Kakšno vlogo imajo seks položaji pri spolnem odnosu?

V prvi vrsti prinašajo spremembe in raznovrstnost in s tem preprečujejo, da bi spolni odnos postal navada. Ljubimca vzpodbuja, da se pogovarjata in poskušata vedno kaj novega ter se tako znebita zavrtosti. Če bi mene moj ljubimec vsak dan jemal po istem vzorcu, bi ga imela kmalu dovolj.

Seks položajev je ogromno in ni pričakovati, da bi poskusili vse, saj vam mnogi ne bi bili všeč, pa vendar vsakdo najde nekaj tudi zase in za svojega partnerja in zapomnite si: strast mineva, zavrtosti se krepijo, navada vedno bolj prevladuje in če sami ne iznajdete kaj novega, vam v takih okoliščinah pomagajo spolne tehnike in različni položaji za seks.

Moškemu in ženski, ki sta partnerja, ne sme biti skrivnost, kako eden ali drugi doseže največ zadovoljstva v spolnosti, kajti, čim več vesta o tem, tem večja je možnost, da bo njuna spolna sreča trajala. In spolna sreča je velik zalogaj sreče, ki ohranja lepo, iskreno in zadovoljstva polno ljubezensko zvezo.

Kako pričeti?

Sedaj se lahko brez zadržkov in obotavljanj prepustita drug drugemu in za začetek preizkusita katerega od seks položajev, ki jih opisujem spodaj. Verjemite mi, tudi če niste gurman, vam kaj novega ne bo nikoli odveč, še posebej ne pri seksu.
Naj poudarim: Ne občujte v položaju, ki je za enega od partnerjev boleč.

Vsak spolni akt se začne s spolno predigro. Partnerja imata pri tem povsem proste roke: poljubljajta se, grizljajta, božajta kjerkoli vama ugaja. Brez zadržkov poskusite tudi felacijo (draženje spolnega uda z usti), saj je to eden od načinov izražanja ljubezni in ni nobena perverzija. Seveda mora ustrezati ta oblika draženja obema partnerjema.

Misionarski položaj

Misionarski položaj je najbolj običajen položaj z obrazom proti obrazu, pri katerem ljubimca najbolj udobno dosežeta vrhunec. Njegovi pomanjkljivosti sta, da daje ženski malo možnosti za samostojno gibanje in partnerjema ne dovoljuje, da bi si dražila erogene cone z roko.

Cruissade

To je položaj, pri katerem prodira moški v nožnico od zadaj in napol od strani. Ženska leži na hrbtu, moški pa se ji približa od strani z bokom obrnjen proti njej. Ona nato skrči eno nogo in jo položi na njegovo stegno.

Od zadaj

Gre za izredno vzburljiv položaj pri katerem ženska leži na trebuhu in razširi noge, moški pa se uleže nanjo in zlahka prodira v njeno nožnico. Prodiranje lahko ona olajša s tem, da malo povzdigne boke. Ud pri tem aktu pritiska na sprednjo nožnično steno, kar poveča uživanje obeh ljubimcev.

Sedeči položaj

Za sedeči položaj je znano, da ljubimci tako občujejo tudi v javnosti, ker je neočiten, saj so pri tem aktu lahko oblečeni. V tem aktu moški sedi (kje sedi, se odločita sama ), ženska pa se z razširjenimi nogami sede nanj in se pri tem giblje navzgor in navzdol. Lahko sta obrnjena drug proti drugemu, še boljše pa je, če se ženska obrne s hrbtom proti moškemu, saj si tako lahko draži spolovilo, pa tudi partner ji lahko pri tem pomaga.

Bočni položaj

Gre za manj strasten položaj med seks položaji, vendar pa omogoča več ljubkovanja in gledanja. Če se spolni odnos začne v tem položaju, mora ženska upognit eno nogo, da omogoči prodiranje uda, še boljše pa je , da upogne obe nogi, vsako na eni strani partnerjeva telesa. Pri tem se tudi ščegetavček neposredno draži, če ostaneta ljubimca z zgornjim delom telesa objeta, če pa se razmakneta, lahko takšno draženje nadomestita z roko.

In? Kaj še čakata?!

DELI
Prejšnji članekZadnja želja
Naslednji članekKataya jo rada pokaže!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.