Kaja je bila od nekdaj navdušena nad vsemi igračkami, ki so se pojavile v erotičnih trgovinah in jih imela kar nekaj tudi doma.

Sex igračke in Slovenci

Za njene ljubimce so nekatere med njimi predstavljale precejšnje izzive, a ko si bil enkrat pri Kaji v peskovniku si se z njo pač igral in v igri še kako užival. Ne glede na to, da se morda prej nisi imel namena igrati prav z neko določeno igračko. Zelo lično jih je imela zložene v posebni omari v kateri se je nahajalo kar nekaj poličk in obešalnikov.

Njen zadnji pogumen ljubimec je bil mamin sodelavec, ki je občasno prišel k njima na kavo in prinesel mami papirje s sodišča kadar jih je potrebovala za delo doma. Oče ju je že zdavnaj zapustil in Kaja je to zamerila mami saj je raje delala 24 ur na dan, kot da bi se posvetila še njemu.

Čeprav se je mamin sodelavec močno trudil okoli nje pa je to žal opazila samo Kaja. Večkrat je pokukala v njegovo mednožje in se zabavala z mislijo, da mu stoji zaradi njene mame. Pri svojih 23-ih je bila zelo privlačna mlada punca, ki je znala svoje atribute postaviti na ogled. Mama zatopljena v papirje tega seveda ni opazila, a kmalu je njen sodelavec pričel hoditi domov takrat, ko je bila ona v službi. Tudi med malico je priletel za pol ure, če se je dalo.

Kaja ga je popolnoma zasvojila s svojo zbirko erotičnih igračk. V šali ji je rekel, da je njena omara videti kot omara s strelnim orožjem v ameriških filmih, le da so v njeni same pohujšljive zadeve. Vse od malih do velikih dildov, več vrst in velikosti analnih čepov, lisice, bič, tepežkar (lopatka), oblačila in reči za katere ni imel pojma čemu so namenjene.

Kopica nekih ščipalk in nenavadnih pripomočkov s ključavnicami. Eno teh se je odločila uporabiti tisti dan. Ni imel veliko časa, ona pa se je rada igrala in ga spravljala v stanje blaznosti. Na tiča mu je namestila kletko za penis in jo zaklenila. Opazoval je nenavadno zadevo na svojem tiču in ugotovil, da objema tudi njegova moda, odstraniti pa se je ni dalo brez, da bi jo odklenil.

erotika in erotični oglasi

Kaj pa, če mu vstane?!

Prav v tem je bil hec in Kaja se je na vse pretege sklenila potruditi, da bi mu. Čas je neusmiljeno tekel, nesramna prasička si je pred njim v ritko vtaknila čepek, v mokro muco pa lep dildo povsem naravnega izgleda. Čutil je, da tam spodaj nekaj ne bo v redu saj mu je korenjak vse močneje pritiskal ob kovinske rešetke okoli tiča. Potem ga je s hrbtom podrla na posteljo, se mu z nogo zavihtela preko glave in mu dišečo muco odložila na obraz.

Navkljub grozi zaradi vklenjenega kurca je lizal kot obseden in s prsti božal nastavek v njeni zapeljivi ritki. Čutil je, da mu nekaj pripravlja, a ni vedel kaj. Kaj sploh lahko stori z vklenjenim tičem, je sploh lahko še huje? Drkati mu ga ne more, kletke verjetno tudi ne bo tiščala v usta. Postalo mu je vseeno. Imel je poln obraz njenih sokov, jezik globoko v tisti lepi pički, ko je nenadoma zaslišal neko vibriranje.

Pomislil je na telefon in pogledal proti mizi. Nič se ni svetilo. In uhh kako se je motil. Kmalu je začutil vir vibracij, ko so se mu preko kovinske kletke razlile po celotnem udu z jajci vred. Vibriralo mu je v jajcih in globoko v trebuhu. Prostata se je odzvala in odzvali so se možgani. Kaj takšnega še ni doživel in sprva ga je spreletel neizmeren strah. Kaj če mu tiča raztrga ob rešetke. Čutil je kako nabreka, a se nima kam širiti.

