Maša je imela že dlje časa dokaj nenavadno željo in njen mož se je odločil, da ji ugodi. Želela si je popestritve njunega spolnega življenja. Udariti trojčka, morda tudi kaj drugega.

Vedno mu je očitala, da je postal preveč “krščanski” kakršen naj ne bi bil, ko ga je spoznala. Vse njene predloge je dokaj hitro odpravil, zato mu tistih najbolj vročih, ki so burili njeno domišljijo, sploh ni priznala.

Potem pa je en dan prišlo sporočilo, ki jo je nadvse razveselilo. V službi je bila ravno na odmoru in kavi s sodelavko, ko se ji je na ustnice prikradel zanimiv nasmešek.

“Opa bejbi,” je zažgolela sodelavka.

Ženska žensko seveda pozna in natanko ve kaj pomeni takšen nasmešek. Ni ji kaj dosti razlagala, le na hitro je odpisala in se delala, da jo zanima pogovor o receptu za kosilo, ki naj bi tisti dan razveselilo moža sodelavke.

Ko se je vrnila na delovno mesto je ves čas razmišljala o sporočilu. Končno je iz njenega moža pokukal nagajiv fant, ki jo je pred nekaj leti osvojil. Bil je predrzen, kar malce preveč, a takšni so ji bili všeč. “Palila” se je na bad boye. Že od nekdaj.

“Ko prideš domov… prha, perilo, ki sem ti ga pustil na postelji, svečke, na robu postelje boš našla tudi nov vibrator, lisičke in bič. In ne pozabi na prevezo za oči! Vse imaš pripravljeno. Pridem ob 16h. Če boš imela preveze obrnem in grem.”

Mešalo se ji je od poželenja in bila je navdušena nad njegovo domiselnostjo. Le kaj ga je končno premaknilo z mesta? Rekla si je, da o tem ne bo kaj dosti razmišljala. Raje se je prepustila noremu pričakovanju in se vmes komajda krotila, da ji ni nekajkrat prišlo.

Doma je najprej pokukala v spalnico. Vse je bilo tam kot je rekel. Potem je skoraj stekla v kopalnico, se oprhala in uredila. Kaj dosti ni bilo treba, saj je bila rada vsak dan popolna. Nadela si je vroče perilo, ki ga je pustil tam zanjo. Malce jo je presenetil z izborom, saj ni nikoli omenjal, da so mu všeč takšni kosi. Znova se je nasmehnila in si nadela vroče spodnjice z razporkom ter nedrček, ki je v resnici samo podpiral joški, zakrival pa jih ni.

Elegantne samostoječe nogavice so vizualno še podaljšale njene že tako dolge noge, visoke petke rdečih lakastih čevljev pa so bile le še jagoda na vrhu torte. Sama sebe bi pofukala tako seksi je bila videti. Bližala se je 16-ta, zato je pohitela v posteljo, se nadišavila in previdno zavezala prevezo za oči. Čisto nič ni videla. Niti drobca svetlobe. Tako je želela tudi sama, sicer ne bi imelo smisla.

V nestrpnem pričakovanju je končno dočakala, da so se odprla vhodna vrata. Slišala je korake po hodniku in kako so se odprla vrata v spalnico. Nič ni rekel. Ona tudi ne. Sprehodil se je okoli postelje in mislila si je, da jo opazuje. Potem je začutila konec biča na svoji goli koži. Preiskoval jo je z njim, krožil okoli nabreklih bradavičk, potem pa bič odložil. Slišala je žvenketanje lisic, ki so se s hladno kovino ovile okoli njenih zapestij. Nista se igrala z igračami. To so bile prave policijske lisice.

Priklenil jo je na okvir postelje. Njeno telo je začelo še močneje razganjati in zvijala se je kot sestradana potrebnica po postelji. Potem so se koraki oddaljili in znova jih je zaslišala kakšno minuto kasneje. Verjetno se je šel sleč v kopalnico. Nenavadno, a pri njem vendarle ne. Postelja se je upognila pod njegovim pritiskom, ko je zlezel nanjo. Z vročimi usti jih je krenil po nogah in se z mokrim jezikom sprehodil po notranjem delu stegen.

Noge so ji padle narazen in, ko bi lahko bi ga prijela za glavo in jo potisnila med svoje noge. Takole vklenjena je bila povsem nemočna. Všeč ji je bil ta občutek, a vendarle bi ga rada pobožala, ga zgrabila za tistega tiča, ki ga je tako oboževala. Ni ji ga dal. Dražil jo je in se ji izmikal. Zalepil je svoja usta na njeno potrebno pičko. Ni je slačil, kajti spodnjice so imele prav pripraven razporek za takšne trenutke.

