Študij medicine je Majo tako prevzel, da se je tudi v zasebnem življenju rada vedla, kot medicinska sestra. In kdaj, če ne za pusta, bi lahko bila tako zelo navihana in si nadela seksi uniformo medicinke, ki jo je našla v neki erotični spletni trgovini.

Da ne bo pomote. Maja je nameravala postati zdravnica, a se ji je lik medicinske sestre že od nekdaj zdel, kot ustvarjen za njene seksi igrice. Žal še ni naletela na moškega, ki bi se popolnoma zlil z njenimi fantazijami, in čeravno so radi sodelovali, pa nekako nikoli ni prišlo do prave kemije in jih je pospremila skozi vrata.

seksi medicinska sestraZares privlačna mladenka, dolgih zlatih las in požrešnega pogleda, ki je sijal z angelskega obraza, je bila ves čas videti, kot na preži. Njeno mlado telo je premetavalo od hormonov in zdelo se je, da procesi v njem potekajo nekoliko drugače, kot bi morali. Moški so jo občudovali, in čeprav ni bila hudo izbirčna, vendarle z vsakim ni želela skočiti v zvezo, da bi prišla do njegovega tiča.

To je lahko počela tudi drugače in nekoliko manj resno. Zanimivo, da bi človek mislil, kako se bodo tipi tega razveselili, saj je znano, da radi skačejo naokoli. Z Majo je bilo nekoliko drugače. Bila je noro privlačna in ni jih manjkalo junakov, ki bi zanjo opustili vse svoje postranske dejavnosti. Žal pa so naleteli na punco, ki jih je v teh rečeh prekašala vse po vrsti.

Komaj je čakala pustovanje in zabavo pri Ani, ki se je vsako leto izkazala s kostumi in izbranimi povabljenimi. Ko si vstopil v tisto hišo in so se vrata za teboj zaprla, si ves večer čutil le še tresljaje v vsaki molekuli svojega telesa. Globoki basi so stresali omet s hiše in prestavljali strešnike, gostje pa so vibrirali ne glede na to kje so se nahajali. Pijača v potokih je seveda le še potencirala vse skupaj in nenadoma je bilo povsem normalno opazovati resno učiteljico v tangicah, kako naskakuje Ostržka in čarovnico, ki s svojo zadnjico izvaja temne uroke v naročju nesramnega pirata.

Kot bi vstopil v pravljico za odrasle. Mehka pornografija na vsakem koraku. Dokler ni prišla Maja pa zabava seveda ni bila popolna. Žur v maskah brez seksi medicinske sestre ni bil pravi žur. Medtem, ko je pohotna čarovnica z roko iskala čarovno palico v hlačah pirata, je medicinska sestra morala pohiteti na pomoč postavnemu mornarju. Zaplula sta po hodniku in padla skozi vrata v eno izmed sob v hiši.

“Sem že mislil, da te ne bo,” je rekel mornar.

“Jaz pa sem mislila, da te ni tu,” je rekla medicinka, ko ga je z desnico neučakano zgrabila za moda. “Bova srčka poslušala, hehe?” je rekla in prijela za stetoskop.

“Kje sva?” je vprašal.

“V Anini sobi, nikogar ne bo.”

Povedala ji je, da ji bo za pol ure okupirala sobo. Morala se je dati dol, drugače bi se ji počasi že zmešalo od potrebe.

“Da ne biiii slučajno brez kondoma!” ji je zažugala Ana.

“Imaš kondome?” ga je vprašala.

“Drek!” se je začudil mornar. “Nimam.”

Videti je bilo, da bo odnehal, njegove roke so počasi izpustile jedri joški in se umikali navzdol po njenem razgaljenem trebuhu.

“Da ne bi slučajno!” mu je zagrozila, ga potisnila na hrbet in mu odpela precej zabavne a nerodne hlače.

Pod njimi se je ponosno dvigal jambor pogumnega morskega volka in kmalu občutil vso sestradanost zapeljive medicinske sestre. Že prijem njenih prstov je bil dovolj zgovoren, potem pa še tista vroča usta, ki so se spustila po njem vse do konca. Zastal mu je dih, ko je za trenutek obstala tam. Potem ga je prijela za roko in si jo poveznila na svojo glavo. Hotela je, da jo nabija na svojega tiča. Rada se je šla nekoliko bolj nesramne in grobe igrice pri katerih moški prevzame pobudo.

Nekdo se je sprehodil mimo vrat sobe in zastal na sredi hodnika. Maja je skočila pokonci in po prstih stekla do vrat, ter tiho zaklenila. Ni še dobro spustila kljuke iz rok, ko so jo od zadaj objele močne mornarjeve roke. S telesom jo je pritisnil ob vrata in jo s trdim kolom med nogami ošvrknil po ritnicah. Tisti “nekdo” je bil še vedno na hodniku in zdelo se je, da stopa bližje vratom, ter prisluškuje. Ko je Maja pomislila, da jo le debelina vrat deli od nekoga, ki s prislonjenim ušesom stoji na drugi strani, jo je prevzel dodaten naval adrenalina.

Čutila je, kako utripajoča kita prodira v njeno pripravljeno muco, iz ust pa se ji je prikradel tih stok. Z dlanjo ji je prekril usta in se od zadaj naslonil nanjo, da je velik, nabrekel ud v celoti končal v muci. Prisegla bi, da se je tisti nekdo zunaj dotaknil vrat. Ampak kdo bi lahko bil? Le Ana je vedela za njeno vročo avanturico, ki bi morala ostati skrivnost. Je bila ona?

Ne bi se čudila. Nekoč sta na morju pristali v isti postelji. Ana je rekla, da se svinganja sicer ne bi šla, trojček pa je nekaj povsem drugega. In Maja ji je bila od nekdaj všeč. Imeli sta odličen izgovor v enoposteljnem apartmaju, ki sta ga za eno noč delili še z nekom, ki je končal v njuni družbi med popivanjem. Mikalo jo je, da bi odprla vrata, ampak kaj, če to ni bila Ana. Kaj, če je bil nekdo, ki ju je videl kako se pohotno grabita in sta izginila v tisto sobo. Da bi imela polno muco in hkrati še enega za v usta. Mmmm ideja ji je bila všeč. Sploh v tistem trenutku, ko so ji možgani v celoti odpovedali in je pohotno telo dala na uporabo postavnemu mornarju.

Ob misli na to ji je prišlo, v tistem trenutku pa so se oddaljili tudi koraki. Bila je prepričana, da so moški. Nekoliko težji, kot bi bili to Anini. Mornar je spustil dlan z njenih ust in se s prsti oklenil njenega vitkega vratu. Njegovi sunki od zadaj so prihajali vse pogosteje in z večjo močjo. Vse dokler ni začutila njegove vroče sape na vratu in vrelih brizgov po nogah, ki so končali na tleh in vratih.

“Pizda! Ana me bo ubila,” je rekla na pol v smehu.

DELI
Prejšnji članekKako do vroče avanture?
Naslednji članekZakaj in za kaj je dober seks?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.