Prostor kjer teče znoj mnogih, je bil tokrat prizorišče za znoj in tekočine povsem drugih vrst.

Telovadnica se še ni dobro ohladila po zadnji seriji zagretih punc, ki so pridno klesala svoja telesa in predvsem zadnjice, ko je prostor napolnila neka nova energija. Brigita je bila strastna vaditeljica in inštruktorica, ki je svoje stranke preganjala do onemoglosti, a tudi sama vložila sebe ter služila, kot vzor. Njena fantastična zadnjica je bila mnogim silna motivacija, zato so redno hodile in garale za svoja dva hlebčka.

erotična zgodba o trenerju

Tudi “njemu” je bila njena zadnjica neke vrste motivacija. Doslej si jo je lahko ogledoval zgolj preko zaslona pametnega telefona, ko ga je občasno podražila z njo. Znala jo je nastaviti. Bila je prava poredna prasička in tega se je še kako dobro zavedala. Novo poslano fotko je pospremila s svojim značilnim nasmeškom. Človek bi ji takoj nataknil še dva rožička, da bi bil kader popoln.

Ni minilo prav dolgo, ko je prejela odgovor. Nasmešek se ji je zdaj razlezel preko lic.

“Pizdaaa…. kolk huda rita bejbiii! Se vidiva?”

Bila sta sicer dogovorjena nekoliko kasneje, drugje. Vendarle pa je skozi njeno telo šinila neka nova energija, ki jo je prisilila, da mu je odtipkala:

“Pridi takoj, čakam te… mokra.”

Zunaj se je bliskalo in naliv ga bo morda prisili k premisleku, si je mislila. Na srečo se je motila.

“Prihajam.”

Vedela je, da ga ne bo dobre pol ure. Prijetno utrujena od vadbe in dolgega delovnega dne si je šla osvežit obraz. Njeno telo je gorelo in hladen pljusk preko lic in čela ji je dobro del. Potem se je opazovala v ogledalu.

“Jebeno dobra mrha sem,” je tiho rekla pri sebi in si pomežiknila.

Oblečena v tiste zapeljive, oprijete pajkice je bila videti, kot prava seks bomba. Njena zadnjica je bila pošastno lepa in privlačna, samozavest pa ji je kar brizgala iz oči. Zdelo se ji je, da se je dvakrat obrnila v telovadnici in pospravila nekaj rekvizitov, ko je zapiskal telefon.

“10 minut.”

Zleknila se je na dvosed, si šla z roko po čvrstih stegnih in s prsti zarila med noge. Njena muca je bila mokra, kot tista oprijeta majica, ki je izrisala vzburjene prsi in izdajalsko prikazala nabrekli bradavički. Razmišljala je o tem, kako jih bo posesal, kako bo majico strgal z nje, jo zgrabil za tisto mamljivo ritko in nasadil od zadaj prav tam na tistem dvosedu. V njeni glavi se je odvijal popoln pornič še preden se je prikazal na vhodu. Prav počasi je potegnila desnico iz hlačk, da je videl kaj je počela in si sredinca zapeljivo potisnila v usta, ga obliznila ter pri tem glasno cmoknila.

Vstala je, da bi ga šla pozdravit. Še vedno je stal tam pri vratih in se nasmihal vroči dobrodošlici. Le kaj si lahko potreben tip zamisli lepšega. Lepotička se mu je obesila okoli vratu, ga poljubila naravnost na mehke ustnice, poiskala njegov jezik in se s telesom privila k njemu. Njegove dlani so se spustile po mokrem hrbtu in pristale na ritnicah, ki so se mu zdele nenormalno privlačne. Njegov fetiš na riti je v tistem trenutku dobil povsem novo dimenzijo.

Prsti so se zarili med hlebčka, ona pa mu je medtem v usta nagajivo potisnila sredinca z okusom po njeni muci. Po gladki in potrebni češpljici, ki si je neznansko želela tistega njegovega kurca, ki se je v trenutku postavil pokonci in jo zbodel v mednožje. Še bolj se je stisnila k njemu, poiskala izboklino v njegovih hlačah s svojim mednožjem in se zapeljivo podrgnila obenj. V usta mu je znova porinila svoj jezik, mu koleno dvignila v višino pasu in se povsem naslonila nanj s svojim vročim mednožjem. Čutila je njegovo potrebo. Tudi skozi njegove prste in dlani, ki so se zlivale po njeni zadnjici. V nekaj korakih sta se zavrtela do dvoseda pri katerem si je nekaj minut nazaj zamišljala marsikaj.

