Službeno potovanje Dijane in Marka je bilo ves čas napeto. Strele so jima sekale iz oči, med njima pa je bilo ves čas čutiti noro napetost. V nekem trenutku je bilo videti, kot bi želela pretepsti drug drugega, v drugem pa, kot bi želela zgolj strgati oblačila drug z drugega in se noro pofukati.

Čeprav sta hotela pokazati, da se sovražita in med njima ne bo ničesar, pa je bila v ozadju zgolj slaba vest zaradi partnerjev, ki sta ju imela doma. Da bi bilo vse le še huje, sta si delila enoposteljno hotelsko sobo, kamor sta se vrnila pozno zvečer po sestanku in skupni večerji, kjer ni dosti manjkalo pa bi se nekaj zgodilo med njima.

eroticna zgodba temna kraljica pohote

“Ne moreš spati?” je rekla, ko je videla razmetano posteljo po prihodu iz kopalnice, on pa je stal pri oknu.

“Razmišljal sem o tem, da bi te moral poljubiti.”

“Utihni, ne, nisi.”

“Ja, sem. Razmišljal sem o vsem, kar si že od nekdaj želim početi s tabo.”

“Se ti ta stavek po navadi obnese?” Poskušala je dokazati, da si ga še vedno ne želi.

“Vem, da si me želiš. Tudi jaz si te želim. Vem, da morda ne boš verjela, ampak že nekaj časa me zanimaš.”

Globoko v sebi mu je resnično želela verjeti. Čeprav tega ni nikoli pokazala, jo je misel nanj vedno zrajcala.

“Upal sem, da se mi boš pridružila v kopalnici. Bil sem razočaran, da nisi prišla. Toda saj razumem, da si nekdo, ki potrebuje malo spodbude.” Bil je pretirano samozavesten, a očitno je dobro čutil njene vibracije in skrite želje.

Med govorjenjem je počasi hodil proti njej, zaradi česar se je ritensko umaknila, dokler ni imela nog povsem ob postelji. Nagnil se je nad njo in jo ujel v svoje roke.

“Vidim, kako me gledaš, vidim, kako tvoje bradavičke in pička to razkrivajo.”

Želela se mu je ironično nasmehniti, vendar je ob občutku njegovega otrdelega kurca na stegnu zgolj zaječala.

“Zakaj misliš, da je vse to zaradi tebe?”

Njegov obraz je bil tako blizu njenega, da je čutila njegov dih na svoji koži. Njena pička se je spet prebudila. Nežno jo je poljubil na lice, preden se je umaknil.

“Daj, gremo spat.” Je nenadoma dejal.

Kaaaaaj?! Kako jo lahko svinjsko draži?

Zlezel je v posteljo in odgrnil odejo. “Prideš?”

Zavrtela je z očmi in se ulegla poleg njega.

“Obrni se!” Je ukazovalno dejal.

Zaradi njegovega tona je takoj ubogala. Stisnil se je k njej, njegova trda kita pa je pritiskala na njeno zadnjico. Objel jo je, njegovo zapestje pa je rahlo pobožalo njeno občutljivo bradavico, preden se je namestilo pod njene prsi. Skušala je prezreti divje občutke v svoji pički in se delati, kot da se je ne tiče, kako tesno sta se dotikala, vendar je vedela, da jo tresoče telo še kako razkriva. Razkrivale so jo tudi nabrekle bradavice, ki so jo zaskelele ob vsakem dotiku. Njena pička je nabreknila in pričelo je dobesedno teči iz nje.

“Lahko noč, Dijana,” ji je zašepetal v uho. Gotovo se samo šali, je pomislila.

“Lahko noč, perverznež.”

Zasmejal se je in se z obrazom naslonil na njen vrat jo nežno pobožal, potem pa, povsem proti pričakovanjem, zaspal.

Biti v njegovi bližini je bilo preveč enostavno. Preveč prav. V njegovem objemu ji je bilo preveč udobno. Ravno zato je peč med njenimi nogami še naprej gorela. Ko je bila povsem prepričana, da spi je negotovo premaknila zadnjico, da bi se naslonila nazaj vanj, in ga skozi spodnje perilo podrgnila po tiču. V spanju je rahlo zastokal in začutila je, kako je njegova kita na rahlo utripnila. Vendar se ni prebudil in sčasoma je ugotovila, da je najbolje, da odneha. Bila je besna kot ris in le stežka zaspala.

