Kolega mi je pisal, da so se s sodelavci iz vse Slovenije zbrali na krasnem vikend teambuildingu v Kranjski Gori kjer so “poglabljali” medsebojne odnose. In hotela sem izvedeti več …

Firma je zaposlene iz cele Slovenije presenetila s povabilom na teambuilding v Kranjsko Goro. Prelep, sončen vikend, hotel, sproščeno druženje, spoznavanje in dobra hrana ter pijača. Kaj bi si človek sploh še lahko želel? Ah seveda! Malce dodatne sprostitve morda.

Z Leo sva se poznala že dlje časa. Bila je huda mačka in imel sem občutek, da bi lahko bilo med nama nekaj več, pa čeprav sva večinoma kontaktirala samo preko maila, ali kakšnega chata. V živo sva se videvala poredko, a takrat vedno šla na kakšno pijačo in se vsakokrat nasmejala.

Lea je bila zaposlena pri nas 7 let, ob službi pa preko svojega sp nudila še osebno trenerstvo za Insta zvezdnice. Tiste bejbe, ki dobesedno živijo od svojih riti. Njihovo poslanstvo je, da hodijo vsak dan na fitnes in delajo vaje za rit. Ko je ta dovolj “izstopajoča” jo pošljejo pred objektiv in pričnejo s serviranjem “assijev” na Instagramu. Kdor ne ve “assiji” so selfiji, le da riti in ne obraza 🤣.

Ker so tako zelo popularne, da jim sledi na deset tisoče ljudi, seveda pritegnejo zanimanje podjetij, ki se ukvarjajo z zdravo prehrano in prehranskimi dodatki. Ta nato plačujejo za poziranje ob njihovih preparatih in drugih prodajnih artiklih. Super ne? No ampak Lea je bila trenerka teh riti. Sama ni potrebovala assijev pa čeprav je njena rit naravnost osupljiva 😲. Večkrat sem bil že povsem blizu tiste napete rite, ampak še nikoli ne tako kot tisti vikend.

erotične zgodbe telovadbaTudi tam seveda ni mogla dopustiti, da bi ji mišice oslabele zato se je vsako jutru raztegovala in nategovala v hotelski telovadnici. Ker med prisotnimi ni bilo drugega junaka za to (vsi so prišli uživat seveda) je sama poležavala na ogromni žogi, valjala hrbet in krepila mišice. Stal sem pri vratih in opazoval njeno nebeško ritko, ko je izvajala počepe. Opazila me je v ogledalu in se mi nasmehnila. Niti za centimeter se nisem prestavil. Stal sem tam in užival v vsakem njenem gibu.

“Da ne boš samo zijala pasel, …” je rekla. “Pridi mi pomagat.”

Jaz?! Kako le?

Prijel sem jo za gležnja, da je lahko na žogi izvajala neke čudaške trebušnjake. OMG, njen trebuh je bil povsem raven, ob vsakem pregibu pa so mi v oči skočile njene trebušne mišice. A le za hip. Pogled mi je namreč ves čas bežal nekoliko nižje. Njene oprijete pajkice so se prav nesramno zažrle v njeno mednožje. Seveda je bila brez spodnjic, zakaj bi jih le oblačila za telovadbo 🤩. Majica je bila povsem potna in skoznjo sem dobro videl njene čvrste joškice. Še posebej so me pritegnile rahlo nabrekle bradavičke.

Jo tole zvijanje pred mano vzburja? Hmm.

“Tako, dovolj bo! Hvala ti,” je dejala in se mi nasmehnila na vsa usta. “Grem pod tuš.”

via GIPHY

“Rabiš pomoč tudi tam?” sem bleknil.

Ni ustavljala koraka, v ogledalu pa sem opazil njen nasmešek. Ko je prišla do vrat se je zavrtela na petah, naslonila roko na podboj in rekla:

“Če upaš 😉.”

