Brigita je v kopalkah ležala na velikem ležalniku ob bazenu svojega ograjenega vrta in se …

Živela je sama, ograja je bila visoka in očem neprebojna, zato se je tam ob bazenu, božana s strani toplih sončnih žarkov večkrat takole predajala svojim fantazijam. Tisti dan je mislila na svojega zadnjega fukača, ki ga je srečala na simpoziju.

Kaj hitro sta se zapletla v vroče igrice in še isti večer skupaj končala v njeni hotelski sobi. Zdelo se ji je zabavno, da mu je rekla jebač, čeprav je v resnici ona pofukala njega. Bila je že res sestradana saj ni imela seksa več kot mesec in pol. Sama sebi se je zdela kot kakšna nuna, zato ji je njegov trd kurac prišel še kako prav. Trdega je imel že spodaj na predstavitvi.

mikro bikini in tangice na plazi

Nalašč ga je z dlanjo še nekajkrat pobožala kar med srebanjem krasnega šampanjca. Ob tem se mu je zapeljivo nasmehnila in uživala v utripanju njegove nabrekle žile, ki je močno pritiskala na hlače. Videti je bil povsem umirjen. Ni ga zgrabila panika in se je le predal njeni igri.

Takrat je že vedel, da mu kaj dosti več od tiča ne bo treba pokazati. V očeh ji je pisalo kako sestradana in potrebna ga je. V sobi se je zgodilo prav to. Ko je odpel hlače in jih spustil na tla, ga je vzela v roke ona in si postregla kot spodaj v baru, kjer so lahko jedli in pili kolikor jih je bila volja. Prav prijetno zadeta od mehurčkov se je s svojimi rdeče naličenimi ustnicami spravila nadenj.

Kar sredi sobe je pokleknila in mu ga pričela vleči. Njen jezik se je spretno vrtel okoli nabreklega tiča, se poigraval okrog napete rožnate glavice, ki se je vsake toliko izgubila v njenih ustih. Znala ga je vzeti vanje celega. Takrat mu je želodec prilepilo ob hrbtenico in dih mu je za nekaj sekund zastal. Dlan je odložil na njeno glavo, a kaj dosti več poguma ni zbral.

Sicer pa je vse postorila sama tako, da se mu kaj dosti ni bilo treba zajebavati. Po vročem fafanju ga je potisnila na posteljo in zlezla nanj kot prava predatorka. Med plazenjem po vseh štirih se je uspela še na pol sleči pri čemer ji je vestno pomagal znebiti se modrčka, ki je razkril dve popolni dojki, krasno nabreklih rjavih jagod. Z usti se je za nekaj trenutkov prisesal nanje, objemal prijetno topli in čvrsti dojki, potem pa se vrgel na hrbet.

Spodnjic si ni slekla. Drgnila je z mednožjem po njegovem nabreklem tiču in ga gledala naravnost v oči. Bila je sijajna pri tem početju. Potem pa je s prsti zgolj umaknila hlačke na stran, poiskala pravi položaj in sedla nanj. Zdel se ji je kar malce otrpel, a v njem je vrelo od navdušenja, ko je lovil njeni lepi ritnici s svojimi rokami.

… vse to je šlo lepi Brigitki po glavi medtem, ko se je tam na vrtu zadovoljevala s svojim velikim, roza vibratorjem. Bila je tako zelo sproščena, da ni opazila para oči, ki je vendarle našel drobno vrzel v njeni sicer brezhibni ograji. No ja, zdelo se ji je, da se nekaj dogaja, a jo je to le še bolj vzburilo. Rožnatega prijatelja je navila na najvišjo stopnjo vibracij, a je deloval tako tiho, da je bilo bolj slišati mokro cmokljanje, ko ga je potiskala v vročo muco in vlekla iz nje.

natikanje kondoma

Dovolila si je celo nekaj pol glasnih vzdihljajev. S prosto roko si je razgalila dojki, ju božala in gnetla, potem pa si predrzno dovolila precej na glas pokazati, da ji prihaja. Vejice na drugi strani ograje so se sumljivo premaknile in misel na to, da si ga sosedov 20-letni sin pravkar drka nanjo jo je naredila še bolj samozavestno.

“Kaj je mucek, a kaj šprica?” je brez sramu rekla in se na ves glas zasmejala, ko so vejice obmirovale, kot bi kdo pritisnil pavzo na daljincu.

Potem je šla v hišo očedit svoj pripomoček in se preobleč. Sosedov sin ji je bil všeč in upala je, da bo enkrat zbral dovolj poguma, da jo bo obiskal na domu. No ja, sicer pa si zna postreči tudi sama, če bo sila.

DELI
Prejšnji članekSvetovni splet in seks
Naslednji članekMisionarski položaj je osnova ampak ali ga obvladaš?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.