Socialna distanca, zadrževanje v znanem krogu, maske v zaprtih prostorih, … vse to je padlo, ko mu je namignila …

Kljub vsem zadnjim omejitvam in priporočilom, je priljubljena plaža pri sosedih pokala po šivih. Čeprav so se ljudje nekako trudili držati distanco pa je bilo vseeno nemogoče, da bi se človek v popolnosti izognil tesnejšim stikom. Še posebej takrat, ko se vroča in potrebna bejba odloči, da bo zvečer seksala. In to ne s svojim možem!

Bilo je vroče kot v peklu in zdelo se ji je, da zanimiv frajer kar sam dopustuje in poležava na plaži, ter se kratkočasi s pivom v zmrznjenih kozarcih, v katerih so stregli v priljubljenem lokalu tik ob morju. Najraje bi kar prisedla in pustila svojega dolgočasnega moža na plaži. Že dva dni jo je ščemelo tam spodaj, a v apartmaju se ni dogajalo nič. On je imel preveč dela sam s seboj in službo na daljavo, ki mu je sledila tudi na dopust.

ritka od peska na obali

Mladenič, ki ji je padel v oko pa se ji je zdel zares zanimiv. Lep, postaven, punce so se redno obračale za njim, in če je bil tam sam, potem je bilo v njem tudi nekaj avanturističnega duha. Opazila je, da večkrat pogleda proti njej, zato mu je nastavila past. Ulegla se je tako, da je prav nesramno razkrečila noge proti njemu, si slekla zgornji del in se naslonila na dlani. Mož jo je pred tem ustrežljivo namazal po hrbtu in zalegel nazaj pod svoj senčnik.

Ko je naslednjič ujela njegov pogled, je poskrbela, da ga ni kmalu umaknil. V kotičkih ustnic je opazila spremembe in kot bi mu šlo malce na smeh. Potem je segel k sončnim očalom in jih na lahno privzdignil, ter jo pozdravil s svojimi čudovitimi očmi. Nasmehnila se mu je, se privzdignila in odigrala mazanje napetih joškov, čeprav je za to poskrbela že prej. Na hitro se je ozrla po bližnji okolici, in mu uprizorila hiter šov vzburjanja bradavičk. Potem se je zagledala v njegovo mednožje in zadovoljna ugotovila, da se prebuja.

Izmenjala sta si nasmeška, nakar sta legla na hrbet vsak s svojimi mislimi v glavi. Kasneje ji je uspelo moža prepričati, da sta šla na teraso lokala in je seveda sedla povsem blizu tipčka, ki ji je vzbujal nečedne misli. Med odhodom in vračanjem s stranišča se ga je nalašč dotaknila s svojo roko, v drugo celo na zelo jasen način. Potem je šel na stranišče njen mož in takoj je stopila v akcijo.

ritka v morju

“Iz Slovenije?” je vprašala.

“Mhm, vidim, da ti tudi,” je odvrnil in se z roko naslonil na naslon stola.

“Všeč si mi, si za akcijo zvečer?” je bila direktna.

“Kaj pa tvoj mož?” se je začudil.

“Kaj z njim? Pa ja ne misliš, da bi ga s sabo vlačila hahaha!” se je zarežala in ga spet pogledala med noge. “Na divjo se hodim kopat zvečer, ko tale moja puščoba dela na računalniku. Prideš?”

“Hmm, ja seveda. Nimam drugih planov,” se je zahihital in se obrnil še pravi čas, da ju možiček ni zalotil pri kramljanju.

Ko je ob sončnem zahodu sestopal po nerodnih kamnitih stopnicah iz skal, jo je takoj uzrl v vodi povsem blizu obale. Ravno, ko ji je šel nasproti, je prišla iz vode, zgoraj brez in nesramežljiva kot vedno.

eroticna zgodbica dobiva se na plazi

“Vidim, da si rada gola,” je rekel in se ji prijazno nasmehnil.

“Uživam v občutku, ko se predam valovom in me voda v popolnosti objame. Tudi doma hodim gola po stanovanju,” se je pohvalila.

