Veliko mojih prijateljic tarna o tem in onem, kako jih moški ne razumejo, a po drugi strani tudi same njih ne.

Dejstvo je, da se ženske in moški občasno ne razumemo, ampak prihaja pa tudi do trenutkov, ko se zdi, da moški dejansko prihajajo z Marsa, ženske pa z Venere. Celo sveže zaljubljen in pohoten parček kaj kmalu pride do trenutka, ko jima ni nič jasno. On ne mara tega, ona bi tisto … ampak, kako tega nista videla že na začetku?

Ljudje potrebujemo čas, da se spoznamo in čas, da se povežemo, uskladimo v postelji. Kljub temu pa bo še vedno prihajalo do trenutkov, ki bodo presenetili oba. Da ona tega ne mara?! Ampak kako, če ji je bilo pa prejšnji teden všeč?! Morda se je zgolj prilagodila in uklonila želji svojega žrebca upajoč, da si tega ne bo zaželel vsak dan.

erotika in erotični oglasi

In česa moški ne marajo?

Predigre – ta je večini moškim nekako, kako naj rečem, … nepotrebna. Vse skupaj se jim zdi prepočasi, želijo si akcije takoj. Seveda nimajo nič proti, ko jim bejbe z usti obdelujemo korenjake, ampak kar se tiče predigre, je to-to. Ne zavedajo pa se, da je nam puncam ta del spolnosti ekstremno pomemben in velikokrat iščemo partnerja, ki to ve. No, takrat pa pride do “ja madona, kako je pa lahko z njim”. Mogoče obvlada predigro, kdo ve.

Kondomov – še en nebodigatreba zanje. Pa čeprav se s temi plaščki največkrat ukvarjamo punce, jih natikamo in skrbimo, da je zadeva dovolj vlažna. Pa še nekaj, tudi večina punc jih ne mara, ampak varnost je varnost. Sploh če gre za seks z nekom, ki ga še ne poznamo najbolje, ali pa zgolj zaščita pred prevelikim trebuhom za poletne počitnice.

Zavrnitve – zavrnitev pri ženski je zanje križ božji. Pa naj gre za zavrnitev pri povabilu na zmenek ali pa v razmerju, ko si zaželijo seksa, njej pa tisti hip ni do tega. Užaljenost vidiš iz letala in tudi prav hitro se ne pomirijo. Ampak zavrnitve so del življenja in, če te nekdo zavrne še ne pomeni, da je s tabo kaj narobe. Morda je pa obratno, ali pa enostavno samo ni pravi trenutek. Je pa res, da ženske katere vsak večer boli glava, imajo trebušne krče in podobno, lahko pričakujejo, da bodo ali ostale same, ali prevarane.

Jaz mojemu nikoli ne lažem, da me boli glava. V resnici obožujem seks in sem velikokrat sama pobudnica, a pridejo trenutki, ko mi pač ne paše. In takrat potrebuješ partnerja, ki to razume in spoštuje. Kdo ve, morda se že naslednje jutro prebudim z rožički na glavi in se povzpnem nanj. No ja, in on to dobro ve ;). Papa!

DELI
Prejšnji članek4 najpogostejše težave nežnejšega spola pri seksu
Naslednji članekŽivahna soseda in doza adrenalina
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.