Tokrat me je miška vodila, peljala in zapeljala na spletno stran sosednje Hrvaške, kjer so svojim državljanom razložili kako varno do orgazma v teh težkih časih

Kriza z novim korona-virusom Covid19, na naša življenja močno vpliva že vse od sredine marca. Sama bi dejala, da še precej dlje, ampak uradnih zabeležk za nazaj pač nimamo, čeprav se spomnim obdobja od decembra 2019 naprej, ko so bile šole zaradi “gripe” strašljivo prazne.

Pa pustimo šolo in šolarje ob strani in se posvetimo bolj intimnim zadevam, ki pa so v teh korona-časih prav tako na hudih preizkušnjah. Vse vrste druženja, spoznavanja in zapeljevanja, so namreč močno osiromašene od kar se je med nami naselil nov neviden sovražnik. Kako se sploh še spoznavati in iskati partnerja, ko je polovica obraza prekrita z masko, ko so različna druženja in prireditve prepovedane?

In kako sploh še seksati danes?

Srečni tisti, ki živijo v urejenih partnerskih odnosih, kjer je na dnevnem redu čas tudi za intimno izkazovanje ljubezni in pripadnosti. In ubogi tisti, ki živijo s partnerjem, ki ta del redno črta in postavlja na stran, ali nekam na visoko polico zelo temačne kleti. Potem pa so tu seveda še tisti samski, katerim je možnost spoznavanja močno otežena.

Nekako v razmišljanju o tovrstnih tegobah sem se danes pognala po spletu in miška me je vodila vse do hrvaške spletne strani zivjetizdravo.eu, kjer so svojim državljanom skušali razložiti kaj je dandanes v seksu sploh še dovoljeno, če se ne želijo izpostaviti groznemu virusu.

Kaj pravijo Hrvati?

Za začetek ohrabrujoče, potem pa malo manj:

  • da se koronavirus ne prenaša s semensko ali vaginalno tekočino,
  • ker spolni odnos zahteva precej približevanja, se partnerja na ta način močno izpostavita morebiti okužbi. Dodala bi, da precej logično, a lahko se zavestno odločita seksati varno in zavzameta poze pri katerih sta glavi precej narazen, morda se celo zaščitita z maskami, predhodno pa se seveda ustrezno razkužita :),
  • spolni odnos z osebo, s katero ne živita skupaj, precej poveča možnosti za okužbo,
  • masturbacija pri kateri ne sodeluje druga oseba, ne pomeni nevarnosti za okužbo. Juhuuu :D,
  • sledi še dodatek o varnosti pred spolno prenosljivimi okužbami in uporabi kondoma.

Poišči partnerja za sex na Urgenca.com

Drage moje in dragi moji, kaj naj rečem … seksajmo, saj veste kaj pravijo “Seks je pol zdravja!”. Druga polovica pa smeh ;). Seveda pa upoštevajte zdrav razum, spoznajte partnerja in bodite pozorni (ter tudi iskreni) ob morebitnih znakih katerekoli bolezni.

DELI
Prejšnji članekŠtevilke o spolnih navadah po svetu!
Naslednji članekNenasitna požrešnica
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.