Seks z razgledom

Marina si je nadela prepoznaven nasmešek in se odpravila na prekrasno razgledno točko, kamor jo je povabil Andrej.

Na svoji zemlji je nad slovensko obalo postavil sila preprost, a naravnost ljubek lesen objekt, ki je še najbolj spominjal na kočico kakršne na kolih stojijo v Karibskem morju. V resnici je šlo za pokrito leseno teraso na tramovih, ki so jo držali dovolj visoko v zraku, da je bil razgled zares neverjeten.

Pod streho je uredil najnujnejše, imel manjši hladilnik in prostor za počitek. No ja, lahko si tudi prespal, če si želel. Ni pa imel namena tam graditi karkoli drugega. Enostavno si je zaželel sanjske razgledne točke v stilu kočic na luksuznih lokacijah.

Marina je bila že dolgo zagledana vanj, zdaj pa je končno prišel živet bližje, potem ko se je ločil od svoje ljubljanske “princeske” ki ji je šla tako zelo na živce od prvega dne, ko ji ga je odpeljala izpred nosa. Krivila je samo sebe, ker se je preveč medlo odzivala na njegova namigovanja. Bila je še zelo mlada in si v resnici ni želela kakšne resne veze. Zdaj… zdaj pa bi zanj ubijala.

Morski zrak je segal vse do tiste lesene terase na kateri sta se prav prikupno objela. Prvi trenutek seveda, kaj kmalu pa je pod njunima rokama zavela prava strast. Oba sta čutila mravljince po telesih, ki so jima sporočali, da se prav dosti nagledala tisti dan ne bosta. Marina je prišla naravnost s plaže in je bila oblečena v dvodelne kopalke ter izrazito kratko, poletno oblekico, ki je nagajivo zaplesala ob naslednjem sunku toplega vetra.

Pogled mu je ušel na njena razgaljena stegna in v mislih je objel njeno ritko še preden so se njegove roke dejansko znašle na njej. Prisegla bi, da je to čutila. Prav tako prej, preden je roke dejansko spustil navzdol in z dlanmi prekril mikavna hlebčka. Zapeljivo ga je pogledala in mu dala vedeti, da je to vse kar si želi. Seks!

Brez pretirane romantike in klepetanja. Dovolj sta se naklepetala pred tem že za dve življenji. Zdaj si je neskončno želela samo tistega nabreklega tiča, ki mu je silil iz kratkih hlač. Slekla mu jih je, z roko smuknila v spodnjice in z globokim vzdihom olajšanja med prste ujela njegovo batino. Kako lepega kurca je imel. Vse to ji je bliskalo po glavi, ko ga je božala in gnetla. Jezik mu je potisnila v usta, s konicami prstov pa se v njegovih spodnjicah prebila daleč naprej pod njegova moda.

Tudi njegova desnica se je medtem znašla pod njeno oblekico in zaplavala v mokro mednožje. Češpljico ji je tako namedilo, da hlačk pod blazinicami prstov sploh čutil ni. Tako fantastično spolzka je bila. Odsunila je svoje dolge kodre preko ramena, ko se je z rokama naslonila na leseno ograjo. Za hip je vendarle uzrla prekrasen razgled in užila vso tisto neskončno modrino. Spustil ji je spodnji del kopalk, se ji približal, da je začutila toplo, utripajočo žilo pod ritnicami, nato pa se v bokih upognila in se mu pohotno nastavila, da je prodrl v tisto poplavo in ji s tem zaprl pogled.

Njene slike so bile sedaj še precej lepše in bolj zanimive od solin pod njima. Ječala je in pravila, kako zelo si je tega želela že od nekdaj. Ni ji odgovoril. Krepko jo je prijel za izrazite boke, pogledal navzdol proti noro zapeljivo nastavljeni zadnjici in ga počasi zabil vanjo čisto do konca. Tako sladko je zaječala, ko se je s trebuhom odbil od ritnic, da je neskončno užival vsakokrat, ko je to storil.

Marina je bla še lepša, kot v tistih letih, ko jo je neumorno, a tudi neuspešno, osvajal. Bila je tudi bolj izkušena, potem ko je imela v zadnjih letih kar 5, če ne več moških. Živela je življenje in si ga jemala z veliko žlico, Zdaj je bil na njenem krožniku Andrej in nič ni kazalo, da bi se ga lahko kaj kmalu nasitila.

Tisti dan sta preživela, ali bolje rečeno prefukala, na tisti leseni terasi. Ves dan sta bila gola, vmes je iz hladilnika vzel penino s katero sta se nalivala in zato zvečer doživela še bolj strasten seks. Zdelo se je, da se njena rit ne bo nehala nabijati na njegovega kurca, dokler se ne bo podrla tista lesena konstrukcija. Sestradana je bila in si ga jemala na vse mogoče načine. Kadar ni imela polnih ust, si je z njim zamašila nikoli potešeno pičko ali rit. Andrej je že zdavnaj pozabil Ljubljančanko, z Marino pa na druge niti časa ne bo imel misliti.

DELI
Prejšnji članekZakaj so spletni zmenki zakon?
Naslednji članekKako se lotiti analnega odnosa
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.