Punce, v vaši postelji primanjkuje strasti? Se sprašujete, ali ste partnerju še vedno privlačni? Vsa vprašanja, ki si jih zastavljate v zvezi, niso neobičajna in so samo znak, da je v vaše življenje vstopila monotonija.

seksi ženska v postelji

Ne predajte se zlahka in se posvetite svojemu partnerju ter vajinemu spolnemu življenju, ki ima pomembno vlogo v življenjskem zadovoljstvu vsakega človeka. Potrebujete le malo domišljije, dobre volje in poguma, za začetek tega potovanja pa vam ponujam nekaj nasvetov, ki vam bodo prišli prav.

1) Z besedami do poželenja

Ste vedeli, da je veliko ljudem najboljša intimna predigra govorjenje o seksu? Sedite k partnerju in sredi pogovora načnite tematiko seksa. Seveda, nevsiljivo in ne preveč očitno. Ko vas bo partner začel pozorno poslušati, odkrito in brez dlake na jeziku govorite o seksu, o svojih fantazijah, o tem, kar bi želeli, da vam partner počne in kar bi želeli, da počnete vi njemu.

erotika in erotični oglasi

Verjemite, da bo kaj kmalu posegel po vas, a se njegovemu dotiku izogibajte in nadaljujte s svojim seksi monologom. Ne zadržujte se in mu svoje spolne fantazije opišite v najmanjše detajle. To ga bo popolnoma obnorelo in pred vami bo vroča noč, ki je še dolgo ne boste pozabili.

2) Postanite stroga medicinska sestra

Igranje vlog je rešilo veliko seksualnih partnerskih odnosov. Zakaj se ne bi zvečer prelevili v igralko in mu postregli z vlogo njegove privatne medicinske sestre? Verjetno imate doma kak kos bele, seksi obleke. Drznite si ga obleči, ko se bo naslednjič tuširal, vstopite v kopalnico in mu s strogim, ukazujočim glasom recite, da se je njegov čas za tuširanje iztekel ter da se mora vrniti v svojo posteljo.

sexy medicinska sestra

Seveda bo najprej presenečen, a ko vas bo zagledal, vas bo tudi ubogal. Ko se bo ulegel v posteljo, mu poklonite nepozabno masažo in obdelavo, ki bo oba privedla do neverjetnih užitkov. Če vas ovira to, da se nekaterim zdijo tovrstni scenariji in igrice vulgarni ali nesmiselni, ne pozabite, da 100% zažgejo in vaše spolno življenje bo znova polno pestrih in vročih užitkov.

3) Vroči dotiki v javnosti

Seks na javnem mestu je neustavljivo privlačen tudi zaradi adrenalina, ki se v vašem telesu dviguje zaradi vznemirjenja, da bi vas lahko nekdo zalotil. S partnerjem se odpravita na večerjo v restavracijo. Med večerjo skrivoma sezujte čevelj in se ga s stopalom nežno dotikajte po mednožju. Počasi, z lahkotnimi kretnjami stopala masirajte njegov intimni predel, hkrati pa ne pozabite na tih, seksi govor. Pričakujte, da se bo vse skupaj nadaljevalo že v avtomobilu, v garaži, ali pa morda …

DELI
Prejšnji članekVadba po VIP programu
Naslednji članekŽenske erotične cone!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.