Bila je mokra in potrebna kar mu je želela še povedati. Tisti hip je prenehal segel po biču in jo z njim ošvrknil po joških. Konico ji je prislonil na lice in grobo pritisnil. Brez besed ji je povedal naj se ne zajebava. On?!

Potem je z vrhom biča spolzel navzdol, krožil okoli vlažne češpljice, ji razmaknil sramne ustnice in se nesramno poigraval z njo. Premetavalo jo je sem in tja, hotela je čutiti njegovega kurca v sebi. Želela si je, da bi izpraznil svoja velika jajca vanjo in po njej. Že več ur je čakala na to.

Tvoja erotične zgodbe

Prej je opazila nenavaden vibrator z nekakšnimi bunkicami, ki bil je sedaj do polovice zarinjen v njeno potrebnico. Kriknila je od presenečenja, ko ga je vklopil. Očitno je bil namen igračke takšen, da je znala zavrteti vrh z bunkicami in v notranjosti povzročiti nore občutke. Zapestja ji je zategovalo v lisicah, boke privzdigovalo, on pa se je zgolj igral z njo. Igral se je na vse mogoče načine dokler ni končno pristavil svojega več kot očitno nabreklega tiča pred njena usta. Lovila ga je z jezikom in šele ugotavljala kako zelo ga je pogrešala. Skoraj bi že pozabila kakšen je. Tako rada bi ga gledala, pa ni mogla sneti preveze.

Nesramno ji ga je zarinil v žrelo in ga pustil nekaj časa tam, globoko v njenem grlu. Bila je že na meji in, ko ga je potegnil iz ust je surovo hlastnila za zrakom. V naslednjem trenutku je ponovil vajo in tokrat čakal še nekoliko dlje. Slina se ji je pocedila po bradi, ko ga je izvlekel. Klofnil jo je po licih… še enkrat. Potem je odklenil lisice, jo obrnil, da je klečala pred njim. Zdaj ji je roki vklenil skupaj in ji zapestja odložil na vzglavnik. Njena ritka je bila tako mamljivo nastavljena, da se ji ni mogel več upirati.

Sprva ji je na ritnici zarisal nekaj sledi od biča, nato pa jo po riti tolkel s svojim tičem. Tega še nikoli ni počel in njej se je kar mešalo od vseh novih občutkov. Takšnega si je želela in končno se je prebudil. Igrala je njegovo igro. Ni več govorila ali spraševala. samo še ječala je in uživala medtem, ko jo je fukal od zadaj. Nor občutek, zares nor! Prišlo ji je, in njemu tudi. To je seveda vedela potem, ko se ji je izlil na hrbet in po ritnicah. Njegova vroča sperma je polzela na vse strani.

Potem je njeni roki znova priklenil na okvir postelje, vstal in odšel iz sobe. Vse skupaj je postalo sila nenavadno, a je še vedno igrala po njegovih pravilih. Nenazadnje si je tega želela in mu velikokrat vrgla naprej, ker ni želel biti dominanten. Sedaj je bil. Še preveč.

Potem se je vrnil. Zdelo se ji je da vonja parfum z njegovih oblačil. Zagotovo je bil oblečen, slišala je tudi podplate čevljev. Ošvrknil jo je joških kjer sta se še vedno bohotili nabrekli bradavici. Potem je odklenil lisice in izginil. Preden je uspela sneti prevezo so se že zaprla vhodna vrata in ključ v ključavnici je škrtnil.

“Ti prasec pokvarjen, kaj se pa greš?!” je v smehu bentila.

Šla je v kopalnico, da bi se očedila in v ogledalu srečala nadvse potešeno bejbo. Čudila se je njegovemu obnašanju, se vrnila v spalnico in v roke vzela telefon. Ni se oglasil. Potem mu je želela poslati sporočilo, a je že sledil povraten klic. Tokrat video/klic. Tega se nista šla prav velikokrat. Popravila si je lase in se oglasila.

“Ti prase, kam si spizdil?! Tole je bilo pa… vauuu!”

“Me veseli, da ti je bilo všeč,” je odvrnil.

“Kdaj prideš nazaj? Tole morava še kdaj ponovit, mmm!”

“Nazaj?” se je začudil.

Potem je premaknil telefon tako, da se je videlo kje se nahaja. Srce ji je obstalo, saj je še kako dobro poznala tisto jezero in kavarno.

Natanko 112km stran od njunega doma.

DELI
Prejšnji članek5 nasvetov za hitri seks!
Naslednji članekVse naj v 2023! Darila za vse!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.