Sedla je, se takoj lotila pasu in hlačnih gumbov, ki so se razpeli v eni sami potezi. V oprijetih bokserkah je zagledala nabreklino, jo rešila iz njih in se s toplim tičem pohotno pobožala po obrazu. Tako neverjetno trd je bi že v nekaj trenutkih. Žilast, utripajoč, obrezan lep kurac, ki je kar klical po njenih vročih ustih. Sprva je obliznila nabreklo glavico, ki se ji je zdela, kot lepa, zrela in sočna jagoda. Sesala jo je, jo oblizovala, nato pa zajela celotnega tiča s svojimi usti. Pri tem ga je pogledala navzgor. Njen nasmešek je bil poln njegovega tiča, ki je izginjal v njena usta. S prsti ji je šel skozi lase in z roko pričel loviti njen tempo.

Njeno fafanje je bilo od boga dano in, če kaj, potem je prav tisto popravilo njegov, od sestankov, zjeban dan in vožnjo v nalivu. Njena usta so polzela od korena proti vrhu vse dokler ni njegov kurac zdrknil iz njih. Moker od njene sline se je zdel pripravljen, da bolj ne bi mogel biti. Vstala je mu brez besed obrnila hrbet, se z rokama naslonila na dvosed, nekoliko razkoračila in mu zapeljivo ritko potisnila proti mednožju in štrlečemu kurcu. S prsti se je zakopal za rob oprijetih pajkic ter jih neučakano potegnil preko napetih hlebčkov, da sta se vendarle vsaj malce zatresla. Z občudovanjem je opazoval njeno golo ritko pred seboj, s prsti zabredel v njeno mednožje in se prepričal, kako zelo potrebna je v resnici.

S pohoto v glasu mu je zaječala v odobravanje in boke še nekoliko bolj potisnila proti njemu. Božal je tisto voljno pičkico, ki se mu je kar sama od sebe nabijala na prste. Bila je smrtno potrebna in odrešitev je bila zdaj le nekaj centimetrov proč od nje. Čeprav si je želela čutiti njegovega kurca v sebi, ni imela nič proti jeziku, ki je zaplesal med nabrekle sramne ustnice in pomešal njene sokove. Dovolj dolg je bil, da je z vrhom dosegel nabrekel ščegetavček in jo s poplesovanjem spravljal v delirij.

“Pofukaj me prosim… pofukaj me…” je moledovala in usločila svoj hrbet, da bi ga še bolj verjetno težko.

erotične zgodbe telovadbaŠe enkrat je potegnil z jezikom po razbeljenem mednožju, šel tudi med ritnicama in strastno zagrizel v njeno zadnjico. Potem se je vzravnal, v sekundi pripeljal zapeljivo klofuto z leve in desne, ji z vrhom tiča začel masirati od potrebe “vneto” pičko in z rokama zdrknil po njenem mokrem hrbtu vse do vratu. Čutila je, kako se vrh njegovega korenjaka bliža mestu za napad. Njegovi prsti so se oklenili njenih ramen in v naslednjem trenutku je bilo njeno telo polno njega. Nezgrešljiv občutek, ki si ga je želela že kar nekaj časa.

Nasadil jo je vse do jajc, da je nesramežljivo zaječala. Z desnico ji šel skozi lase, jo ritmično fukal, se odbijal od tiste prelepe zadnjice in s prsti pograbil za lase ter nekoliko potegnil nazaj. V glavi se ji je vse pomešalo, živčni končiči so v možgane pošiljali neskončno signalov in občutkov, njena češplja pa je gorela in objemala njegovega kurca. Njeni boki so pričeli suvati proti njemu, ko se je za hip ustavil. Rad je takole dražil in rad je opazoval potrebno ritko, ki se zapeljivo nabija nanj. S prosto levico je zgrabil njeno ritnico, jo s palcem odmaknil od sosede in spustil pljunek na tesnejšo sosedo polne muce, ki je vse hitreje jemala njegovo trdo batino.

V tistem trenutku je v njej nekaj eksplodiralo. Že nekaj sekund prej je čutila, da se pripravlja, a se ni zmogla pripraviti na tisti silovit brizg, ki je nekontrolirano ušel iz nje. Izvlekel je kurca, da bi užival v njeni poplavi. Ob pogledu na tresoče, sicer izklesane mišice. Držal jo je za boke, da je lahko obstala pred njim v tistem položaju medtem, ko so divji orgazmi stresali njeno telo in možgane. Mokri čevlji in hlače ga niso ganili. tako ali tako je zunaj scalo na polno. Prav erotično jo je sunilo vsakih nekaj sekund, ji upognilo kolena, globoko iz grla pa se ji je iztrgal nemočen krik vsakokrat, ko je iz pičke močno brizgnilo. Spet je pljunil med ritnici in se z vrhom tiča počasi zapeljal med njima, jo božal, oboževal s pogledom in jo okušal vrh svojega občutljivega kurca.

DELI
Prejšnji članekSvingerji v akciji | Razbijanje mitov o svingerstvu
Naslednji članekPunce! Preverite te 3 nasvete za prebujanje strasti!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.