Da je erotika nekaj kar deluje kot lepilo na partnerske odnose vemo. Dejstvo pa je, da lahko z njo vsak odnos tudi popravimo.

Eva Erotika

Nekateri bi morda rekli “pozdravimo”. Potem, ko začetna zaljubljenost nekoliko usahne in ni več tistega norenja in metuljčkov v trebuhu, se v partnerski odnos hitro pritihotapi dolgočasje in občutek praznine. Nenadoma se nam zazdi, da ob sebi nimamo več partnerja, ki smo ga spoznali, seveda enako velja tudi v obratni smeri.

Niti ne zavedamo se kako hitro lahko pošljemo kakšen signal v to smer. Le zakaj bi se še obešala drug po drugem, se osvajala in se ukvarjala z erotičnimi detajli, ko pa sta že skupaj. Prav ta miselnost je kriva, da se odnos skrha, a reši ga lahko erotika. Seveda ne govorimo o pornografiji in skupnem ogledu filmov za odrasle. Erotično je lahko še marsikaj drugega.

Omisli si erotično perilo

Slednje seveda v večji meri velja za punce, kar pa ne pomeni, da fantje pri tem ne morejo sodelovati. Seveda tudi njegove raztegnjene bokserke ne bodo naredile ravno lepega vtisa. Poleg tega pa lahko partner pomaga tudi pri izbiri erotičnega perila ali ga celo kupi sam. Je pa na tej točki treba biti previden in zelo prepričan o velikosti.

S takšnim nakupom partner partnerki sporoča, da si je še vedno želi in, da se mu zdi zelo erotična in privlačna. Ko partnerka kupi vroče perilo in si ga zanj nadane pa njemu sporoča, da si ga želi in, da je lepa samo zanj.

Erotične igrice

Da je lahko erotika v domačem okolju še kako prisotna dokazujejo številne erotične igre in zabava. Seveda gre lahko dobesedno za igre, tiste s kartami, ki se navadno uporabljajo za slači-poker, ali pa denimo posebne kocke na katerih so napisani različni položaji in spolne prakse.

Si drzneta vreči kocko in izpolniti nalogo? Hmmm… zdi se mi, da na njej piše analni seks. Igrata pa se lahko tudi v postelji. Dovolita svoji domišljiji prosto pot in obiščita erotično trgovino. Seveda vama ni treba hoditi tja. Kar preko spleta lahko preverita večje število tovrstnih trgovin in njihovo ponudbo.

Brskanje po erotičnih trgovinah je vzburljivo

Ko se bosta enkrat znašla v erotični trgovini in zagledala vse tiste kategorije po katerih so razporejene erotične igračke, perilo in ostali pripomočki za v spalnico, se bosta počutila nadvse nagajivo. Gre za proces, ki je podoben predigri in ni rečeno, da vaju vse skupaj, še pred nakupom, ne bo speljalo v seks.

Omislita si nekaj igračk zanj in zanjo. Pogovarjajta se o njih. Kaj bi rada preizkusila in česa morda ne bi. Povejta si tudi zakaj. S tem bosta odprla številne teme, ki so bile za vaju doslej tabu. Odpiranje in podiranje tabujev pa je ključen korak do bolj odprtega in srečnega partnerskega odnosa.

Razmišljata o trojčku?

Če med vama že nekaj časa zori ideja o trojčku, je morda čas, da se tega lotita. Ne glede na to ali je bila to njena ali njegova želja, je na mizi. Seveda se morata oba o tem v popolnosti strinjati, sicer bi lahko zgolj škodovalo vajinemu odnosu. Parov, ki si želijo izkušnje v tri je zelo veliko.

Samo na portalu urgenca.com je takšnih več kot 5000, zelo veliko pa je tudi oglasov kjer se posameznik ali posameznica želita vključiti v igro! Vsekakor preverita. 

Preden se zapleteta v trikotnik, poskrbita za to, da bo pri vama vse razčiščeno in jasno. Trikotnik lahko preraste tudi v ljubezenskega kar pa nikakor ne bi dobro vplivalo na vajino razmerje. Si želita v postelji njo ali njega? Zelo pomembno vprašanje na katero si morata odgovoriti preden nadaljujeta. Morda pa se dogovorita za erotičen večer s dodatnim žrebcem in kasneje enkrat še z vročo bejbo.

DELI
Prejšnji članekPohotna mama si za silvestra zaželi ...
Naslednji članekKaj je zdrava spolnost?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.