala vrh uda, ki je bil videti pripravljen za ognjemet, on pa je medtem svoje prste zaril pod njene spodnjice in se dokopal vroče in vlažne muce.

Čutil je, da jo je to še dodano vzburilo. Igral se je z voljno češpljo, jo obdeloval in polnil s prsti ter užival v njenem fafanju. Nazadnje mu ga je vlekla Tina. Kolegica s faksa, ki je to počela tako nerodno, da mu niti prišlo ni. Tokrat pa se mu je zdelo, da bo vsega skupaj konec prej kot bi hotel. Darinka ga je obdelovala kot v porniču. Sesala, grizljala in oblizovala. Celo jajca je spravila iz gat in jih sesala v usta, ter obdelovala z vrhom jezika.

V Mokro muco ji je zaril tri prste, jo fukal z njimi, boki pa so potegnili njegovo rit od sedeža in pričeli suvati proti njej.

“Mmmm… jaaaa… to mam rada,” je ječala, ko jo je nabijal v usta.

Potem ga je prijela za prosto roko in si jo položila na svojo glavo. Hotela je, da bi bil z njo malce bolj grob. Si jo prilastil, vzel po svoje, jo pofukal v usta. Mateju ni bilo tega namigniti dvakrat. S prsti ji je šel skozi urejene lase, jih pograbil in kar precej grobo nabil na svojega korenjaka. Všeč mu je bil zvok, ki je sledil. Moker cmok, tišina in nato grgranje ter hlastanje za zrakom. Za sekundo je popustil in nato takoj še enkrat. Pa še enkrat in še enkrat…

V hišo sta prišla na pol slečena, on z odpetimi hlačami in mokrim curakom, ki je gledal iz njih, ona s krilom nekje v višini pasu, da je kazala erotične hlačne nogavice in delček vroče rdečih tangic. Zaloputnila je z vrati, ga ostro pogledala in stopila k njemu. Z roko mu je segla globoko v spodnjice, nič kaj nežno prijela za mošnjo in mu zabrusila:

“Nafukal si ljubček!”

DELI
Prejšnji članekVIDEO: Kako deluje URGENCA.COM
Naslednji članekErotika za boljši partnerski odnos
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.