Bralka Lara se mi je oglasila s svojo težavo in namreč, ni ji všeč, da njen ljubimec po seksu tako hitro zaspi. Kje je težava?

Kaj moški ljubijo v postelji

Punce se med seboj veliko pogovarjamo tudi o seksu in takrat skorajda ne moremo mimo tega kakšen seks je bil, kako nam je všeč, kako ne in predvsem, “a tvoj tud takoj zaspi?”.

Drage moje, še posebej tiste, ki se obremenjujete z mislijo, da vas ne ljubi, oziroma vas ima samo za sex itd., resnica je precej drugačna. Za razliko od moških, ki doživljajo zunanji orgazem, ki jim odvzame veliko energije (pa še to navadno v trenutkih tik pred spanjem), ženske doživljamo notranjega, ki nas lepo izpolni in nas navdihne, da bi se še malo pocrkljale.

erotika in erotični oglasi

Gre za preprosto (ali zapleteno) kemijo, saj se v moškem telesu ob orgazmu sprosti prolaktin, ki povzroča utrujenost. Nekje sem celo zasledila, da moški takoj po seksu potrebuje 3 do 5 minut spanca, da pride k sebi!? Ne vem pa ali se potem zbudi, ga moram jaz, … hehe.

 

Od tod nekje verjetno izvira tudi prepričanje, da je spolnost za ženske nekaj globoko čustvenega in povezano z ljubeznijo, za moške pa predstavlja zgolj orodje do njihove potešitve. Sama se s tem nikakor ne strinjam. Tudi ženske imamo trenutke, ko si želimo le dobrega seksa in vrhunca, potem pa mir.

Kar sem odgovorila dragi Lari je bilo preprosto:

“Draga moja, vse je ok! Tvoj dragi se je potrudil za oba, narava moškega orgazma pa je, da ga fizično močno izčrpa in, ker sta veselo skakljala verjetno pozno zvečer, je njegovo telo ugasnilo “luč” in šlo spat. Ženske na drugi strani smo po orgazmu notranje izpolnjene, mehke, rade bi se dotikale … Ampak to smo me. Moško telo je po vrhuncu nekoliko drugače razpoloženo in občutljivo. Daj mu nekaj minut, potem pa počasi potisni nogo preko njega in ga z nežnim šepetom na uho vprašaj ali že spi ;).”

DELI
Prejšnji članekŽenske in hladilniki
Naslednji članek3 dame a ne vse zame
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.