Po zadnjih napornih letih okoli sveta si je želela privoščiti nekaj dni dopusta, namesto tega pa se je stevardesa Nina znašla na razporedu za let v ZDA s tridnevnim postankom.

Kljub temu da je bila obupana, ker je morala spet delati, je ohranila prijazen nasmeh na obrazu in pozdravila vsakega potnika, ki je vstopil v letalo. Prosila jih je za vstopno karto in jih usmerila do sedeža, pri tem pa ohranila profesionalno vedenje, ki se je od nje pričakovalo. Ko si jo videl, si imel občutek, da neznansko uživa v tem in je ves čas na preži za kakšnim šarmantnim tipčkom, ki bi ji še dodatno polepšal urice med oblaki.

Takrat je dvignila pogled in ga zagledala, ko je čakal v čakalni vrsti.

Prvič ga je opazila, ko se je z drugim kabinskim osebjem sprehajala po salonu. Visok, kratkih temnih las in hipnotičnih temno rjavih oči. Obrnil se je kot bi vedel, da ga opazuje, jo pogledal ter v njej sprožil val norega vzburjenja. Že dolgo se ni tako počutila ob pogledu neznanca. V resnici že dolgo ni srečala tako privlačnega.

Zdaj je bil tu, tik pred vkrcanjem na njeno letalo.

Še naprej je pozdravljala ljudi in se poigravala z zlatim prstanom na prstu leve roke, oči pa so ji vedno znova švigale po dolgi črti, ko se ji je postopoma približeval. Ob njegovem nasmehu, ko je stopil na letalo in ji izročil karto, so se ji kolena dobesedno spremenila v žele, lica pa so se ji obarvala rdeče.

“Sedež 8B. Tik ob prehodu na desni strani, gospod.” Uspelo ji je celo nekaj malega po flirtati.

“Hvala,” se ji je zahvalil z nasmeškom in se obrnil, ona pa mu je za trenutek sledila, preden je njeno pozornost zahteval naslednji potnik.

“Si videla vročega fanta na 8B?” je vprašala sodelavka, ko sta končali pregled pred poletom.

“Mmhhmm, vsekakor sem,” se je nasmehnila Nina.

Njena prijateljica se je zahihitala in privzdignila obrvi v smislu “kaj bi mu delala”.

Naslednjih nekaj ur je bila Nina zaposlena s strežbo pijače, razdeljevanjem obrokov med letom in splošno skrbjo za potnike na napol polnem letalu. Čeprav je bila zaradi tega oddaljena od sedeža 8B, je to ni ustavilo, da ne bi pogledala čez prehod in ga ujela, kako jo gleda nazaj, medtem ko je kolegica izkoristila vsako priložnost, da je z njim koketirala.

Nina je ves čas nervozno vrtela poročni prstan okoli prsta in se ugriznila v ustnico. Čeprav ji to ne bi bilo prvič pa si je obljubila, da moža ne bo več varala. Sploh pa ne na tako impulziven način. A kaj, ko je bilo tako najslajše, nepozabno in super orgazmično. Vedno.

Sklenila je, da bo izvedla manever, ki se ji še nikoli ni izneveril. Če ne bo šla takoj v akcijo, ga bo do pristanka že dvakrat pofukala kolegica. Ni ji ga nameravala prepustiti. Prva ga je opazila.

 

Nina se je sprehodila po prehodu, se na kratko ustavila pri sedežu 8B, se nasmehnila lepotcu, poravnala mini krilo čez svojo lepo zaobljeno zadnjico in si mamljivo obliznila rdeče ustnice. Obrnil se je, da bi ji sledil s pogledom in jo opazoval na poti proti stranišču. Za hip je zastala, se prepričala, da jo opazuje in si odpela prvi gumb na uniformi. Njen predlog je bil jasen, zato je na hitro pogledal naokoli ali je v bližini morda kakšen pretirano radoveden obraz. Ni ga bilo, odložil je revijo ter vstal in se sprehodil do stranišča.

Brez besed ga je potisnila v majhno kabino, za njima zaklenila vrata, ga objela okoli vratu in mu na ustnice prilepila žgoč poljub. Njune roke so takoj začele raziskovati in se spoznavati. On je mečkal njene jedre joške, ona pa mu je neučakano skušala odpeti zadrgo. Ni izgubljala časa. Bila je izkušena in zavedala se je, da ga nimata na pretek.

Ko ji je povlekel krilo okoli pasu navzgor, se je s prsti pretihotapil za rob na vrhu nogavic, poiskal njene hlačke in jo prisilil, da je zavzdihnila, ko ji je muco napolnil z dvema prstoma.

“Oh!”

Tako zelo je bila potrebna, da bi se šla pofukat s pilotom, če je on ne bi želel. Na srečo ji o tem ni bilo treba razmišljati. Kar malce grobo jo je obrnil in jo nagnil, da je razprla svoje dolge noge, potem pa se s štrlečim tičem brez besed potopil vanjo. Njegova trdota je dobesedno razklala požrešno, mokro pičko, ki ga je z neverjetnim zadovoljstvom sprejela vase.

“Fak jaaaa!!”

Skušala je ostati tiha, a ji to ni najbolje uspevalo. On je zgolj besno renčal tik ob njenem ušesu medtem ko jo je silovito polnil s svojim velikim tičem. Z vsakim novim naletom se je dvignila na prste in po nekaj minutah začutila, kako se v njej prebuja že nekaj časa speča pošast. Pa saj ji je vedno prišlo tudi z možem, ampak ti fuki z neznanci med poletom so bili nekaj ekstremno norega in neponovljivega kjerkoli drugje.

Potrebovala je nekaj sekund, da je ponovno zajela sapo, in ko se je končno obvladala, je že zdrsnil iz nje s svojim lepim in mastnim korenjakom.

“Moje hlačke?”

Gledala ga je, ko je s tal pobral čipkaste tangice, ki jih je strgal z nje, jih za trenutek pridržal pred obrazom, povonjal in jih pospravil v žep.

“Kaj …?”

“Spominček.” Se je nasmehnil, ko je odklenil vrata.

Ko je po nekaj minutah stopila iz stranišča in se obrnila k njemu, je že čutila, kako ji je njegova sperma začela kapljati po notranji strani stegna na nogavice.

“Hej, povsod sem te iskala. Kavo sem skuhala. Neseva še pilotoma. Mislim, da bom danes “ruknila” 8B.” je rekla kolegica.

“Mhm, res?” se je nasmehnila Nina.

DELI
Prejšnji članek19 kratic različnih spolnih praks in kaj pomenijo
Naslednji članekStrap on, kaj hudiča pa je to?!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.