Pred kratkim zaključena velika nagradna anketa o spolnih navadah Slovenk in Slovencev, je postregla s sila zanimivimi rezultati!

V anketi pod okriljem spletnega portala Urgenca.com je sodelovalo preko 17.000 anketirancev, ki so poskrbeli za to, da vam lahko postrežemo z izjemno zanimivimi in žgečkljivimi rezultati o spolnih navadah v naši deželi.

Imate trenutno stalnega partnerja?

59 % vprašanih odgovorilo, da imajo spolne odnose le s stalnim partnerjem. S 23 % so jim sledili tisti, ki so odgovorili, da trenutno nimajo stalnega spolnega partnerja, delež tistih anketiranih Slovencev in Slovenk, ki si poleg seksa s svojim stalnim partnerjem še dodatno popestri svoje spolno življenje pa znaša 15 %.

Kako pogosto seksamo Slovenci?

Večkrat na teden 50%
1x tedensko 24%
nekajkrat mesečno 16%
1x na mesec 10%

KLIKNI IN PREVERI KAKO IMAMO SLOVENCI NAJRAJE 🤨

18% Od zadaj (po pasje)

16% Ona ga jaha

16% Oralni 

Kako dobro poznamo vroči portal URGENCA.COM?

Bi se "dali dol" s partnerjem, ki bi ga spoznali na Urgenci?

Vzburjenje vedno pri roki!

Prav nobeno presenečenje ni, da je absolutni zmagovalec naš zvesti spremljevalec, ki je vedno pripravljen na tovrstne podvige nedaleč stran v žepu ali torbici.

ALI STE VEDELI? Da se na portalu Urgenca.com ta hip nahaja preko 50.000 XXX fotk vročih uporabnikov! 😲🔥PREVERI ZDAJ!

Kako poredni smo? 🤔

Slovenke in Slovenci nismo več tako zadrti kot nekoč. Danes ne seksamo več zgolj zaradi naraščaja, pač pa nam je seks v užitek (no ja tudi včasih je bilo tako 😅). Beremo erotične knjige, zgodbe, gledamo erotične filme in vsekakor gojimo erotične fantazije.

ALI STE VEDELI? Da se na portalu Urgenca.com ta hip nahaja preko 5.000 parov, ki išče dodatno popestritev v postelji?!

Si upamo kaj neobičajnega?

Ohoho seveda si! 😉 Moderna tehnologija, nam seks prinaša praktično do roba postelje (in tudi dlje) potem pa je le od nas odvisno kateri poti do ORGAZMA bomo sledili.

ALI STE VEDELI? Da se na portalu Urgenca.com ta hip nahaja več kot 40.000 mesečno aktivnih uporabnikov, ki rabijo …?! 😲🔥 PREVERI ZDAJ!

Hey, jaz sem Eva!

Se vidiva na urgenca.com 🔥 Pridi in sexaj zdaj!

Vse rezultate ankete “Seks in Slovenci 2019” si lahko ogledate TULE!

DELI
Prejšnji članekPOZOR! Ste kupili te kondome? Takoj jih vrnite prodajalcu!
Naslednji članekV zakon se ne mešam
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.