EROTICDAYS – VEČ KOT LE EROTIČNI SEJEM!

Prvič v Ljubljani erotični dogodek malo drugače – Eroticdays – več kot le erotični sejem, edinstvene, ekskluzivne in še nikoli prej videne predstave s področja industrije za odrasle!

Vročica bo prestolnico zajela 18. in 19. novembra (Litostroj dvorana L-56), ko bo na sceno stopil tudi glavni protagonist, italijanski erotični žrebec in prava porno legenda Rocco Siffredi! Tisti, ki industriji sledijo nekoliko bolj podrobno ga poznajo tudi pod imenom Italian Stallion.

Na kar 6 različnih odrih bo prestolnica gostila tudi druge akterje nočnih jezdecev, ki segajo v sam vrh zabavno erotične industrije. 45 vseh nastopajočih imen znotraj 100 različnih dogodkov v dveh dneh na 6 odrih, od glavnega odra na katerem bodo potekali Main stage performansi, do Educational in Freeky Space-a teatra, kjer bodo potekala izobraževanja, Spicy Swingers odra, Ladies space in VIP odra idr.

Kopica delavnic!

Ne bo pa vroče zgolj na odrih in okrog njih. Eroticdays bo v Ljubljani poskrbel tudi za vse tiste navdušence, ki si želijo s seboj domov odnesti nekaj dodatnega znanja in ne le žive slike vročih prizorov. Tako bo tokrat mogoče prisostvovati na Shibari & Bondage delavnici, kjer se boste od mojstra naučili umetnosti vezanja.

Pravo umetniško vizualno doživetje za tiste, ki radi gledajo! Biti vezan na umetnost, ustavljen čas, breztežno lebdenje, sprostitev, sprostitev in vse ostalo se stopi. Andrea Ropes je vsekakor mojster, ki ga ne smete zamuditi! Popeljal vas bo v drug svet.

VEČ INFORMACIJ O SEJMU!

Delavnica plesa na drogu

Vas veseli ples na drogu? Morda bi tudi sami pričeli s to vrsto neverjetno erotične rekreacije, ki je mnogo več kot le predstava za moške. Na delavnici boste ugotovili, da gre za pravo mojstrstvo obvladovanja svojega telesa, moči in ideje.

Ples ob drogu je tako vadba za celotno telo, kot tudi sredstvo za popestritev vašega spolnega življenja. Če iščete vodnik o plesu ob drogi za začetnike, se vsekakor oglasite!

Dogodek je seveda namenjen le 18+ obiskovalcem. Doživite strastno in nepozabno vzdušje več kot le erotičnega sejma Eroticdays!

NAKUP VSTOPNIC (Psstt, uporabniki Urgenca.com uporabite kodo za popust: URGENCA10).

DELI
Prejšnji članekNajpogostejše napake, ki jih moški delajo v postelji
Naslednji članekKaj je Shibari?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.