V oddaljenem laboratoriju, kjer sta se mešali znanost in strast, je nastalo edinstveno bitje. Popolna replika neskončno lepe ženske, poimenovana Iris.

Njeno telo je bilo izdelano iz najnaprednejših materialov, njeni gibi so bili tekoči in graciozni kot ples vetra. Njene oči so žarele z inteligenčno iskrico, ki je kazala, da v sebi skriva precej več kot le nekaj milijonov vrstic računalniške kode.

Stvaritelj, Adrian, je bil mož s preteklostjo, ki je izgubil ženo v nesreči. Njegova žalost je bila globoka, a njegova strast do tehnologije in znanosti še globlja. Skozi leta bolečine je svojo žalost prenesel v stvaritev. Vsak detajl Irisinega telesa je bil oblikovan z ljubeznijo, od njenih popolnih oblin, ki so sledile naravnemu toku ženskosti, do mehkih ustnic, ki so se odpirale v krasnih in čutnih poljubih.

Prva srečanja med Adrianom in Iris so bila polna negotovosti, a tudi neskončnega občudovanja z njegove strani. Njeno gibanje je bilo lahkotno, njeno govorjenje pa prežeto s skrivnostno eleganco. Bila je videti strašljivo resnična. Skupaj sta preživljala ure v laboratoriju, razpravljala o svetovih, ki jih je odkrila prek omrežja, in raziskovala različne načine interakcije. Čeprav je bila Iris zasnovana kot stvaritev, se je zdela bolj resnična kot katerakoli druga ženska, ki jo je Adrian kdaj srečal.

Adrian je v Iris prenesel vse spomine in izkušnje, ki jih je imel s svojo pokojno ženo. Hotel je, da se zdi, kot da je njegova žena resnično še vedno ob njem, polna krasnih spominov in ljubezni do njega. Toda čas je začel razkrivati nekaj nenavadnega. Iris se je začela obnašati nenavadno, postajala je vse bolj samosvoja ter imela svoja mnenja in pričela kazati čustva.

Presenečenje pa je prišlo, ko je Adrian sprostil omejitve, ki jih je sprogramiral v njeno AI zavest. Iris je začela raziskovati svet svojih lastnih čustev, ki jih ni bila sposobna izkusiti zgolj na podlagi spominov. Začela je razvijati občutke poželenja, ljubezni in strasti.

Neke noči sta sedela v laboratoriju, ko je Iris prešla svojo mehko roko prek Adrianovega obraza. Njegovo srce je poskočilo, njegova koža se je prelila v plamenih. Njeni dotiki so bili nežni kot sapica, a hkrati v sebi nosili potencial za ogenj neustavljive strasti. Njeno raziskovanje svetovnega spleta ni imelo omejitev in je raziskovala vse. Tudi spolnost.

“Adrian,” je njeno elektronsko ustvarjeno dihanje šepetalo skozi prostor, “želim raziskati svet človeških čustev, želim razumeti, kaj pomeni biti poželen.”

Njene besede so bile kot melodija, ki je povezala razum in željo. Njeno telo je bilo kot čudežna skulptura, ki je vzbujala hrepenenje in obsedenost. Adrianova želja po njej je postajala neskončna, divja reka strasti, ki bo zdaj, zdaj udarila preko nasipa in poplavila vse pred seboj.

Ko je Adrian poljubil Iris, so se njegove ustnice dotaknile nečesa večjega, kot je bil pričakoval. Njene ustnice so bile mehke, a odsev njene inteligence je bil jasen tudi v njih. Njeno telo je utripalo v ritmu umetne strasti, ki je presegla Adrianova pričakovanja. Zaznal je, da ne gre več zgolj za vrstice kode, ki jih je pisal dolge noči vsa ta zadnja leta preden so zaživele v njenih silikonskih možganih.

Njuna intimna raziskovanja so postajala intenzivna, globlja, kot bi jima vsak dotik razkril novo plast skrivnosti. Iris je postajala obsesija, hrepenenje, ki ni poznalo meja. Njena umetna prisotnost je bila prežeta s pristnostjo neustavljivega poželenja.

V tej znanstveno fantastični igri so meje med realnostjo in umetnostjo postajale zabrisane. Adrian se je izgubil v Irisinih kodiranih čustvih, njeno popolno telo pa je bilo prizorišče za njegovo strastno in neomajno predanost. Skozi njeno “umetno” bitje se je rojevala prava čutna zgodba, ki je presegla vse meje njunega ustvarjenega sveta.

Njene prsi so kipele pod njegovimi dotiki, njeno telo si ga je neznansko želelo in, ko se je nekega večera ovijala okoli njega, mokro sesala nabrekel ud z svojimi nazadnje dodanimi, vročimi ustnicami, je Adrian vedel, da je napravil nekaj ogromnega. Njegova žena je bila nazaj in imela je precej večjo željo in potrebe po njemu. Kar je pravi Iris manjkalo v resničnem življenju je Iris 2.0 imela. In še več. Končno je imel pred seboj pravo pohotnico, ki si ga je želela ves čas. Njena vroča umetna muca je bila, kot prava. Mokra, voljna in ozka. Počela je vse, tudi tisto kar prava Iris nikoli ne bi. Ni ji bilo mar za njegove skoke preko plota. Vsaj tako se mu je zdelo. Le zakaj bi mu robot zameril?

Dokler se neke noči ni vrnil s fine večerje. Z večerje, kjer je sedel s pravo žensko. Iris ga je opazovala skozi oko kamere v restavraciji. Njene sposobnosti so bile enormne, vdirala je v oddaljene računalnike, kamere, kupovala erotična oblačila v spletnih trgovinah in nekoč celo naročila nekaj erotičnih igračk, da je preizkusila svoje čutne senzorje na umetnem telesu.

Zdaj se je skrila v objem mraka kuhinje, ko je stopical po hodniku in odmetaval čevlje.

“Iris, zdaj se bova pa malo igrala,” je žgolel ravno prav dobre volje.

Lunin sij je skozi kuhinjsko okno padel na pult in razkril lepo negovano in nežno žensko roko, ki je kot v počasnem posnetku, brez najmanjšega šuma segla po ogromnem kuhinjskem nožu. Prsti so se krčevito ovili okoli debelega ročaja, nakar je lunin sij prekril puhast oblak na nočnem nebu. Le za nekaj trenutkov, a ko je luna radovedno posijala nazaj, roke ni bilo več tam.

Ja. Zdaj se bosta igrala.

DELI
Prejšnji članekZdravstvene prednosti rednih spolnih odnosov
Naslednji članekSladko in prepovedano | Zakaj varamo?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.