Kaj hudiča je tako zapeljivega v kombinaciji ženske s hladilnikom, da je splet poln fotk s tovrstno tematiko? Tudi Blaž se je spraševal enako dokler …

Pred kratkim je ostal brez službe, ki je bila že tako ali tako samo malce boljša od socialne, vseeno pa mu je narobe hodilo z najemnino v centru, ki nikakor ni bila poceni. Trudil se je dokončati faks a mu kaj bolje od občasnega podiranja bejb, ki jih je tam srečal ni šlo.

Gola ženska in hladilnik

Ko je že mislil, da bo moral nazaj k staršem pa se je zgodila prelomnica. Tadeja, kolegica s faksa se je na smrt skregala s cimro in nujno potrebovala sobo nekje v bližini. Blažu se je zavrtelo kolesje v glavi in ji je takoj priskočil na pomoč. Delila si boste najem in stroške, na voljo pa imata vsak svojo sobo. Zmenjeno.

Vse lepo in prav a Tadeja je bila mična blondinka, ki je s svojimi atributi očarala tako kolege kot profesorje. Nehote seveda je s svojimi modrimi očmi dvigovala tiče in s seksi ritko utesnjeno v oprijetem jeansu burila domišljijo. Blaž je vedel, da je samska pa tudi, da se občasno vendarle daje dol z nekim sumljivim tipom, ki ga je videval z njo.

Verjetno se ne bi bilo dobro zaplesti z njo a priložnost je bila enostavno prevelika, da bi jo izpustil iz rok. Bila mu je sila hvaležna, da ji je ponudil sobo, dogovorila sta se glede souporabe kuhinje in kopalnice, že prvi večer pa nazdravila njeni vselitve. Kot je to v navadi se je končalo “na glavo” a vendarle brez seksa, pa čeprav mu je ves čas namigovala, ga nekajkrat celo počohala po jajcih in mu sedla v naročje. Več kot nedolžen poljub ji ni uspelo ukrasti. Blaž je imel ves čas v mislih črnega, nabitega tipa, ki je tako zelo grdo gledal.

erotika in erotični oglasi

Naslednje jutro je sedel v kuhinji, ko je vstopila in se potopila v odprt hladilnik. Nič posebnega, če tega seveda ne bi storila povsem gola.

“Saj te ne moti, če hodim gola po stanovanju ane?” je dejala z mirnim glasom ne, da bi ga sploh pogledala. “Tako sem navajena že od doma.”

Blaž bi sicer rad rekel, da ni nič narobe, pa ni mogel. Jezik je imel paraliziran, oči pa so vrtale pod njeno lepo zadnjico in razmikale sramne ustnice lepo urejene muce. Vzela je mleko in ga dolila v kavo, ki jo je predhodno že skuhal. Potem je sedla k njemu in se nasmejala njegovi nezmožnosti, da bi jo gledal v oči.

“Saj ti ni nerodno kaj?” je rekla in srknila kavo.

Odkimal je, govoriti še vedno ni mogel.

“Sem ti všeč?” je bila neposredna.

Končno je dvignil pogled z njenih jedrih prsi in jo pogledal v oči.

“Bomba si,” je izdavil.

“Zakaj me pa potem včeraj nisi hotel?”

Skomignil je z rameni in si nadel nadvse trapast izraz.

“Se bojiš mojega tipa?” je zadela. “Ni moj tip. Vsake toliko mi prinese travo, greva kam na samo, to je pa to.”

Travo? Na samo? Aha potem ne fukata, ga je presekalo.

Vstala je, stopila k njemu in se sklonila pred njegov obraz. Joški so se tako lepo in zapeljivo spustili navzdol, njene omamne ustnice pa so se prislonile k njegovim. Vzela si je še en poljub, potem pa ga prijela za dlani in si jih ponesla k joškom. Tako prijetnim na otip, da mu je tiča takoj pognalo v zrak in je iz spodnjic ustvaril prikupen šotor.

Njena desnica se je spustila navzdol in segla v hlače medtem, ko je on že nekoliko bolj samozavestno božal krasni dojki. Sedla mu je v naročje in se pričela nesramno drgniti ob stebriček v njegovih spodnjicah. Ob strani ga je potegnila ven in ga z dlanjo pritiskala k sebi. Čutil je kako vlažna postaja tam spodaj in upal je samo, da to ni morda že njegov orgazem. Bil je v sedmih nebesih.

“Kako imaš rad?” je vprašala.

“Na vse mogoče načine, ni omejitev,” se je končno razgovoril in jo zgrabil za pošastno lepo rit.

V resnici jo je še vedno videl sklonjeno v hladilnik in kako jo natepava od zadaj. Tako bi jo zdaj, ne pa, da mu sedi na tiču. Nezavedno je pogledal proti hladilniku in izkazalo se je, da je izjemno pametna punca.

“Tamle bi me? Tako kot si me prej samo z očmi?”

Privzdignil je obrv in skomignil z rameni češ “zakaj pa ne”.

Konkretno ga je zalizala, vstala in ponovila prejšnji prizor. Odprla je hladilnik, se pretvarjala, da nekaj išče, pri tem pa zapeljivo migala z boki. Trenutek preden je poletel proti njej je med njenimi nogami opazil prste kako se igrajo v vlažni češplji. Spodnjice so ostale na tleh pri mizi, do nje pa je v roki prinesel le svojega nabreklega tiča. Bil je tako potreben, da se ni mogel več držati nazaj. Načeloma bi jo z vrhom tiča najprej božal po muci, gnetel ritnici in ga počasi rinil vanjo.

V tistem trenutku pa se mu je snelo. Zabil ga je v njeno poplavljeno češpljico, da je z glavo konkretno pokukala v hladilnik in z rokama zgrabil vzburjene prsi. Nabrekle bradavice so bile seštevek vzburjenosti in temperature. Ker vrata hladilnika ne smejo biti predolgo odprta jo je potegnil k sebi in jo naslonil na pult. Punca je bila izjemno živahna in glasna. Zahtevala je, da jo pošteno našeška po riti in, ko jo je bežno zgrabil od zadaj za vrat je izpustila tako seksi zvoke, da je bilo jasno, da v tem uživa.

Petelinji hardcore zajtrk. Kratko a sladko bi lahko rekli. A vedela sta, da se tisti večer ne bosta držala nazaj. Njegova nova cimra je bila fenomenalna rešitev vseh njegovih težav. V resnici pa sta rešila kar tri.

DELI
Prejšnji članekZakulisje snemanja porno filmov
Naslednji članekZakaj moj fant po seksu takoj zaspi?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.