Redki so trenutki, ko jo prime, ampak kadar jo, potem bog pomagaj!

Bil je čudovit, lenoben vikend, ko mi po stoletju brez pavze končno ni bilo potrebno početi ničesar. Lahko sem se vrgel na kavč, premetaval revije po rokah in si privoščil celo strip. Ona je elegantno skakljala sem in tja po hiši kot srnica, vmes prepevala neko pesem in si se mi na vsa usta smehljala. Ok, alarm. Takšno jo vidiš redkokdaj, ali reci bolje, nikoli.

Že od jutra je bila odeta le v kratek kopalni plašč in mi v nekem trenutku celo (mislim da namenoma) pokazala, da pod njim ne nosi ničesar. Za trenutek sem lahko videl njeno brezhibno urejeno lepotičko in z boki je tako zapeljivo pomigala v levo in desno, da se je “prijatelj” v hipu prebudil. Vzpetino sem prekril s stripom saj ji nisem želel dati zadovoljstva ob pogledu nanjo. Vsaj ne še.

erotika in erotični oglasi

Tistega popoldneva se je zgodil en redkih čudežev. Ona je bila tista, ki si je prva zaželela telesnega stika. Nikoli se me ni rada dotikala, in to je v meni vsakič puščalo vtise nezaželenosti, kar je poglabljalo prepad med nama. Zdaj pa se me je držala kot klop in me poljubljala, grizla. Poln dvomov sem si prizadeval znebiti tega njenega otročje nerodnega povabila v spolnost z besedami, da je čas za kosilo. Želel sem naj še ona, vsaj enkrat, doživi občutek zavrnitve.

Iz njenega objema sem želel vljudno pobegniti. Ni me spustila. Ker nisem želel biti grob, sem jo vzel v naročje in odnesel v kuhinjo. Gledala me je kot bi bilo vseh njenih petdeset kilogramov izgubljenih. Bil sem pošteni najditelj in pravkar sem jo bil dostavil na urad za izgubljene predmete. Prepričan sem bil, da me bo nekdo nagradil za najdbo, toda do nje nisem imel nekih ekskluzivnih pravic.

via GIPHY

Stala je pred mano in v trenutku podlegel sem njenim feromonom. Počasi sem ji razvezoval pas kopalnega plašča, ga nežno potiskal z nje vse dokler ni obliznil njenega božanskega telesa in končal na tleh. Kurja polt vsepovsod. Njeno blago potenje me je pahnilo na rob blaznosti. Segel sem po predpasniku, ji ga nadel in zavezal. Takoj zatem sem pristavil še vodo, potresel sol in prižgal plin. Opazovala me je z globokimi očmi. Plaval sem v njih.

Vzel sem kuhalnico in jo nežno našeškal. Njena zadnjica je bila čudovita, skoraj popolna. Ob vsakem pristanku kuhalnice se je zatresla kot puding. Bila je mehka in topla kot jutranja žemlja iz pečice, a ko sem jo poljubil, so brbončice mojega jezika pričale o njeni sladkosti. Takrat sem vedel, da si bova po kosilu privoščila tudi puding. Dotikala se me je z lačno kožo. Gorel sem ob svoji boginji, ki si je končno premislila in spustila svojo zver z verige iz temnih globin duše.

Seks v kuhinji eroticna zgodba

Posadil sem jo na kuhinjski pult. Pokleknil sem in dvignila je nogi, z njima objela mojo glavo ter položila stopala na moj hrbet. Z jezikom sem masiral njeno večno akno. Ni je nehala srbeti. Voda je vrela in para je nasitila zrak. Vzel sem še kuhalnico in z ročajem nežno vbodel ter mešal njen prepovedani sadež. Bila je moja Lady Marmelade.
Stokala je skozi mehke ustne. Poljubljal sem njeno in svojo kraljico.

Vstal sem. Zavladala sta moja palca in kazalca. Z levico sem obseg špagetov natresel v lonec z vrelo vodo, z desnico pa obseg sebe vanjo. Poganjala sva kri po najinih telesih.
Kmalu sem se zlil po njenem abdomnu in razmazal svojo vročino po njeni mlačni koži. Odstavil sem lonec in posebej pripravil še omako. Vse skupaj je bilo nezadržno. Zvijala se je po pultu kot kača. Oskrunil sem njeno čistost.

Bila je carbonara al dente. Kot najina ljubezen. Mlada, pripravljena na ekstremni užitek, gosta kot tekočina življenja, a obsojena na zob in padec v peklenske globine Tartarja.

DELI
Prejšnji članekJe to rekord v pregledovanju pornografskih strani?!
Naslednji članekSeks s silikonsko lutko?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.