Če bi lahko prešteli vse ljubezenske pesmi, ki so bile napisane o ženskih prsih in zadnjicah, bi verjetno porabili več časa, kot ga preživimo na družbenih omrežjih vsak teden.

Zakaj se moški, in tudi nekatere ženske, tako strastno navdušujejo nad temi deli ženskega telesa? Kaj ima erotika opraviti s posameznimi deli telesa pri nežnejšem spolu?

Zadnjica: nabita z užitkom

Na drugi strani pa imamo ženske zadnjice, ki so prav tako povzročile veliko razburjenja med moškimi. Zakaj so ritke tako privlačne? Ena teorija pravi, da so ritke povezane z zdravjem in vzdržljivostjo. Močna in mišičasta zadnjica lahko kaže na dobro telesno pripravljenost in moč, kar je v preteklosti lahko pomenilo večjo sposobnost preživetja in zaščite za družino.

Poleg tega ima ritka svoj čar tudi zaradi svoje oblike. Popolno zaobljena zadnjica je vizualno privlačna in številni moški preprosto ne morejo pogledati proč. Zanimivo pa, da si moški niso edini o tem kako velika in kako oblikovana je popolna zadnjica.

Prsi: mamljive obline

Oglejmo si najprej ženske prsi. Obstaja nekaj teorij o tem, zakaj so prsi tako privlačne za moške. Nekateri znanstveniki menijo, da je privlačnost prsi povezana z biološkimi instinkti. Prsi so namreč simbol plodnosti in prehranske varnosti za dojenčka. Moški so se skozi evolucijo morda razvili tako, da iščejo partnerke z dobro sposobnostjo dojenja, kar je pomagalo preživetju njihovih potomcev.

Poleg tega prsi predstavljajo simbol ženske spolne privlačnosti in so pogosto poudarjene v oglaševanju in medijih. To lahko oblikuje družbeno normo in ustvari pričakovanje, da so prsi pomemben del ženske privlačnosti. Po drugi strani pa lahko zasledimo tudi namigovanja o tem, da so moški “zaljubljeni” v prsi že od samega otroštva in dojenja, ter da v svojem življenju partnerko vedno izbirajo po mamini podobi (hote ali nehote).

Idealne mere in oblike

Ali obstaja univerzalni model za idealno velikost in obliko prsi in zadnjice? Odgovor je preprost: NE. Privlačnost je subjektivna in se razlikuje med posamezniki. Nekateri moški so navdušeni nad manjšimi prsmi in vitkimi ritkami, medtem ko drugi prisegajo na polnejše obline.

Najbolj pomembno je, da se počutite udobno in samozavestno v svoji koži. Resnična privlačnost izvira iz notranjega zadovoljstva in samozavesti, kar je mnogo bolj privlačno kot popolna simetrija ali oblika telesa. Zato, punce z manjšimi joški, tiste z velikimi/majhnimi ritami in druge… za vsako se na svetu najde nešteto moških, ki vas bodo oboževali.

Ko je preveč le preveč

Seveda pa obstajajo ljudje, ki postanejo obsedeni z določenimi deli telesa in to lahko vodi do težav. Če se začnete primerjati z nerealnimi standardi lepote ali postanete obsedeni s tem, kako bi morali izgledati, se lahko to odrazi na vašem telesnem in duševnem zdravju. Pomembno je, da se zavedate, da lepota ni samo zunanja, ampak tudi notranja.

Veliki joški

Različni lepotni popravki, večanje prsi, ustnic, pa tudi zadnjice, vodi lahko v nekaj trenutkov sreče, dolgoročno pa zagotovo ne. Bodite raje unikatne in s svojim telesom ravnajte spoštljivo. Če ga vi ne boste cenile, ga bodo drugi še težje.

Osebna privlačnost

Na koncu dneva je privlačnost subjektivna in se razlikuje med posamezniki. Ne glede na to, ali ste bolj navdušeni nad joški ali ritkami, se spomnite, da je osebna privlačnost globoka in vključuje več kot le fizični izgled. Kar zares šteje, je povezava med dvema osebama, njuna kemija in osebnostna privlačnost.

Zato, uživajte v raznolikosti in se osredotočite na to, kar vam najbolj ustreza. Spolna privlačnost je čudovita in raznolika stvar, ki nas napolni s strastjo in veseljem do življenja. In ne pozabite, smeh je najbolj seksi stvar na svetu, zato se zabavajte in se ne jemljite preveč resno!

DELI
Prejšnji članekKako se lotiti analnega odnosa
Naslednji članekSexy ozadja za telefon | Eva
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.