Bolečina je postajala vse močnejša, prasica pa se je pričela fukati na njegovem nosu in navdušeno komentirala vse kar se je dogajalo pred njenim. Očitno je imela v roki svoj vibrator in z njim stresala kletko ter njeno vsebino. Jajca mu je hotelo odtrgati ona pa se je še poigravala z njimi, jih mečkala in pritiskala nanje z dlanjo. Vrh kurca je pošastno nabreknil in glavica se je želela pregrizniti skozi kovino.

“Mmmm kako noro ti je nabreknil,” je komentirala kot nogometno tekmo. “Luknjica je objela malo rešetkico, jooojj kako seksi!” je vriskala in se navduševala.

Moledoval jo je naj preneha, naj ga odklene in naj vsaj ugasne prekleti vibrator, ker ga bo razneslo.

“Je šele na dvojki ljubček. Do petice greva.”

erotična zgodba

Njegov um se je zmračil čeprav je nekje globoko v njemu nekaj uživalo, Kot bi se prebudil princ teme in spolnih perverzij ter zahteval svoj davek. Skozi njegova usta se je zadrl z globokim glasom:

“Daaj, daj na 5 prasica pokvarjena slišiš!?!?!!!!”

Vibracije, ki so se zdaj razlile po zaporu njegovega tiča so bile neverjetne. Treslo ga je po celem telesu, z rokama je grebel po postelji, da bi našel nek oprijem. Poslovil se je že od kurca. Nikoli več ne bo fukal.

Takrat pa ga je razneslo. Sperma je brizgnila levo in desno razklana od kovinske prečke pred seboj. Salve bele lave so se nadaljevale in videti je bilo, da se praznijo letne zaloge. Sploh ni vedel od kod se jemlje. Za nekaj trenutkov je ostal v nekem vmesnem svetu in se počasi prebujal iz njega. Vse v njegovem telesu je jebeno utripalo. Počutil se je kot bi bil srce in ne človek. Ko je odprl oči je ugledal nasmejano prasičko, ki se mu je režala v ksiht in pred njim mahala s pospermano kletko.

erotika in erotični oglasi

“Vidiš, da ti je pasalo hihihi,” se je režala.

Nekaj minut je potreboval, da se je skobacal iz postelje, opotekajoč šel do stola in pograbil oblačila. Med oblačenjem si je prisegel, da v to demonsko hišo ne bo stopil več. Zamujal je v službo kjer ga je pričakovala prav njena mati. Tako mirna, uglajena sodnica. Huuhh kakšno nasprotje. Jajca so ga bolela za znoret in vrh kurca ga je skelel kot bi ga rezali z žiletko.

“Naslednjič bova pa tole!” je vzkliknila in mu pomahala z umetnim tičem, ki si ga je vmes opasala okoli pasu in stegen.

Niiii šans!!! mu je grmelo v glavi, ko je odvihral iz sobe.

Avtomobil ni šel kot bi moral in kar nekaj ulic je potreboval, da se je umiril. Ko je parkiral za sodiščem se je pogledal v vzvratno ogledalo. Okoli ust se mu je še vedno lesketal njen pičkin sok zato se je na hitro obrisal. Pomislil je kako lepo pičko ima. Potem se je spomnil na tistega črnega dilda, ki ji je visel izpod trebuha.

Niii šans! stopil je iz avta na jesenski dež in zaklel, da ni hujšega na tem svetu. Potem se je spet spomnil na tistega tiča.

No ja, kaj pa vem … mu je šlo skozi glavo, ko je vstopil v dvigalo.

DELI
Prejšnji članekZakaj plačati članarino na Urgenca.com?
Naslednji članekSeks poze ali položaji | Po pasje
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.