 

Ko se je naslednje jutro zbudila, je bil že iz postelje. Počutila se je kot ena velika budala, vstala in se odpravila pod tuš. Zaprla je vrata kopalnice, vendar jih iz očitnih razlogov ni zaklenila, saj je bila sama. Slekla se je in odvrgla perilo v vrečko, ki jo je imela na tleh. Njene spodnjice so bile popolnoma premočene, pička pa še vedno nabrekla od neprestanega vzburjenja. Stopila je pod tuš in se začela militi. Vroča voda je bila še bolj vroča na njeni občutljivi koži in šele, ko je zaslišala, da so se zaprla vrata, se je vrnila v realnost.

Skozi zaveso je opazovala senco in dobro vedela kdo je. Jebiga, spet je mokra. Je prišel samo zato, da jo še malo draži? Brez besed je odgrnil zaveso in gol vstopil. Oba sta se močno trudila, da ne bi gledala vzburjenih delov telesa.

“Obrni se.”

Njegov ton jo je spet raztopil in brez besed je naredila, kar ji je rekel. Čutila je, kako ji nanaša milo po hrbtu, in v pričakovanju zadrževala dih. Lahko bi rekla, da je strmel v njeno zadnjico, čeprav ga ni videla. Bil je tako blizu, da bi se lahko dotaknila njegovega nabreklega tiča.

“Dvigni roke nad glavo.”

Naredila je, kot ji je ukazal, dvignila roke navzgor in pustila prsi, da so se tudi te nekoliko dvignile. Segel je navzgor in jo zgrabil za zapestja, nato se je nagnil naprej in jo potisnil ob steno. Bradavice so jo zbodle od hladne keramike in presenečeno je zavzdihnila.

“Pridna punca,” ji je skozi zobe zabrusil v uho.

Iz njene pičke se je ulilo. Dobro je čutila, kako se ji je njegov trd kurac zataknil med stegna.

Spustil je njena zapestja, da se je z rokami oprla na steno prhe. Z roko se je pomaknil med njene noge in se igral z gubami vzburjene češplje. Ni si mogla pomagati, da se ne bi upognila proti njemu. Igral se je z njenim občutljivim mednožjem in s prsti drgnil po odprtini, da se je sladka bolečina globoko v njej zgolj stopnjevala. Vsakič se je izognil njenemu klitorisu in raje dražil okoli njega, kar jo je spravljalo ob pamet. Komaj se je še zadrževala. Tako zelo si ga je želela.

ritka v tangicah

Pritisnil je svojega kurca ob njeno rit. “Vidiš, kaj počneš z mano?” ji je rekel.

“Kaj boš naredil glede tega?” Ga je izzvala.

Še enkrat se je hudičevo nasmehnil.

“Zlorabil te bom.”

Globoko je zajela sapo in tuhtala, kaj to pomeni. Kaj vse bo počel z njo? Misel na to jo je že od nekdaj močno vzburjala. Želela si je namreč marsikaj. Njene skrivne fantazije niso bile za v javnost.

Preden se je lahko odzvala, je potisnil svojega korenjaka med njene sramne ustnice, ne da bi vstopil, ampak zgolj drsel po njej in se z vsakim gibom dotaknil njenega klitorisa. Njene nabrekle ustnice so ga skoraj posrkale vase. Še bolj se je nagnila nazaj v upanju, da mu bo konica slučajno zdrsnila noter in jo bo končno pofukal, a se to ni zgodilo. Vrh kurca je vedno znova poljubljal njen klitoris in ji po ustnicah razlival sokove.

“Tako dobro se počutiš, hočeš, da te pofukam?”

Oooo Bog, JA!!! Vendar ni rekla ničesar. Njen ponos je bil še vedno premočan.

“Veš, da si želiš mojega kurca, vendar tega nočeš priznati. To je v redu. Vem, kako si bom vzel, kar hočem.”

“Zakaj si torej ne vzameš?” je zavzdihnila. Njeno telo je dobesedno prosilo, da jo napolni, uporabi, zlorabi.

“Hočem, da počakaš.” Še nekajkrat je zarinil v sramne ustnice, nato pa se je umaknil.

seks pod prhoBila je tako vzburjena, da je komaj dihala. Bradavice so jo bolele od občutljivosti. Vsak gib je povzročil, da se je njena pička drgnila samo ob sebe. In ne glede na vse se je začel nenadoma prhati s svojim tičem, ki mu je nihal med nogami, kot da se ni nič zgodilo. Hladno ga je opazovala, kako mu voda teče po telesu.

“Kako dolgo mi boš to počel?!” je končno izstrelila.

“Nisem se še odločil. Zelo se zabavam in vidim, da se tudi ti.”

