Zakaj in za kaj je dober seks?

Morda tega niste vedeli, a človek lahko (celo podzavestno) že iz stanja kože druge osebe prebere ali je ta oseba spolno aktivna ali ne!

Dejstvo je, da seks deluje na kožo kot obisk lepotnega salona. Raziskave s tega področja so pokazale, da ženske, ki redno seksajo, proizvedejo precej več hormona estrogena, ki tako blagodejno vpliva na lase in njeno kožo.

sex terapija igrajva se zdravnike

In ne le to. Počasen, povsem sproščen seks zmanjša možnost, da bi prišlo do kakšnih vnetij kože, skrbi pa tudi za odpravo mozoljev. Ker se človek pri seksu spoti, se mu na ta način odprejo tudi pore, kar pa seveda odlično očisti vašo kožo.

via GIPHY

Kalorije postanejo preteklost

Ne glede na to, če ste se pri hrani nekoliko pregrešili, ali pa je zaužili preveč, bo dober seks zvečer poskrbel, da boste vse zaužite kalorije dodobra napadli. Za seks bi lahko dejali, da gre za izjemno športno aktivnost saj deluje praktično na vsako mišico vašega telesa. Precej bolj udoben in zaželen, kot denimo tek v največji sopari, pa še kake posebne športne opreme ne potrebujete.

S seksom proti stresu

Seks je neposredno zdravilo za stres in depresijo. Sprošča endorfine v vašem krvnem obtoku, ki povzročajo občutek ugodja, to pa vas bo navdalo z velikim občutkom mirnosti in zadovoljstva. Seks je tudi najzanesljivejše pomirjevalno sredstvo na svetu. Deluje kar 10 krat bolje kot zdravilo valium.

Punce, več boste seksale, bolj bodo hrepeneli po vas. Seks iz aktivnega telesa namreč odvaja velike količine kemikalij, ki jih imenujemo feromoni. To nežni spol parfumira in obnori nasprotni spol.

Vpliv celo tam kjer si ne bi mislili

Vsakodnevno poljubljanje bo ohranilo vaše zobe močne in zdrave. Tako ne boste potrebovali zobozdravnika. Poljubljanje namreč povzroča izločanje sline, ki čisti vaše zobe in preprečuje nastanek zobnih oblog. Seks pa blaži tudi glavobol. Ljubezenski ples med rjuhami vas lahko sprosti napetosti in omeji napetost žil v možganih.

Saj ni res pa je, boste rekli. Veliko seksa pozdravi celo zamašen nos. Seks je kot naravni antihistamin. Lahko pomaga pri astmi in celo senenem nahodu. Vpliva pa tudi na večjo samozavest.

Torej, ni več izgovorov, da ne bi seksali. Če vas boli glava, seksajte. Če ste pod stresom, seksajte. Če vam je dolgčas, … seksajte!

DELI
Prejšnji članekBova srčka poslušala?
Naslednji članekAli lahko z vonjem manipuliramo nasprotni spol?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.