Vremenska napoved je bila idealna za njun nov zmenek na polju med sončnicami, kjer sta se vsem na očeh skrivala gola kadarkoli sta le uspela.

Marija je živela svojo drugo mladost, potem ko so ji je hormoni, po ločitvi od moža, dobesedno ponoreli. Čutila je, da se v zapeljive telesu 38-letnice nahaja neznansko potrebna 20-letnica. Ta leta so jo spominjala na nore zabave in študij, ko je poleg znanja vase vsrkala še marsikaj drugega.

erotična zgodba mlada ljubica

Začelo se je s popivanjem, potem je vnesla še nekaj drugih opojnih substanc, nato pa kmalu še tiče. Sicer na faks ni prišla nedolžna, a šteti dokaj polomljen poizkus Štefa in občasno lizanje muce s strani prvega resnega fanta, ni bilo primerljivo s tistim, kar se je dogajalo v mestu.

Na srečo je znala voziti med študijem, žuri in trdimi tiči, tako da je uspešno končala, si našla moškega po meri, se poročila, rodila in spoznala življenje večine svojih prijateljic, ki so že šle po tej poti. Nenadoma se je znašla v vlogi razočarane gospodinje z možem, ki ni bil za nikamor in odraščajočim otrokom, ki je zahteval svoj čas.

Sledilo je neizbežno. Ločila se je, prevzela skrbništvo nad otrokom in si omislila ljubimca. Predolgo je bila na suhem, in ko je spoznala mladega Timija, se ji je odprl nek nov svet. Kljub nekaj letom razlike, je bil mulc totalno navdušen nad njo. Le kdo ne bi bil. Marija je imela telo mladenke, lep obraz, iz oči pa so ji ves čas švigali tiči.

Dečko je ravno užival čare fakultete, z njo pa prišel še do tistih vročih izkušenj, ki jih bo znal ceniti šele leta kasneje. Čeprav se ji je mešalo od potrebe in je bila nad njim navdušena, sta se vseeno raje dobivala skrivaj, sicer vsem na očeh. Sončnice, ki so segale po sončnih žarkih so lepo zakrile njune nage riti in poteze kakršnih se ne bi branili v nobenem porno filmu.

Marija je nadvse rada fafala. Medtem, ko se je v ustih igrala z njegovim tičem, si je s prsti neutrudno masirala mokro muco v katero so se zajedle rdeče hlačke. Pogledala je navzgor, z ustnicami cmoknila preko vrha lepe glavice in ga pogledala v oči.

seks med sončnicami

“Toliko semenčic okoli naju, jaz pa si želim samo tvojih,” je namignila na sončnice in ponovno hlastnila po tiču.

Zdaj ga je vzela vase, globoko v žrelo vse do jajc, da mu je oči obrnilo naokoli. Kolena so se mu malce zatresla, ko se je z vrhom jezika začela plaziti po veliki mošnji moških zakladov. Nohte mu je zasadila v zadnjico, potegnila z njimi po ritnicah, da so mu ostale dolge, rdeče proge in ga znova pogledala v oči. Tako milo in proseče, ko bi ne ravnokar pojedla njegovega kurca.

Opazila je kako se mu premika Adamovo jabolko, kako golta nabrano slino v ustih, in kako se muči z zadrževanjem orgazma. Na hitro je nekajkrat grobo sunila z obrazom proti njemu, ujela še tistih nekaj milimetrov in le še z užitkom sprejela vroče izstrelke, ki so brizgali iz njegovega tiča, globoko v njenem žrelu.

Mojstrica!

Nekaj časa sta posedela na odeji, ki jo je imela vedno v avtomobilu, potem sta se razgledala po okolici in se požgala še na njenem avtu. Tistem, ki ga je iztožila od moža, ki je mislil, da jo bo prinesel naokoli. Ni mu uspelo in ključi bleščečega Audija so pristali v njenih rokah. Nastavljala se mu je na vse mogoče načine, še najraje se je z rokama uprla ob pokrov motorja in ga zapeljala s svojo seksi ritko.

Rada ga je čutila tudi v njej in on ji je z veseljem ustregel. Ležati na avtu ni marala, ker je bil ekstremno vroč in neudoben za takšno vrsto poležavanja. Raje sta se za kakšno rundo prestavila na usnjene sedeže, ki so bili prav tako precej vroči, a vendarle bolj udobni. Ko se je peljala domov, se je spraševala ali se ga bo sploh kdaj naveličala. Pomislila je tudi, da zagotovo podira tudi vrstnice s faksa, a zaenkrat se je morala zadovoljiti z vročimi vikendi, ko je prišel domov. Sosedi, svoji prijateljici ne bo mogla nikoli povedati, da ji je spolno izobrazila sina. Zmešalo bi se ji.

DELI
Prejšnji članekSpreminjanje spolnih navad po svetu
Naslednji članekEva na pomoč | A se nam vsem meša?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.