Čas za neprekinjen užitek

vroča zgodbica

Je čas za delo in je čas za užitek. A obstaja še en čas. Za neprekinjen užitek!

Ta čas napoči, ko se človek predan svojim sanjam ne da zmesti, trdo gara in prispe na cilj ravno v trenutku, ko ga je predvidel. Ko so tvoje sanje, da do 45-ega zaključiš s stresom okrog nabiranja denarja za preživetje in ubogo penzijo. Ob tem pa tvoj bančni račun ob vsakem obisku izkaže precej visok znesek, ki se dnevno (na videz) sam od sebe povečuje.

Se sliši nemogoče? No ni. In tudi kar nekaj takšni ljudi kroži po svetu na najbolj erotičnih destinacijah kjer uživajo sadove svojega predhodnega dela in skrbnega načrtovanja, ter se predajajo času, ki ga imenujejo “Čas za neprekinjen užitek”. Čudovite lokacije, plaže, sonce skozi celo leto, dobra hrana, pijača in zabava do jutranjih ur. Seveda tudi seksa ne manjka. Kadarkoli ti pade na pamet …

erotika in erotični oglasi

Vem, da je slišati nekoliko nerealno, mogoče celo filmsko, a točno to se ta hip dogaja Adriani, lepotici iz male Slovenije. Ob redni službi je znala pametno obrniti še nekaj nepremičnin in vložiti denar v par tveganih spletnih projektov, od katerih je eden izmed njih danes svetovna uspešnica vredna stotine milijonov. Ni se zgodilo čez noč, vmes je morala trdo delati, da je lahko sledila svojim sanjam. Danes pa svojim božanskim telesom in angelskim obrazom razvaja moške in ženske kjerkoli se pojavi.

“Adriana, si tu?” je bilo slišati mlad moški glas iz spodnjega dela prestižne vile.

“Tu sem ljubček!” je odvrnila od zgoraj.

vroča zgodbica

Ko je odprl vrata ogromne spalnice se mu je na ustnice narisal širok nasmešek. Kot boginja je ležala na svoji veliki postelji ogrnjena v svilen plašček z odprtim pogledom na prekrasno hribovje čudovitih prsi. Imela je denar, lahko bi imela kakršnekoli bi hotela, a njene naravne so bile videti kot iz revije, zakaj bi jih torej kvarila. Ko si jo prvič videl ti je bilo jasno, da v telovadnici preživi kar nekaj uric na teden. Splačalo se je.

Ricardo jo je z nasmehom, sestavljenim iz dveh vrst popolnih, belih zob povsem razorožil. Ni ga bilo denarja na tem svetu, ki bi ji lahko nadomestil mladega bojevnika čvrstih mišic in vsega ostalega kar je pač moralo biti čvrsto za njeno zadovoljstvo.

“Si bil na plaži?” je vprašala ob pogledu na delno mokre črne kodre, ki so mu zapeljivo padali na čelo.

“Mhm, Salina je spraševala po tebi.”

Salina je bila njegova sestra, izjemno dobra prijateljica in del velike skrivnosti, ki jo je Adriana skrivala globoko v sebi. Nekoč mu bo povedala, a ne še. Zdaj si je želela ob sebi v postelji tisto napeto telesce in živahnega mladeniča, ki je iz dneva v dan izpolnjeval njene želje. Ni mu bilo mar za njen denar, bil je strašansko zaljubljen v svojo boginjo erotike. Pri njej je bilo nekoliko drugače.

Ni prišla tako daleč, da bi se vsak dan ljubila z istim. In samo z moškimi. Želela je okušati svet in raziskati kaj vse ji lahko ponudi. No ja kakorkoli, enkrat mu bo povedala. A to ne bo tisti dan. Škoda bi bila kvariti lepo vreme, super vzdušje in razžalostiti mladeniča v razpeti beli srajci, ki ji je pred oči z veseljem nastavljal svoje izklesano telo.

Legel je k njej, tako omamno je dišal po sladkih tropskih sadežih, da bi ga najraje požrla. Med poljubom mu je z roko segla med noge in zadovoljno zamrmrala, ko je pod prsti začutila pripravljenega junaka. Obema se je narisal nasmešek tja v strasten poljub. Njegove ustnice so bile vedno sladke zaradi njegove obsesije z mangom in ananasom. Oboževala jih je. In tisti okus ananasa je večkrat zaznala še nekje drugje.

vroca zgodbica cas AdrianaGnetla je njegovo premoženje, skrito v lahkotnih poletnih hlačah. Ves je bil v belem in tisto porjavelo telo je zaradi tega vedno tako izstopalo, da ga je bila v trenutku potrebna. S prsti mu je smuknila v hlače in zadovoljno ugotovila, da na sebi nima spodnjic. Zakaj le, saj je bil pravkar na plaži, pri njej pa jih tudi ni potreboval. Njegove dlani so prekrile njene bujne prsi, kmalu zatem pa še njegove sladke ustnice, ki so jim pričele deliti poljube. Čeprav si je sprva želela z usti kreniti nad žverco, ki se je ponosno postavljala v njeni roki, pa si je zdaj nekoliko premislila.

Še naprej se je igrala z objektom poželenja in skrbela, da je tudi Ricardo sam mislil, da ima vsakič večjega, ko je pri njej. Morda pa je pri 21-ih še vedno rasel, kdo ve. Z rokama ji je šel za hrbet, odpel in slekel modrček, ki je stal med njim in tistimi fantastičnimi joški na katere je bil tako zelo nor. Oči so se mu zasvetile, ko je videl kolobarčka sredi katerih sta se bohotili nabrekli bradavički. To mu je vedno govorilo kako zelo si ga želi. Z jezikom in vrelimi usti je izmenično obdelal obe, vmes pohotno stiskal polni dojki in užival v njenih grobih, pohotnih prijemih tam spodaj.

