Dogajanje v sobi 102 jo je pripravilo do tega, da si je vzela nekaj dni dopusta, ne glede na grožnje direktorja hotela, da jo bo odpustil. Zaradi potrebne muce enostavno ni mogla več delati.

Gost ki jo je pripravil do tega, da so se ji skisali možgani in je njihovo vlogo prevzela potrebna pička, se je večkrat dnevno sprehodil mimo njenega pulta in ji tako ali drugače omehčal kolena. Dve noči sta se žgala v njegovi sobi, potem pa je žal za njim prišla še žena, solastnica podjetja, ki ga je prodajal.

seksi ritka rdece hlacke

Ni bila slaba na pogled, a Anya je takoj prebrala njen bitchy face. Dama je bila videti zelo inteligentna in je kaj kmalu od sebe dala nekaj znakov, k so kazali, da Anyo dojema za konkurentko. V resnici so ji njeni pogledi govorili, da ji je zagotovo že pofukala moža.

Anya se je zvečer na hitro dobila z njim na veliki terasi.

“Je to to?” Je vprašala. “Vzela sem si tri dni dopusta, veš?”

Zamišljeno se je zazrl v jasno nočno nebo in zavzdihnil. Potem jo je pogledal v tiste lepe oči, spustil pogled na prelep dekolte in še enkrat zavzdihnil.

“Kaj naj naredim?” je skomignil z rameni.

“V resnici me tvoja babnica sploh ne moti. Seksi fukara je, mogoče bi jo vzela poleg?” je v šaljivem tonu vprašala in mu z desnico skrivaj segla med noge.

Še vedno se je nemudoma odzval na njene poteze. Takoj je prebudila korenjaka v njegovih hlačah in imelo jo je, da bi mu ga potegnila kar tam, ne glede na to ali bi šel kdo morda mimo. Bilo je sicer mirno. Gostje so bili na seminarju ali po sestankih. Na enem izmed njih tudi njegova žena, ki je bivanje v hotelu združila še z enim poslom.

“Mogoče pa zdaj fuka tistega direktorja?” je rekla Anya in namignila na sestanek njegove žene.

Vedel je, da ne misli resno, a ga je misel na to prebudila. Na nek način celo zrajcala. Nenavadno, nikoli še ni pomislil na kaj takšnega. Da bi mu ženo pred očmi porival nekdo drug. Spomnil se je, da je že gledal podobne videe in se spraševal kako je pristal tam. Nekaj je očitno bilo na tem.

Medtem je Anya odpela njegovo zadrgo in s toplo roko segla v spodnjice.

“Si zmešana?!”

Odgovorila mu je z nasmeškom in nemoteno drkala naprej. V nekaj nerodnih korakih sta se prestavila na nekoliko temnejši kotiček, kjer so ju varovale palme in nekaj višjih grmovnic. Težko bi se ji uprl pa če bi še tako hotel. Že je bila z usti na njem in sesala veliko, nabreklo glavico. Oboževala je njegovega kurca, ki je tako lepo napolnil njena usta. Le kdo bi se ji sploh lahko uprl? Zavedala se je tega in bila zato tudi tako zelo samozavestna.

Njegova žena je imela sestanek v prvem nadstropju, okno pa je gledalo ravno na del, kjer sta se nahajala. Vedela je to, a mu ni želela predati informacije, da ga ne prestraši. Skrivoma je kukala navzgor in opazila senci, ki sta se sprehajali blizu okna. Hmm, precej aktiven sestanek. Čeprav se je prej šalila, da njegova žena morda fuka z direktorjem na sestanku, pa sedaj ni bila več tako prepričana, da je bila to zgolj šala.

Ni se imel namena dolgo zadržati zunaj sobe, saj si ni želel konflikta z ženo. Vsaj ne pred uspešno zaključeno prodajo podjetja. V resnici je živel precej nevarno s tičem v tujih ustih. S težko muko ga je izvlekel iz njih, Anyo potegnil k sebi in jo pogledal v oči:

“Pizda! Ne morem. Danes ne, če zafukam bom ob…”

“Kup denarja?” je dokončala, zgrabila za trdega kurca in mu srčaste ustnice prilepila na njegove.

Njen jezik v ustih ga je ponovno odpeljal nekam drugam, nekam kjer ni bilo nobenih skrbi in nevarnosti. S roko ji segel pod kratko krilo in z vrhovi prstov zabredel po povsem poplavljeni pički. Hlačk seveda ni nosila. Še več. Ko sta se dobila pred hotelom, mu jih je potisnila v roko. Da le ne bi pozabil nanje v svojem zadnjem žepu.

“V pički imam kroglice srček… ampak danes je potrebna tudi ritka.”

Zadnji del stavka mu je odmeval v glavi, kot bi se odbijal od visokih gora in se vedno znova vračal v dolino, medtem ko se mu je mamljivo nastavila preko klopi in razgalila svojo krasno zadnjico.

Ni imel kaj dosti razmišljati. Z vrhom vlažnega tiča se ji je sprehodil po razprti, mokri češplji in zdrsnil med zapeljivo razprta hlebčka. Le nekaj trenutkov je bilo potrebnih, da se je ujel v tesen objem sicer voljne ritke in brez kančka moči nad samim seboj zaril vanjo.

Rdečelaska je z zapeljivim gibom roke zavihtela svoje dolge kodre preko ramena in se prepustila grabežljivim rokam, ki so grabile po njenem oprsju in vročim ustnicam ter jeziku na svojem vratu. V soju namizne svetilke se je počutila precej bolj varno pri tistem velikanskem oknu, kot prej. Medtem ko ji je stari pohotnež slačil tangice, zadnje darilo njenega moža, se je zagledala v neko točko v daljavi, da bi pozabila, da bo pravkar sprejela kurca nekoga, ki se ji gabi. Le zato, da bi izpeljala življenjski posel.

Občutila je določeno stopnjo krivde in slabe vesti, a kmalu bo vse skupaj za njo. Upala je, da se mu morda ne bo dvignil, a se je žal motila. Stari je bil v formi in ga je že zagozdil v na pol suho vagino, ki se mu je le stežka vdajala. Skušala je odmisliti zoprno sceno, se zagledala v park in mislila na druge reči. Prisegla bi, da je za hip tam spodaj uzrla dve senci. Da, res ju je! Možgani so ji takoj predstavili dogajanje, čeprav niti približno ni videla jasno. Vedela je, da spodaj dva fukata v objemu mraka in zelenja. Bila je vesela zanju. Vsaj nekdo, ki ta hip uživa.

DELI
Prejšnji članekPunce, bi seksale z žigolom?!
Naslednji članekTRIKI: Kako premagati konkurenco na Urgenca.com?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.