Stopila sta iz prhe in se začela sušiti. Ko je bila suha in si ovila brisačo, se je naslonila na umivalnik in ga pogledala v ogledalu. Njegovo telo je bilo videti neverjetno, mokro in vroče. Ni si mogla pomagati, da ne bi strmela v njegovega kurca. Bila je očarana, obsedena z njim. Dvignil je pogled in opazil, da ga gleda, ter se začel stegovati proti njej. Skočila je na umivalnik in rahlo razširila noge. Stopil je mednje, z brisačo okoli pasu. Srce ji je začelo hitro utripati.

“Poljubi me,” je rekla.

Delček sekunde pozneje so bile njegove ustnice na njenih. Njegova roka se je pomaknila po njenem vratu in ga objela, da bi se njena usta približala njegovim. Zaradi tega je refleksno odprla usta, kar je izkoristil in ji vtaknil jezik globoko vanje. Z rokami se je približala njegovi brisači, zdrsnila pod njo in pustila, da je brisača padla z njegovih bokov. Še močneje jo je poljubil.

Postala je drzna in segla po njegovem otrdelem kurcu, ga na rahlo prijela in se z blazinicami prstov dotaknila občutljive glavice. Zdaj je bil on tisti, ki se je tresel, dvigal boke in stokal.

“Ali nočeš končati?” Prekinila je strasten poljub in vprašala tako nedolžno, kot je znala. Počutila se je opito od poželenja in iz minute v minuto postajala pogumnejša. Medtem ko je razmišljal, kaj naj reče, je udarila s kurcem ob svoje stegno in začutila, kako nabreka in utripa.

“Zakaj se ne bi igrala,” je rekel, “rad bi te gledal, kako masturbiraš. Zmaga tisti, ki bo prvi prišel. Tisti, ki izgubi, potem ne sme, dokler zmagovalec ne dovoli.

“Dovolil ti bom celo uporabiti to.” Segel je v predal in izvlekel njen potovalni vibrator. Vedel je, da ga ima s seboj, čeprav sta imela dogovor, da ne brskata po rečeh drug od drugega.

“Kje si…”

“Brskal sem po tvojih stvareh. Si v igri ali ne?”

“Daj mi ga.” Ob njenem odgovoru se je nasmehnil.

Segel je po njenem obrazu in jo potegnil v še en vrtoglav poljub. Čutila je, da ji je s prosto roko odvezal brisačo in ta ji je padla na bok. Ko so bili joški zdaj prosti, ji je z roko segel po boku in ji povzročil mravljince po hrbtenici. Po tem, kar se je zdelo kot večnost, je končno zgrabil njene prsi in jih gnetel v rokah. Spustil jo je in zagrabil svojega kurca.

“Raje začni, sicer bom zmagal.”

Ni ji bilo treba dvakrat reči. Vključila je vibrator in ga pohlevno pristavila ob klitoris. Bila je tako vzburjena, da je vedela, da ne bo potrebovala veliko časa. Še posebej potem ne, ko jo je začel ščipati za bradavičko in jo valjal med prsti. Lahko bi ji prišlo že samo od tega. Brez sramu je stokala proti njegovim ustom. Umaknil se je, da bi jo opazoval, in takrat si je končno bolje ogledala njegov čudoviti kurac. Neverjetno hitro ga je drkal. Preden je lahko do konca razmislila so brizgi vrele sperme že pristajali na njenem stegnu.

Pogled na to, kako lačno gleda njeno telo in drži svojega kurca kot v primežu, je bil dovolj, da jo je pripeljal do roba. A ravno ko je hotela končati in pasti v brezumno blaženost, jo je prijel za roko in jo odtrgal od njene pičke. Še preden se je lahko odzvala, je začel poželjivo stokati in še naprej prihajal po njej. Salva sperme za salvo je pljuskala v njen trebuh in se stekala navzdol proti boleče nabrekli pički. Besno je utripala povsem na robu orgazma. Le še dotik bi potrebovala, le še sapico.

“Ti jebeni prevarant!” je bila besna, a hkrati vzburjena in še vedno neverjetno pohotna. Nesramno se ji je nasmehnil, ko je s prstom pobrisal nekaj svoje sperme z njenega telesa.

“Zdaj si vsa moja.”

Ko je želela vendarle nekaj protestirati, ji je vtaknil prst v usta in instinktivno je posesala vse, kar je bilo njem. Okus na jeziku je bil tako mamljiv, da je začutila povsem nov val potrebe, ki se je prelil skozi njeno noro vzburjeno pičko. Ko je umaknil svoj polizan prst iz njenih ust, ga je nadomestil s svojimi usti in jezikom, jo objel in nežno, potešen poljubil. Ugriznila ga je. Do krvi.

DELI
Prejšnji članekZakaj odrasli obožujemo igračke - erotične igračke?
Naslednji članekZakaj nekatere tako zelo privlači svinganje?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.