Zagledal jo je na eni izmed aplikacij za zmenke in v trenutku so se mu razprle oči. Poleg oči malce tudi usta, v trenutku pa ga je pričelo nekaj ščemeti še spodaj.

Že dolgo ni videl tako zapeljive, seksi ženske. Pozabil je pogledati njeno starost a tisti trenutek ga je prav malo brigalo ali sta kako leto narazen. Načeloma je imel od nekdaj rad starejše od sebe in ta lepotica, ki ga je gledala z ekrana je bila po letih malce pred njim, vendarle pa z lahkoto pokosila precej mlajše konkurentke. Prsti so mu šli sami od sebe in upal je, da bo prejel odgovor, čeprav v teh aplikacijah nikoli ne veš ali sploh prideš na vrsto. Takšna ženska ima gotovo gnečo. Potem pa presenečenje.

erotična zgodba sanjam o tebi

Biiip biiip … se je oglasil telefon.

Odpisala je! Z roko si je nezavedno segel med noge, da bi popravil korenjaka, ki je že prej pričel kazati zanimanje zanjo. Ni bil tam, da bi iskal seks, vendarle pa ga je njena pojava potisnila v skrajno vroče in neprimerne misli. Z vsakim novim stavkom je bil bolj potreben tega, da bi jo spoznal v živo. Na srečo je bila zabavna, precej sta se smejala, spoznala kolikor se tako pač da in se dogovorila za kavo.

Zvečer pod prho se je spomnil njenih iskrivih oči, lepega obraza in tistih urejeno razmršenih dolgih las  … blondinka mu je sedla v male možgane in od tam krmilila tiča, ki se je pod curki vroče vode, gladko urejen hitro postavil pokonci. Moral mu je izkazati pozornost in ob misli na lepotico z neta to sploh ni bilo težko.

Že naslednji dan sta se dobila v centru Ljubljane kjer je zadovoljno ugotovil, da je enaka kot na slikah. Velikokrat se namreč zgodi, da so bejbe na aplikacija za zmenke videti povsem drugače v resnici. No ja, velja verjetno tudi za tipe. Zdelo se jima je, da se že dolgo poznata saj sta klepetala nekaj ur, izmenjala precej osebnih izkušenj in se (zanimivo) dotaknila tudi seksa.

“Kaj bi se delali fine ane?” je namignila preko mize in ga uročila s svojim dekoltejem.

Čeprav mu je bila všeč v celoti je na trenutke padel na določene atribute, ki so se mu tako zelo predvidljivo nastavljali pred oči. Čutil je kako ga boža s tistimi lepimi očmi, kako odpenja gumbe na njegovih hlačah in kako ga s srčastimi usti ljubkuje po goli koži. Tudi sam je na vrhu jezika čutil njeni nabrekli bradavički, ki sta se tisti hip nesramežljivo bohotili izza napete majice. Očitno ga je čutila tudi ona.

erotika in erotični oglasi

Njun pogovor je na 32-ih stopinjah postajal vse bolj vroč in nič ni kazalo, da se bosta kaj kmalu ustavila. Ko enkrat zaviješ v te teme in razkrivaš svoje fantazije, fetiše ter pretekle izkušnje, je rezultat lahko samo en. Še posebej po nekaj “rundah”, ko padejo vse preostale zavore in blokade.

“Greva k tebi?” je rekla, ko jo je pospremil proti avtu.

Bilo bi res neumno reči ne.

Ni bil prepričan ali je zaklenil vrata ali ne kajti njene roke so se ovile okoli njegovega telesa, ko sta vstopila in globoko v svojih ustih je čutil njen spreten, moker jezik. Dlani so mu preko njenega hrbta zlezle na zadnjico, ki je tako zelo zapeljivo poplesavala sem in tja. S sprednjim delom ga je drgnila pod trebuhom in poskrbela, da se je v hlačah vse napelo do zadnjega milimetra. Že dolgo ni bil tako zelo potreben pa nikoli ni bil zadržan.

Z desnico je segla navzdol in čutil je kako se njeni spretni prsti lotevajo dokaj zoprnih gumbov na hlačah. Eden za drugim so popustili, pas je obvisel na stegnih in njena dlan se je urno potopila v njegove prepolne spodnjice. Ufff kako je godil tisti občutek. Za trenutek je odlepila čudovite ustnice od njegovih, ga zasanjano pogledala v oči, brez sramu drkala nabreklega tiča in mu podarila zanimiv pogled. Težko bi ga bilo v celoti prebrati a bil je navihan, vroč, potreben in poslan iz sosednje vasi od nebes.

Prestavila sta se v dnevno sobo in zgrmela na sedežno kjer so popustile tudi njene oprijete hlače, ki so v sebi skrivale krasno žensko. Poljubi so deževali, sesala sta si jezika in s prsti raziskovala drug drugega. Potem je slekla njegove spodnjice in se izzivalno obliznila po ustnicah. Naslednji trenutek je videl le še njene igrive svetle kodre kako plapolajo v njegovem naročju. Okoli tiča se je razbesnel požar. Njena vroča usta so ga posesala vase, njen jezik pa je raziskoval čudovito oblikovano in nabreklo glavico uda. Vesel je bil dejstva, da ga orgazem še ni prehiteval sicer bi se s težavo uprl misli, da ji napolni usta.

Igrala se je z njegovimi modi, jih božala in oblizovala, sesala, gnetla, da ga je kar stiskalo v trebuhu in je z zadnjico večkrat poletel v zrak. Potem se je nekoliko dvignila, si slekla še majico in mu pokazala svoje velike in lepe prsi. Bil je navdušen in roke so same od sebe poletele k njim. Razkoračila se je preko njega, z roko prijela trdega in mokrega tiča, si ga nastavila pod lepo urejeno češpljico, ki se je od silne navlaženosti lepo svetila. Potem je počasi in z občutkom sedla nanj. V njenih očeh je bilo videti vsak nov centimeter zadovoljstva.

Z boki je plesala v njegovem naročju, medtem, ko se je on z obrazom potapljal med veliki dojki. Njena pojava ga jo povsem prevzela in v nekem trenutku jo je prestavil, obrnil na trebuh in se postavil za njen hrbet. Ni se upirala njegovi ideji. Še več, na kolenih je zavzela še posebej izzivalno pozo, napela in privzdignila zadnjico, da sta se čudoviti okrogli ritnici lepo razprli in mu pokazali vročo muco in njeno tesno sosedo.

“V obe imam rada,” je rekla, ko je s prsti zarila globoko mednju in jih potegnila narazen.

V glavi mu je bobnelo od navdušenja in razgleda, ki se mu je ponudil. Namestil se je tik za njo in z roko povedel tiča v napad. V napad za prvo zmago za oba. Trudil se je ostati zbran medtem, ko je s tičem polnil poplavljeno češpljo in užival v zvokih mokrega tleskanja, ki so se nadvse privlačno mešali z njenim ritmičnim ječanjem in vzdihi.

“Prišlo mi bo,” je priznal, ko jo je nesramno a z občutkom klofnil po izzivalni ritki.

“Mmmm… ahhh, da ga ne bi slučajno ven jemal…” ga je presenetila. “Fukaaaj me, jaaa fukaj me do konca me daj!”

DELI
Prejšnji članekTeorija spolne privlačnosti (mana)
Naslednji članekPridruži se mi na Instagramu!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.