Pod prho je stala oblečena. V tistih pajkicah in itak mokri majici je čakala, da se znebim mojih oblačil za sprehod, ki me nikoli ni videl. Jebeš naravo in svež zrak, če imaš pod tušem tako vročo bejbo. Res je bila vroča. Ko sem ji slačil tiste oprijete hlače sem čutil vso vročino, ki je sevala iz njenega napetega telesa. Čeprav se mi je že oblečena zdela gola pa sem šele zdaj lahko čisto zares užival v njeni goloti. Brezhibno urejena češpljica je takoj privabila moja usta in jezik, da jo je pošteno skrivilo in se je morala nasloniti na steno. Zdaj je slap iz prhe padal naravnost name in bilo je precej prijetno toplo.

seks pod prho eroticna zgodba

Prste sem lahko končno zasadil med čvrsti ritnici in občutil iz prve roke kaj pomeni športna ritka. Tolikokrat sem jo že opazoval, fantaziral o njej, zdaj pa je sedela v mojih dlaneh v vsej svoji popolnosti. Pod vplivom nagajivega jezika, ki je z občutkom obdeloval njen nabrekel gumbek in ust, ki so sesala njene vzburjene spodnje ustnice, je z ritko plesala v mojih rokah in mi z mednožjem masirala obraz. Bilo je zares jebeno osupljivo doživljati tiste trenutke. Imel sem tako trdega, da bi lahko ploščice “štemal” z njim. Videti je bilo, da zelo uživa, a tudi sam sem si zaželel malo …

Vstal sem, z rokami objemal njeno pohotno telo in ji preko glave potegnil mokro majico. Končno so se mi razkrile še tiste lepe in vzburjene prsi, ki so nabreklih bradavic streljale vame. Moje roke so šle navzgor, sledil je hiter obisk vročih ustnic in jezika, potem sem jo prijel za boke, jo obrnil okoli in pohotno zgrabil za joški. Nabreklega tiča sem ji nagajivo spustil med ritnicama pod ritko in globoko med stegna. Spredaj ga je ujela s prsti in si z njim masirala povsem razbeljeno muco. Glasovi, ki so prihajali iz nje so bili tako noro seksi. Mešala je z boki in čutil sem kako se počasi pogrezam vanjo.

Naslonila se je nazaj in do konca sedla v moje naročje. Notranjost njene muce je krepko objela mojega korenjaka kot bi ga želela povsem potegniti iz mene. Potem se je pričel najin ples pod prho. Z dlanmi se je naslonila na steno, izbočila zadnjico, da mi je roke same od sebe potegnilo nanjo. Bila je tesna, vroča in napeta kot je bila videti že na prvi pogled. Nekaj minut sva vztrajala v enakomernem ritmu kot bi plesala na kak romantičen komad. Šumenje vode so rezali mokri tleski telesa ob telo, ki jih je spremljalo tiho ječanje.

Potem pa kot bi v trenutku zamenjala radijsko postajo na divje ritme, ki te odnesejo pod strop. Njena ritka se je pričela noro zabijati v moj trebuh. Vsak nov sunek vanjo mi je povzročal težave, njene ustnice pa so ves čas iskale moj poljub. Obrnila je glavo, da sva se vroče prisesala z usti, z eno roko sem božal njeno polno mednožje, z drugo grabil za jedro dojko.

“Meša se mi,” je ječala. “Meša se mi, prihajam, … daj me, daj me fajn! Ahhhh fakkk!”

Teklo je, dragi moji, teklo je od vsepovsod. Brizgalo je od zgoraj in od spodaj. Držal sem jo pokonci sicer bi mehkih kolen spolzela na tla v tisti bazenček vode, ki zaradi mokrih cunj ni mogla odteči. Vsake toliko jo je še streslo po celem telesu vse dokler ni napočil čas, da se končno odpraviva na zajtrk. Na zajtrk prvakov!

DELI
Prejšnji članekZačinite sexting z emotikoni!
Naslednji članekAndreja Rituper sexy igralka hokeja na travi
Hej, sem Eva! 28-letnica odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.