Minuli konec tedna smo preživeli na najbolj vroči 🔥 točki naše deželice v Celju kjer se je odvil nepozaben in najbolj vroč dogodek doslej!

Sejem erotike v Celju kot se je doslej imenoval, so preimenovali v Eroticland. Dogodek je zaznamoval fantastičen nabor artistov iz industrije za odrasle in tudi sam program, ki v petek in soboto nikogar ni pustil ravnodušnega.

Jahanje z Urgenca.com!

Obiskovalcem sejma smo se predstavili tudi mi in sicer smo samo dogajanje popestrili s krotenjem mehanskega bika. Mnogi so ga zajahali, a nihče v popolnosti ukrotil, ker je to nemogoče. Pa tudi namen ne. Namen je bil, da se vsi skupaj dobro zabavamo in uživamo ob pogledu na prelestne hostese pod katerimi je “bikec” predel kot majhen mucek.

Precej ljudi se je zvrstilo pri našem razstavnem prostoru. Nekateri so nas že poznali, nas pohvalili za dobro delo, prejeli smo tudi kakšno “pripombico” ali nasvet kako biti še boljši, drugi pa dvigovali obrvi nad spoznanjem, da v Sloveniji obstaja spletni portal s sex oglasi na katerem se nahaja že preko 117.000 registriranih uporabnikov 🔥.

“Največji ste, nimate konkurence!” je dejal mladenič in obljubil, da vsekakor pokuka na Urgenca.com.

Nismo pa se družili samo z artisti. K nam so prihajale tudi zvezde tega erotičnega festivala, opravili pa smo tudi nadvse zanimiv intervju z legendo filmov za odrasle, Roccom Siffredijem! 👑🤩 Tega lahko preberete in poslušate 🔊. V prihodnjih dneh, sledi še več vročih fotk in videoposnetkov, zato vsekakor ne pozabite tu in tam klikniti na Evin Svet!

Video popotovanje po Eroticlandu!!! 😍

loading videos
Loading Videos...

DELI
Prejšnji članekEva predstavlja | Vodič po deželi užitkov 2.del
Naslednji članekKako zapecati bejbo na Urgenci?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.