Nekateri adrenalinski odvisneži do svoje doze pridejo s skokom s padalom, drugi s hitro vožnjo po vijugasti cesti, Barbara pa tako, da potrka k sosedu na vrata.

Pravkar stuširana in oblečena zgolj v kopalni plašč, medtem ko se za njo prha njen mož!

Na prvi pogled povsem običajna ženska in žena, ki dela od 8h do 15h, popoldne skuha kosilo za moža in sina, nato se odpravi na sprehod s psom, ali sede na kolo v oprijetih pajkicah in se za eno uro poda postorit še kaj za svoje zdravje. Ko se vrača domov vedno pokuka k sosedu na balkon in ga pozdravi kadar je tam.

Na balkon pogleda tudi kadar ga ni. Išče ga. A on jo vidi, včasih povsem po naključju, ko pogleda ven kakšno je vreme. Vedno urejeni zlato rumeni lasje postriženi v zapeljiv paž, ki ga tako zelo muči. Naredi jo 5x bolj seksi in njen nasmešek postane pravzaprav zelo drzen, četudi to morda ni njen namen.

Vidi se, da rada kolesari in skrbi za svoje telo. Lepa drža, ravno prav polna in lepo oblikovana ritka, ter opazna živahnost v vsakem njenem koraku. Tudi, ko odnaša smeti je videti živahna in polna energije.

Nekoč sta se s sosedom srečala na hodniku v bloku. Bil je to njun prvi pogled iz oči v oči na kratki razdalji. Opazila je, da je v njegovih očeh še več iskrivosti, kot jo je opazila od daleč. Na hitro sta se rokovala, se predstavila in še dolgo se je spraševala ali ga ni morda predolgo držala za roko…, ga preveč predvidljivo gledala v oči. Jo je morda izdala utripajoča žila na vratu, ali pa je zaznal hitrejše dihanje, ki se je odrazilo na njenih kipečih prsih pod oprijeto majico?

Neka kemija je zagotovo bila, sicer se ne bi naslednji teden tako hudo zapletla. Kadar je slišala, da odklepa svoja vrata, je brž pohitela na hodnik. Tisti dan je tako zelo očitno preganjala svojega zlatega prinašalca, da je šlo sosedu kar na smeh.

“Pejttt ti pizda, prej si pa ven silil!”

V njenem glasu je zaznal, da se ji zelooo mudi.

Naredil ji je uslugo in vrgel ključe po tleh, da ga je ujela.

“Eh, kako sem štorast,” se je zasmejal, ko je zdaj povsem umirjeno peljala psa mimo in ga celo vlekla nazaj.

Zapletla sta se v kratko debato, iz njenih oči pa so streljali trdi tiči. Pomislil je, da mož zagotovo ne opravlja svoje naloge. Vsaj ne tako, da ona ne bi imela želje po drugih. Po nekaj dneh se je zdelo, da se že dolgo poznata. Opazoval je njeno zapeljivo zadnjico, ki se je še nekoliko bolj pozibavala med hojo, kot bi pričakoval. Uhh kako je bila potrebna.

Njuna aferica se je zgodila povsem nepredvidljivo. Srečala sta se v bližnjem lokalu. Z možem sta se sprla in se je odločila, da ga ima poln kufer, ter raje spila pijačo s sosedom, ki se ji je vsak dan tako lepo nasmehnil in ji polepšal dan. Potem sta se občasno dobivala, ko je bila sama doma. Nikjer nikogar, nobenih zijal in ovaduhov. Vse je šlo lepo skozi, dokler nekega večera ni želela preveč adrenalina.

Pravkar se je oprhala, se odela v kopalni plašč, počakala moža, da je šel naslednji v kopalnico in jo urno pobrisala k sosedu. Tiho je zaprla vrata za seboj in potrkala na sosednja, ki so se kmalu odprla. Dišeča mu je padla v objem, še vroča od vrele prhe, ki jo je oboževala. Zdelo se mu je, ko bi imel v roki sveže pečene žemljice, ki jih je komaj čakal že ves dan.

Strastno sta se poljubila, on ji je šel z rokama pod plašč in z veseljem ugotavljal, da je popolnoma gola. Njena koža je bila tako mehka, gladka in lepo negovana, da bi jo božal ves dan. Ritka je bila popolno oblikovana za njegove dlani, in ko jo je ujel vanje, je prav zapeljivo in neučakano zaplesala v njih. Nekako sta odkorakala do dnevne sobe in pri tem zgrešila spalnico.

erotika in erotični oglasi

Hotela ga je naskočiti na kavču. Podrla ga je nanj, razvezala kopalni plašč, da si je lahko ogledal njeno golo in vroče telo, ter mu odpela hlače. Še bolj neučakano mu je iz njih potegnila tiča.