Potem si je nadela belo majico, ne da bi se prej otrla v brisačo. Njeni lepi joški so zijali skozi povsem prozorno namočeno tkanino. Jasno je videl rjave kolobarje in nabrekli bradavici, ki sta postajali le še bolj čvrsti.

“Mihela sem,” je rekla in mu ponudila roko.

“Davor,” je odvrnil in še naprej občudoval angela pohote pred seboj.

Zatem je skočil v vodo, da bi razbil tisti zoprn trenutek, ko ne veš kaj bi še drugega povedal. Med plavanjem mu je šinilo v glavo, da si verjetno želi samo hitrega fuka. Ampak kaj pa če bi kaj več, bo izpadel bumbar, če jo bo dal dol in samo odšel v apartma?

Sledila mu je v vodo in tam sta se prvikrat spoznala tudi njena princeska in njegov kralj. Z roko je sprva pretipala vsebino njegovih kopalk, medtem ko je v dlaneh meril tisti lepi dojki. Potem sta se poljubila. Sonce je že skorajda zašlo in le stežka bi ju bil kdo opazil tam v vodi. Tako ali tako pa zvečer ni bilo tja praktično nikogar.

Čutil je kako zelo potrebna je ženska v njegovem objemu. Njeno telo je pulziralo od potrebe, ko mu je sesala jezik iz ust. Z roko je segel med njena razprta stegna in s prsti zaril po ustju njene potrebne pičke. Zaječala mu je v usta in se še z večjo vnemo lotila njegovega jezika in ustnic. Oklenila se ga je okoli vratu in mu z nogama zaplavala okoli pasu.

Zdaj je na svojem korenjaku čutil njeno razneženo pičkico in le predstavljal si je lahko kako zelo se cedi iz nje. Morska voda je vse skupaj prikrila. Nekoč je bral, da seks v morju ni preveč priporočljiv, a v tistem trenutku bi mu morali zagroziti z morskim psom, ali pa da mu bo tič odpadel, da ne bi nadaljeval. Odvezala mu je štrikec na kopalnih hlačah, jih potegnila preko nabreklega tiča in se naslonila z mednožjem nanj.

Potem se je nekaj trenutkov konkretno drgnila obenj, mu ječala na uho in ga nagovarjala naj jo dobro pofuka. S prsti je umaknil njene kopalke (te je celo imela na sebi) na stran in brez težav je sedla nanj. Njena vroča muca je objemala trdega tiča v sebi, ga stiskala, sesala in naskakovala.

“Ohhh kako sem rabila tega kurca!” je vzdihovala.

Videti je bilo, da bi ji utegnilo priti prej kot njemu in to je bilo zanj nekaj novega. Tako potrebna ženska se že dolgo ni znašla na njegovem junaku. In res. Tiho je cvilila, da ji prihaja, se v kratkih sunkih neritmično nabijala nanj vse dokler ni povsem obsedela na njem.

“Ohh ljubček, tale prvi je bil krasen,” je zažgolela. “Poskrbiva še zate,” je rekla in izginila pod vodo.

Tega še ni doživel. Fafala mu ga je pod vodo in občutek je bil fenomenalen. Bolj ko se je čudil, bolj ga je bilo strah, da potrebnica morda nima dovolj sape za vse tole. Vseeno pa ga je presenetila, zdržala do konca in salve iz njegovih jajc so brizgnile v širno morje. Verjetno tudi v njena usta in po obrazu, a je neskončna količina valujoče vode poskrbela, da je vse skupaj lepo izpralo in odneslo stran.

Potem sta šla iz vode in legla na samo kjer je imela veliko brisačo. Še vedno mu je divje stal, nasmešek pa kar ni hotel izginiti z njegovih ustnic.

“Si že doživel kaj takega?” ga je smeje vprašala.

“Že dolgo ne,” je rekel in malo zastal. “V resnici še nikoli.”

Mrak je nato vse hitreje požiral dve pohotni telesi na plaži, ki sta prepletali ude, bili obrnjeni zdaj v eno, zdaj v drugo stran. Noč je zakrila vse dokaze in jutro je prineslo nov nasmešek na obraz, čeprav v postelji poleg dolgočasnega moža.

DELI
Prejšnji članekZakaj moj fant po seksu takoj zaspi?
Naslednji članekVroča najemnica
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.