Anja je bila uspešna lastnica nekaj lepotnih salonov in sloves lepote upravičevala tudi sama. Ni pa bila samo lepa. Kar si si o njej mislil, ko si jo pogledal, je bilo vse res. Pa še mnogo več.

Tako zelo seksi žensko je nemogoče spregledati. Dolgolasa blondinka prelepega obraza in popolne postave je izbirala zelo prefinjene in drzne kose oblačil, ki so krasili njeno telo. V resnici je bilo videti, kot bi bil vsak kos narisan in ustvarjen posebej zanjo. Bila je izjemno lepa ženska, ki ni potrebovala veliko ličil, kljub temu pa je znala poskrbeti za nekaj detajlov, da je le še bolj izstopala.

bdsm_eroticna_zgodba

Govorilo se je, da ima polno rit vsega. Dobesedno. Igračk in tičev, a tudi, da je nenasitna ter se včasih po seksu odpelje neposredno k drugemu tipu. Govorilo se je tudi, da ima najraje poročene in nepotešene. Takšne, ki ne bi nikoli zapustili žene in bi z njo zgolj izživljali svoje sanje in fantazije. Takšni so bili najbolj lačni in so največ dali od sebe. A izbirala je tudi po statusu. Rada se je družila z uspešnimi poslovneži pri čemer pa nikoli ni gledala na njihova leta. No ja, vsaj ne v nekem ozkem razponu. Če je bila še prejšnji teden na nekem norem vikendu s 30-letnikom, pa je bila te dni opažena s postavnim in šarmantnim 50-letnikom.

Če bi vprašali njo, bi se težko odločila s kom ji je bilo lepše. Anja je gojila precej zanimive spolne prakse, jih prilagajala glede na svoje izbrance in nadvse uživala, kadar jih je “poučevala”.

Robert je skorajda okamenel, ko jo je videl priti iz kopalnice. Že vrata mu je odprla v nekem seksi kostimčku, a vendarle dovolj spodobnem, da ni kakšnega soseda zadela kap, če jo je slučajno videl sprejeti gosta. Od doma je prišel urejen, pokvarjenih misli, ki so bile plod njenih vročih sporočil in potreben kot le kaj. Žena je menila, da je dovolj, če seksata enkrat ali dvakrat mesečno, Robert pa je bil nabrit moški, ki je bil v ženskih krogih precej priljubljen. Če bi rekli, da žene ni varal, bi lagali. Bil je kar izkušen, a občutkov, ki jih je doživljal z Anjo vendarle ni zmogel primerjati z nobenimi drugimi.

Imel je že precej potrebne ljubice, Anja pa je prekašala tudi najbolj živahne in nagajive. Že samo s sporočili in vročimi fotkami ga je po nekajkrat na dan pripravila do tega, da je posnel video dokaze kako mu prihaja in ji pošiljal svojega korenjaka iz vseh mogočih in nemogočih kotov. Enkrat mu je zastavila praktično nemogočo nalogo. Želela je, da se slika v postelji v kateri leži tudi žena. Ko je slednja zaspala, je previdno odgrnil odejo, se gol približal njeni zadnjici, ki je bila za čuda odeta v precej privlačne hlačke in prislonil nabreklega tiča ob njeno ritnico. K sreči je nepričakovana bliskavica ni predramila in je misija uspela.

Anje že dolgo ni nekaj tako zelo vzburilo kot to, da ga je prepričala v tako noro dejanje. Želela mu je naložiti še kakšno nevarno nalogo, a si je vendarle premislila. Z dildom globoko v svoji potrebni muci je stokala ob ogledu te zares drzne fotografije. Ni mu povedala, a v tistem trenutku bi se dala dol z njim in njo. Rade volje bi bila prava navihana prasička pred njegovo ženo, da bi ji pokazala, kako se pofuka svojega moškega in kaj vse lahko dobi, če le želi, ko stopi iz hiše.

Peljala ga je v sobo, kjer sta se udobno namestila na usnjeno sedežno. Na koncu le je je s kotičkom očesa opazil lisice, kratek usnjen bič in nekaj drugih pripomočkov.

“Me boš vklenil?” je vprašala s tonom, ki je zvenel bolj ukaz kot vprašanje. “Želim si biti nemočna pred tabo. Hočem, da počneš z mano karkoli si želiš. Rada bi bila tvoja spolna sužnja.”

V glavi mu je odzvanjalo, da je vse res. Vse tisto kar je slišal o njej je držalo in tega je bil strašansko vesel. Njegova žena je bila namreč dolgočasna gospodinja, ki je enkrat na mesec seksala kot po cerkveni zapovedi. Na hrbtu, z razkrečenimi nogami brez vsakega giba ali zvoka. Roke mu je ovesila preko ramen in čakala, da je konec. Ni bilo videti, da bi ji kdaj prišlo, čeprav je prijateljicam razlagala, da imata dober seks.