“Mmmm obožujem ga. Vedno je tako hitro pokonci,” se je navdušeno zasmejala. “Pa več kot 10 minut itak nimava,” je še dodala in pogoltnila kurca, ki se je tako izzivalno postavil pred njo.

Res se je čutilo, da ga obožuje. Sesala in oblizovala ga je, čeprav je sama rekla, da kaj dosti časa nimata. Potem se je spravila v njegovo naročje, s koleni ob njega, v desnico vzela tiča in si ga nastavila pod potrebno češpljo. Bila je mokra kot le kaj in z največjim užitkom spolzela po njem. Gledala ga je naravnost v oči. Tudi on njo, dokler ni nanje spustila svojih čvrstih dojk in mu zastrla pogled. Ni se pritoževal. Seveda ne.

V stiski s časom si je želela izvesti 3 poze na minuto, zato je bila že naslednji trenutek na vseh štirih. Zavzela je položaj na stiku stranskega dela sedežne z glavnim delom in se s čelom naslonila na vogal naslona. Njena zadnjica je bila videti nastavljena, kot za fotografa Playboya. Ni se obiral. Skočil je pokonci, se povsem spravil iz hlač in zavzel položaj za njo. Desno nogo je dvignil na sedežno, se prijel za mokrega tiča in ga vrnil dami, ki je ob tem sila zapeljivo zastokala.

Obe roki je vrgla preko naslona in z boki še sama dodajala ritem. Mudilo se ji je, a bila je preveč potrebna, da tega ne bi počela. Tisti trenutek ji je bilo povsem vseeno koliko minut je minilo od njenega prihoda. Verjetno se je sam še najbolj obremenjeval, saj si ni želel, da bi pričel na njegova vrata trkati še njen mož. Ni se ga bal, bilo pa bi neprijetno.

Z roko ji je šel po usločenem hrbtu, medtem ko ji je svoje premoženje, ob mokrih tleskih, zabijal v poplavo. S prsti se ji je zakopal v lase in jo že želel potegniti nazaj zanje. Rada je imela takšne igre, a ne tokrat.

“Uff, saj bi, ampak ne… ne smem skuštrana domov.”

Njegova roka se je umaknila.

“In ne usekaj me po riti, kot po navadi. Poznalo se bo, ” se je zbala.

ČLANI NA URGENCI DOBIJO VEČ 🔥

Ubogal jo je in fukal dalje. Naslajal se je ob pogledu na čudovito razprti ritnici, ki sta prav kričali po kakšni klofuti. Vsaki bi primazal eno ali dve, tako bi ji še hitreje prišlo. Tudi sicer ni imela težav z orgazmom. Že je prepoznavno ječala, lovila sapo in s prsti grebla po naslonu sedežne v katero je zakopala svoj obraz.

“Ahhh prasec… jaaaaa fukaj me!” je skoraj vpila in samo molil je, da se ne sliši k sosedom. “Pofukaj me, nafilaj me… hočem tvojo spermo v sebi, ko se uležem k njemu v posteljo!”

Huh, kako nenavadna želja, je pomislil. Kaj takega pa res še ni doživel, a njena prošnja ga je pošteno vzburila. Mogoče mu je zaradi tega še malenkost prej prišlo. Prisegel bi, da čuti kako mu po jajcih dobesedno brbota, in s posebej veliko silo brizga globoko vanjo. Dal ji je kolikor je premogel. Vse do zadnje kapljice in pomislil, da ji bo itak verjetno steklo po stegnu še preden bo prišla do doma. V resnici to ni bil več njegov problem.

Pograbila je kopalni plašč s tal, se na hitro uredila in pohitela domov. Zaklenil je za njo in strašansko potešen, gol legel nazaj na kavč. V ušesa si je vtaknil slušalke in do konca nabil Iron Maidne. Tako na glas, da ni mogel slišati, da mu obupana soseda ponovno trka na vrata. Predolgo se je zadržala in mož jo je zaklenil ven. Sicer povsem po nesreči, ker je menil, da je že v postelji, a…

DELI
Prejšnji članekKaj moški sovražijo?
Naslednji članek5 nasvetov za dober seks!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.