V svetu intime so se časi spremenili, in danes o odnosih, strasti in ljubezni govorimo na bolj odprt, igriv in poglobljen način kot kdaj koli prej.

Medtem ko so nekateri še vedno počasi sramežljivo prestopali meje intimnosti, so se drugi odločili, da bodo svoje spolno življenje popestrili z nekaj dodatnimi vznemirljivimi igračkami. Da, govorimo o erotičnih igračkah, tistih čarobnih pripomočkih, ki so postali neizogiben del spolne revolucije.

erotične igračke

Na prvi pogled se morda zdi smešno, da so igrače postale tako priljubljene, toda dejstvo je, da so postale nepogrešljiv sopotnik mnogih posameznikov in parov na njihovi poti raziskovanja užitkov in strasti. Torej, preden zardiš ali pomisliš, da to ni za tebe, se potopimo v svet erotičnih igračk in odkrijmo, zakaj so postale prave zvezde spalnice.

Erotični raj za ženske

Dobrodošli v svetu, kjer se pogovarjamo o nečem, kar je bilo nekoč tabu, zdaj pa je postalo del vsakodnevnega pogovora – erotične igračke za ženske. Le te niso več zgolj nekaj, kar tiha miška pospravlja v zadnjem kotu spalnice, pod posteljo, v predale nočnih omaric, skriva v kopalnici in celo v torbici.

Te igračke niso vezane več zgolj na domače prostore. Nekatere najbolj pogumne, odprte in potrebne ženske jih uporabljajo celo med dnevnimi obveznostmi. In zakaj ne bi tudi službeni sestanek postal bolj razburljiv? Pravzaprav so erotične igračke postale zvezde spalnice in nekakšna skrita čarovnija, ki jo ženske lahko nosijo s seboj povsod. Tudi na zmenek denimo ali na sprehod.

  1. Mini vibrator “Bullet” – Ta majhen, a izjemen pripomoček je pravcati superjunak v svetu erotičnih igračk. Kompakten, tih in diskreten, je kot nalašč za tiste hitre odmore v toaleti ali zaprti pisarni.
  2. Jajček – Ali ste vedeli, da ima lahko ženski orgazem blagodejen učinek na počutje in samozavest, ter preganja glavobole? Z vibro jajčkom, ki ga diskretno nosite med zmenkom, lahko naredite večer še bolj vznemirljiv in si polepšate dan z malo dodatne samozavesti.
  3. Pametni stimulator – Za tiste, ki želijo nekaj več kot le vibracije. Pametni stimulatorji ponujajo prilagojene izkušnje in jih lahko upravljate kar prek pametnega telefona ali posebnega daljinca, ki ga lahko po želji prepustite v upravljanje tudi svojemu ljubimcu ali ljubimki.japonske kroglice
  4. Vaginalne in analne kroglice – Vaginalne kroglice so postale priljubljen pripomoček, ki ne služi zgolj spodbujanju mišic medeničnega dna, ampak tudi dodatnemu vzburjenju.Vse bolj pa so v ospredju tudi analne kroglice, ki prinašajo povsem drugačno dimenzijo užitka. S pravilno uporabo in sproščanjem lahko nudijo edinstvene občutke, ki obogatijo spolno doživetje.Številne ženske poročajo o povečanem užitku in intenzivnejših orgazmih s pomočjo teh igračk. Ne glede na to, ali se odločate za raziskovanje z vaginalnimi ali analnimi kroglicami, se vedno priporoča uporaba zadostne količine lubrikanta in spoštljiv odnos do lastnega telesa.

Kaj pa za moške?

Čeprav so bile erotične igračke nekoč bolj povezane z ženskim svetom, se moški zdaj sramežljivo, a vedno pogosteje, podajajo v svet teh razburljivih pripomočkov.

  1. Penis obroček z vibratorjem – Zakaj bi bile erotične igračke rezervirane samo za en spol? Penis obroček z vibratorjem zagotavlja dodaten dražljaj za oba partnerja med spolnim odnosom, obenem pa dlje časa ohranja erekcijo trdno in močno.Obročki za penis
  2. Masturbatorji – Moderne masturbatorje odlikujejo vrhunska tehnologija in realistični materiali. Nekateri so združljivi s pametnimi napravami, drugi pa izdelani iz materialov, ki posnemajo občutek prave kože. To zagotavlja intenzivno in avtentično izkušnjo.
  3. Silikonske lutke za nepozabne noči – sex lutkaZa tiste, ki si želijo izjemno realističnih izkušenj, so tu silikonske lutke, ki so po občutku in videzu zelo blizu pravih ljudi. Čeprav so finančno bolj zajetne (stanejo več tisočakov), obljubljajo nepozabne trenutke in odkrivanje novih dimenzij užitka. Najbolj kakovostne silikonske lutke lahko opremite po svojih željah. Barva oči, las, pričeska, barva kože, etnična pripadnost, višina, velikost prsi in zadnjice, lahko pa si omislite tudi grelec, ki vašo novo ljubimko ogreje na telesno temperaturo.
  4. Stimulator prostate kot pot do novih nivojev orgazma – Stimulator prostate je postala igračka, ki ji moški vse bolj zaupajo. Namenjen je stimulaciji prostate skozi analno odprtino, kar privede do izjemno močnih in dolgotrajnih orgazmov. Vedno več moških odkriva to skrito pot do užitka in razbija tabuje glede posega v njihovo nedolžno ritko.

DELI
Prejšnji članek10 trikov do najboljšega orgazma!
Naslednji članekPotrpljenje in trpljenje brez meja
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.