Anjine roke so bile sklenjene in vklenjene na njenem hrbtu medtem, ko se je s prsmi naslonila preko hladnega naslona črne, usnjene sedežne. Bradavički sta ji ob tem krasno nabreknili, njena ritka se je napela in kolena je razmaknila dovolj narazen, da je lahko s svojim živahnim jezikom dosegel sočno pizdico, ki si ga je tako zelo želela. Ves čas je vzdihovala in ga vzpodbujala naj jo dobro obdela. Nekaj malega je že vedel o tem, kaj je tisto kar ji godi. Vsega pač še ne.

seksi blondinka z bičemOboževal je njeno lepo hruškasto rit, jo ves čas božal in gnetel ritnici, ter lizal še luknjico med njima. Rajcalo jo je do nezavesti. Z roko je segel po kovinskem čepku za rito, ga oslinil in spustil nekaj sline še med ritnici, ter z gladko konico erotične igračke počasi božal seksi kolobarček pred seboj. Videl je kako postaja sproščena, kako si ga vse bolj želi in zares mu ni bilo težko v nekaj spretnih gibih vstaviti igračke v njeno ritko. Tako sladko je zaječala ob tem, da mu je kurca potisnilo preko roba spodnjic v katerih ni bilo več prostora zanj.

Slekel se je do konca, odvrgel spodnjice na konec sedežne in z nje vzel še kratek bič, ki je bil tam z razlogom.

“Pofukaj me,” je rekla ukazovalno in neučakano.

“Ne bom,” je hladno odvrnil. “Ne še.” Nato jo je usekal po ritnici. In še enkrat. Pa še enkrat po drugi, da je cvilila in še močneje potiskala svoje boke proti njemu, kot bi prosila za še malo tepežkanja.

“Prasec, pofukaj me!” je zarenčala.

Namesto da bi ugodil njeni želji, ji je z vrhom nabreklega kurca, ki ji je bil tako zelo všeč, da si ga je na telefonu ogledala po večkrat na dan, raje podrgnil po igrački v njeni zapeljivi ritki, da jo je pošteno zvilo. Potem ga je spustil navzdol, še enkrat pljunil in zabredel med konkretno nabrekle sramne ustnice. Tako fantastičen občutek je bil pluti po tisti poplavi vročične muce. Ni ji ga dal. Samo drgnil se je obnjo in z nabreklo glavico iskal preboden ščegetavček. Da si je vanj dala zariniti pirs, se mu je zdelo noro, a po drugi strani jebeno seksi.

Verjel je, da jo ta zadevica še močneje stimulira, ko kroži s tičem po njem in pritiska na ljubko nabreklo žverco. Njeni zapestji sta se napenjali v objemu lisic, ki si jih je praktično nadela kar sama. Ta občutek nemoči jo je naredil živalsko potrebno, in ko jo je ob prvem “vbodu” še konkretno stisnil za vrat, z drugo roko pa potegnil dolge svetle lase nazaj, se ji je odtrgalo. Vreščala je, lovila sapo in se vmes z zadnjico zaletavala v njegov trebuh. Mučil jo je s svojo počasnostjo, ona pa si je noro želela divjega fuka.

Še močneje je zgrabil njen vrat, se sklonil preko njene rame in zašepetal z grozljivo resnim in globokim tonom:

“Hočeš, da te pofukam?”

“Jaaaa prasec, fukaj me, razfukaj mojo pičko in potem še rit… daj me!” je kričala.

Tisti teden je odpovedala dva zmenka, ker ni mogla k tipom hodit z lisami na zadnjici. Robert jo je dodobra razjebal. Jo na vso moč fukal od zadaj, vlekel za lase, prihajal vanjo, nato še enkrat po njej in končno še v usta. Poleg njenega veličastnega kurca jo je navduševalo tudi to, da je lahko fukal dalje in mu je še nekajkrat kasneje prišlo. Ni bil kot tisti zaspanetje, ki jih je razjebala, se jim metala po tiču do orgazma in so potem nemočni obležali, celo zaspali.

Robert je bil zadetek na lotu in z njim je vedela, da bo vedno dobila kar si želi. Celo fotko njegove gole žene med spanjem, njenih bradavičk in silno zapeljivih joškov, ki so bili za razliko od njenih celo naravni. Še posebej jo je navdušila fotka njegovega tiča na njenih ustnicah, potem pa si je zadala še en cilj. Hotela je končno fukati z obema. Vseeno ji je bilo kako jo bo prepričal v to. Želela je obdelati njeno muco, se z njim pofukati pred njenimi očmi in si dati duška. Pa bo lahko prepričal svojo “nuno”? Morda celo s kakšno tiho grožnjo o ločitvi? Mmmm… prepričala ga bo, da bo naredil vse, če bo hotel še kdaj fukati njeno zapeljivo in potrebno ritko.

DELI
Prejšnji članekKaj se zgodi z našimi telesi, ko smo vzburjeni?
Naslednji članekKaj je spolna inteligenca?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.