Vse si ga neizmerno želimo. Me zaradi užitka in moški, ker uživajo v našem užitku. V čem je sploh skrivnost velikega O in ali tvoja draga hlini orgazem?

Pred časom sem na enem izmed tujih portalov prebrala članek na temo ženskega hlinjenja orgazma. Zapisali so, da je najmanj 70% žensk vsaj enkrat v življenju zaigralo orgazem. Žene največkrat »fejkajo« orgazem zaradi tega, ker si želijo, da bi bil zadovoljen njihov partner, da se ne bi počutil slabo. Ključni vzroki, zakaj pa ne doživijo orgazma, pa so naslednji: stres, utrujenost, pomanjkanje komunikacije v zvezi.

Kako pa je s tem pri nas?

V veliki anketi o Seksu in Slovencih 2021 je denimo 22% vprašanih priznalo, da so že hlinili orgazem.

erotika in erotični oglasi

Čeprav strokovnjaki trdijo, da nekateri znaki (hitrejše dihanje, stiskanje mišic, hitrejši srčni utrip) kažejo, da se ženska približuje seksualnemu vrhuncu, kljub vsemu to niso 100-odstotni načini prepoznavanja orgazma.

Najboljši način, da ZAGOTOVO odkrijete, če je ženska doživela orgazem, je, da jo – preprosto – vprašate. No, ampak, kakor sem omenila že v samem uvodu, lahko se zgodi, da se bo punca (predvsem zaradi vas) nedolžno zlagala.

»Ulični strokovnjaki« trdijo, da punca zagotovo doživi orgazem, če ima (ob že zgoraj omenjenih znakih) nabrekle spodnje in gornje ustnice in razširjene zenice. Se strinjamo?

DELI
Prejšnji članekGospod "Nevarni"!
Naslednji članekIntimni nakit
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

  1. Dobro si gor zapisala, vsi si ga želimo. Empatičen moški dejansko uživa v užitku svoje izbranke. Obenem pa takšen moški si vzame dovolj časa še v predigri, da dobro pripravi svojo drago za dejansko doživljanje globokega orgazma. S tem uživata oba. Dobra komunikacija, s pravim občutkom, pa razigranost, ki ustvarja sproščenost in vzburjenost hkrati pripravita obe telesi za uspešno želeno doživljanje. Zaželene so tudi izkušnje ter poznavanje določenih točk na ženskem telesu.. in želen užitek bo spontano sledil.

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.