Jan je nekega dne zaradi svoje zdolgočasene partnerke iskal potešitev na drugih naslovih in tako kliknil na oglas v katerem je sexy punca nudila erotično masažo.

Kaj takšnega še ni poizkusil in ideja se mu je zdela zanimiva. Po prvem obisku je bil tako zadovoljen, da jo je je začel obiskovati redno. Klara je bila sicer profesionalka, a je v njem videla nekaj več.

Bil je privlačen in zlahka bi si našel “maserko”, ki bi njeno delo opravljala zastonj. Tudi njegovo orodje je bilo več kot spodobno. Radovednost jo prignala do te mere, da mu je nekoč v šali ponudila gratis obdelavo, ker je tako dobra stranka. V resnici, pa si je želela več. Tisti dan je šel Jan domov potešen kot še nikoli. Ni si predstavljal, da lahko ženska počne takšne vragolije s svojimi usti in telesom. Doma tega nikoli ne bo doživel.

erotika in erotični oglasi

In kot zanalašč se je njegova partnerka spomnila, da bi pa bilo dobro po dolgem času kaj seksati. Bil je vidno presenečen in tega niti ni želel skriti. V resnici pa mu do tega ni bilo in prvič se je ona razočarana obrnila na drugo stran. Da ga tako boli glava?! Pa kaj še!

Jan je redno obiskoval svojo seksi maserko, ki je njegovo telo in duha spravila v neko novo stanje višje zavesti. Stopnje potešenosti od 1 do 10 ne bi znal oceniti. Bilo je vsaj za 20. Pred kratkim je tožil o tem kako komaj čaka dopust, da se mu bo zmešalo doma in objokoval morje pri sosedih kjer je tako zelo rad preživljal toplejše mesece. Rad je lovil tudi ribe.

“Na sebi imam mrežo za tvojo ribo ;)” mu je napisala na vse to in prilepila vročo fotko.

vroča zgodbica

Seveda ga zanjo ni bolela glava in je letel kot raketa.

Pričakala ga je v svoji snežno beli postelji, ravno takšna, kot je bila na sliki in v povsem enaki pozi. Rada sta se šla takšne igrice. Njena ritka je zapeljivo molela iz zmečkane posteljnine, njen angelski obraz pa ga je za hip pozdravil, nato pa izginil v neskončno belino. Njeni udi so se leno poigravali na omamno dišeči postelji, prelepo telo pa je vijugalo po postelji in pripravljalo prostor še zanj. Do obisti potreben je s svojimi rokami, usti in telesom dobesedno preplavil njeno telo. Zdelo se ji je, da je s celim telesom vstopil vanjo pa čeprav niti še hlač ni slekel.

Z vročim jezikom je ljubkoval omreženo lepotičko in ji z usti napolnil sočno mednožje. Njene spodnjice so bile pošteno vlažne kar je le dokazovalo kako zelo si je tudi ona želela njega. Med grizljanjem nabrekle češpljice si je odpel hlače, jih nekako uspel spustiti po nogah in jih zbrcati s postelje, nato pa s svojim telesom prekril tisto lepoto pod seboj.

Nežno in tiho je vzdihovala, ter z roko lovila svojo prvo ribico po dolgem času. Slišno ji je odleglo, ko je končno začutila tisti nabrekel kos mesa v svoji roki. Takšnega tiča si je želela, ko je v osamljenih nočeh masirala zgolj plastične približke, ki so ji nudili vsaj nekakšno potešitev.

“Daj mi ga višje,” je omamno zavzdihnila in ga z velikim veseljem vzela v usta, ko ji je izpolnil željo.

erotika in erotični oglasi

Tudi on se že dolgo ni počutil tako srečnega in zadovoljnega. Trma ga je doma oropala vsaj nekakšnega seksa, a enostavno ni več želel svojega prijateljčka riniti med noge ženski, ki jih je zanj razprla le za kak večji praznik. Raje ga je nosil lepotički, ki je za svoj kruh zadovoljevala desetine moških vsak mesec. Ni ga motilo. Še več. Ob misli na to je postal le še bolj vzburjen.

“Če ti ga še minuto pustim v ustih se boš utopila,” je šaljivo priznal, da so njegova skladišča polna.

Potegnil ji je tiča iz tistega angelskega nasmeha in z vrhom vlažnega uda zarisal nevidno črto vse od njenih ustnic, skozi kanjon med jedrimi joški, preko napetega trebuha, mimo svetlečega okrasja v zapeljivem popku, venerinega griča, vse do žgočega mednožja. Njena mreža se je potrgala, spodnjice so se sunkovito umaknile na stran in vlažen glasen cmok je dopolnil sladkobno ječanje mlade lepotičke.

Tokrat je resnično on masiral njo in tudi ona je ugotovila, da je bil zares že skrajni čas za tiste prave zadeve. Oboževala je nepotešene, potrebne moške, ki so jo obiskovali ves čas. Imela je izbrane redne stranke, a Jan je bil kljub temu poseben. Le z njim se je v celoti predala užitkom in brez sramu počela vse kar mu je padlo na pamet. Ni verjela, da doma svoji ne da, a vse bolj se ji je dozdevalo, da nekaj je na tem.

DELI
Prejšnji članekO HIV-u se manj govori kot nekoč
Naslednji članekSeks in Slovenci 2022 | ANKETA
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.