Si predstavljaš, da prespiš pri poslovnem partnerju, on zaspi in ostaneš z njegovo neskončno potrebno in seksi ženo Majo, ki ti naravnost pove da si te želi?!

erotične zgodbe Evin Svet

Borut je bil prepričan, da njegov poslovni partner enostavno mora vsaj slutiti nemirnega duha njegove prelestne žene. Ko je v svoji sobi zadrževal dih in poslušal njene korake na hodniku, si je prigovarjal, da nikakor se nikakor ne sme preveč sprostiti, sicer bo šel ves posel po zlu.

Tisti vikend je prespal pri njima, ker je bil po neki predstavitvi nekoliko preveč okajen, da bi sedel za volan. Živela sta v veliki hiši in lahko je prespal v sobi za goste. Ni pa si mislil, da bo njegova seksi babnica planila po njem, ko bo njen mož zaspal. Že prej se je ves večer obešala po njem in bilo mu je strašansko nerodno. A videti je bilo, da njenega moža to sploh ne moti. Tudi on se je nekoliko pretirano družil z nekimi ženskami na zabavi.

“Midva sva malo bolj svobodna,” mu je Maja ob priliki dahnila na uho in ga potrepljala po zadnjici.

Molil je boga, da ju ne bi kdo videl, čeprav je v resnici razumel kaj mu je želela povedati. Ampak, da bi se predajal strastem z ženo svojega poslovnega partnerja … in to v njuni hiši?!

Maja je bila precej mlajša od svojega moža. Tam okoli 30 jih je imela, videti pa je bila kot bejba z naslovnice. Že oblečena, kakšna je bila videti šele brez oblačil? Tako nekako se je spraševal, a se ni zavedal, da mu na odgovor ne bo treba dolgo čakati.

Koraki na hodniku so se ustavili in sledilo je nežno trkanje. Sesedel se je sam vase sredi postelje in otrpel čakal kaj bo. Vrata so se tiho odprla in opazil je njeno silhueto med njimi. Luna je tisto noč močno sijala, zato je kmalu lahko ugotovil, da ga je prišla obiskat skorajda gola. V erotičnih hlačnih nogavicah in ogrnjena v neko seksi perje je bila videti kot promotorka spodnjega perila na gala prireditvi. Lagal bi, če bi rekel da si je ne želi.

“Spiš?” je tiho vprašala in zaprla vrata za seboj.

“Pa ja nisi mislil kar spat, hehe,” je nadaljevala in sedla na rob postelje.

Spregovoril je nekaj brezveznih stavkov, potem je nadaljevala ona.

“Veš, danes sem se imela ful lepo, faca si.”

To je pomenilo, da prehajata na naslednji korak. In ta je bil, da se mu je zavlekla pod odejo in ga pričela božati s svojimi dolgimi nogami in spretnimi rokami. Zdelo se mu je, da se je ovila okoli njega kot hobotnica, ki ga bo zdaj, zdaj tesno privila k sebi in si ga vzela za potešitev najhujše lakote.

“Ampak, … ampak tvoj, …” je bil neroden.

“Pssttt ljubček, saj ga ne bi rad zbudil kajne?” je vprašala in se zahihitala. “Sicer pa sem ti že povedala, da sva midva malo bolj na free.”

Upal je, da bo njegov poslovni partner tudi tole razumel “malo bolj na free”, oziroma da tega sploh ne bo izvedel, kajti njegovo navidezno upiranje je bilo že na začetku obsojeno na propad. Ko ga je prešla s svojim stegnom in pri tem nesramno dregnila v mednožje, je presenečeno reagirala kot bi ne vedela kaj mu počne.

“Ulala ljubček! Kaj pa je tole?” je rekla in spustila roko v njegove spodnjice kjer jo je pričakal nabrekel korenjak.

“Kaj misliš?” je rekel in se z ustnicami zapodil po njenem nežnem in dišečem vratu.

Dlani so mu polzele po golem telesu medtem, ko ga je vse bolj zanesljivo naskakovala. Počasi se mu je povsem skobacala v naročje in takrat je bil čas, da položi svoje roke na njeno lepo zadnjico. Ves večer ga je spravljala ob živce z njo. Plesala, se mu nastavljala in migala z boki, da je moral nekajkrat pogledati proč in čakati, da je erekcija popustila. Zdaj jo je bil vesel. Čutil je kako se z vlažno muco drgne ob njegov nabrekel ud, medtem ko je mečkal njeno seksi rit.

Ko partner reče ne seks

“Ti je všeč moja ritka kaj?” se je spet zahihitala.

Le komu ne bi bila. Vsi so buljili vanjo, na koncu pa je pristala v njegovem naročju. Le nadstropje nižje je drnjohal njen mož, ki naj ne bi imel nič proti, da mu ona tisti trenutek umika spodnjice in osvobaja korenjaka, ki je tako strumno stal, pripravljen na to da sede nanj. Po obrazu ga je pobožala s svojimi prsmi okoli katerih je imela navito tisto pernato čudo, da mu je šlo kar malce na kihanje.

K sreči se je osvobodila žgečkajočih peres in mu na obraz odložila svoje teple in nežne prsi. Medtem, ko jih je poljubljal in se igral z bradavicama, je ona z boki počasi krožila nad njim, pod seboj pa božala in mečkala trdega tiča. Povsem moker je že bil in, ko si ga je zaželela v sebi, je z največjo lahkoto zdrknil v njen tesen in vroč objem. Kot bi ga sproti sesala po celotnem udu, ga je objemala z vsemi svojimi mišicami. Žgalo ga je vse do jajc, ki so želela skočiti v trebuh in za hipec se je moral malce privzdigniti v postelji.

Takrat jo je nasadil do konca, nakar je pustil, da je nadaljevala sama. Bil je popolnoma blažen, objemal čudovito ritko, poljubljal čutne prsi in se predajal njeni neznanski pohoti. Večkrat mu je šepnila, da se šele ogreva in mu med vse hitrejšim naskakovanjem naštevala kaj vse in kako ima rada. Na seznamu se je znašlo precej nepričakovanih reči. Tudi tise o katerih je navadno zgolj sanjaril. O nekaterih že celo od srednje šole. In zdaj bo tako seksi bejba vse to naredila kar sama od sebe?

Ni zdržal misli na to in prišlo mu je, kot bi bil na vrsti zadnjič v življenju. Polnil je njeno češpljo in ji ječal na uho, da prihaja. Čisto tako, iz kulture, da se ve. Ni bila videti pretirano vznemirjena zaradi tega. Še več, sladko je stokala ob vsakem novem brizgu iz utripajočega tiča v njej. Potem je nekaj časa samo sedela na njem in ga ljubkovala. A počasi je prvi odmor po njenih kriterijih minil.

“Zdaj ga lahko vzameš ven,” je rekla.

In ker je imel tiča že zdavnaj zunaj, je lahko storil le še eno. S prsti je segel med njeni ritnici, poiskal vrh kovinskega čepa v njeni sladki ritki in ga počasi, zelo počasi pričel vleči iz nje.

DELI
Prejšnji članekZakaj imamo ljudje tako različne fetiše?
Naslednji članekKaj je seksting in kako se ga lotiti?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.