Ko se je s svojimi zapeljivimi ustnicami spuščal navzdol po njenem vzburjenem in lepo porjavelem telesu, ji je žal vzel tisto lepo stvarco iz njene roke, a vedela je, da bo kmalu deležna nečesa kar ji bo z lahkoto nadomestilo trenutno izgubo. Med potjo tja dol ji je spretno slačil spodnjice, ona pa mu je z nežnim vrtenjem bokov pomagala, da so kmalu končale na robu velike postelje. Končno je bila pred njim takšna kot jo je imel najraje. Gola!

Ko so se njegove vroče ustnice prisesale na njeno mednožje, je tiho kriknila, zakopala prste najprej v satenasto pregrinjalo pod seboj in nato v njegove vlažne, črne kodre. Kolena ji je potegnilo navzgor, mišice na stegnih so se napele in prsti na nogah boleče pokrčili. Mladenič preprosto še ne bi smel biti tako izkušen, ji je divjalo po mislih, a zavedala se je, da je k temu ogromno prispevala sama. Ko sta se prvič lotevala teh reči je bil še prav prikupno zmeden in dojemljiv za njene usmeritve katere je zdaj v popolnosti obvladal. Skorajda ne bi šlo več bolje, čeprav Salina, njegova prelestna starejša sestra, …

Navadno je oboževala, če ji je prišlo takole z njegovo glavo med nogami. A tisti dan si je v glavi že predolgo ustvarjala njegovo sliko nekje nad seboj in občutek kako jo živalsko polni s svojim neutrudnim barabinom. Preden je prišel je imela idejo, da bi mu ga prebudila z usti, ga ukleščila s koleni pod sebe in se zadovoljila, a zadeve so se odvile nekoliko drugače. Čisto nič narobe.

erotika in erotični oglasi

“Ricardo, ljubček, …” je rekla in počakala, da je pogledal proti njej z jezikom še vedno v njeni žgoči muci. “Hočem ga, … zdaj,” je dahnila in ga za lase nežno potegnila proti sebi.

Mladi Adonis se je povzpel preko nje in zdaj je lahko oči spustila na njegov prelep ud, ki je štrlel proti njej. Oboževala ga je in rada bi se igrala z njim, a tisti trenutek si ga je želela le globoko v sebi. Da bi jo obdelal do nezavesti, ji ne pustil dihati in jo pripravil do tega, da bi spet kričala njegovo ime. Če bi lahko izbirala, bi imela tisti trenutek ob sebi še enega. Enega samo za njena požrešna usta. Tako kot kak teden nazaj, ko se je predajala strastem in dvema ljubimcema na svoji jahti. Ricardo ji tega ne bi nikoli oprostil.

Vrh svojega uda je spustil na njen venerin grič in počasi zarisal nevidno črto po brezhibno gladki koži in navzdol preko nabreklega gumbka, da ji je boke želelo suniti proti njemu. Končno je z vrhom zabredel v objem nežnih in s sokovi prepojenih sramnih ustnic. Potopil se je vanjo, ter jo ves čas zaljubljeno gledal v oči, ki so se na trenutke povsem “ugasnile”. Njena usta so se odprla in ostala odprta, kot bi želela dihati skoznje, a ni zmogla niti enega samega kratkega vdiha. Z rokami ji je privzdignil dolge noge preko svojih ramen, stopala pa so pogledala naravnost proti stropu. Nagnil se je naprej, da ji je zadnjico dvignilo od postelje in jo napolnil s svojim pošastno trdim tičem.

Zdaj je glasno zajela sapo in vsak naslednji gib pospremila z drugačnim krikom, vzdihom ali stokom. Vedel je, da ima njegova boginja seksa rada hiter fuk, nekoliko grob, da jo to pripelje do najmočnejših orgazmov. Še enkrat več ji je izpolnil željo, se pričel vse hitreje zabijati med njena stegna in užival ob pogledu na svojo največjo ljubezen v mladem življenju. Vsi prijatelji so mu jo zavidali, celo njegova sestra mu je večkrat navrgla kakšno nenavadno ljubosumno izjavo. To ga je čudilo.

erotika in erotični oglasi

Želel si je le, da bi njegova boginja doživela nov orgazem v vrsti mnogih z njim. Bil je odvisen od njenih pohval. Vzpodbude, ki mu jih je dajala med seksom je vedno jemal smrtno resno. V vsaki besedi jo je ubogal in izvršil vse kar ji je padlo na pamet. Menil je, da ga bo še težko kdaj presenetila, a je vedno našla kaj novega.

“Ahhh, pizda … faaakkk … prihaja mi ljubček, daj me, daj me, šeeee, aaahhhh!” je kričala in vpila pod njim in z nogami močno ukleščila njegovo telo.

Ni se ustavljal, čeprav je bil povsem na robu z močmi. Zdržal je kolikor je lahko, zdaj bo eksplodiral tudi sam.

“Daj me, … po obrazu me daj, … mmmm,” je zadovoljno momljala, ko je njen popoln obraz iz velike prsi prekrilo neštetih vrelih brizgov ananasovega koktajla povsem izmučenega mladeniča.

S terase se je odpiral čudovit pogled na zaliv kjer se je na lesketajočem morju pozibavala njena jahta. Ricardo ji je še enkrat pomahal od daleč, preden je izginil v množici ljudi, palm in neštetimi bari, ki bodo še tisti večer poskrbeli za nov nepozaben žur.

DELI
Prejšnji članekSeks s silikonsko lutko?
Naslednji članekKako vedeti katera je za v troje?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.