Bližajoči se prazniki ne prinašajo samo vonja po jelki, kuhanem vinčku in daril, ampak tudi priložnost, da svoje praznovanje obogatite z nečim pikantnejšim.

Božično-novoletni čas je kot nalašč za dvig vročice v spalnici in raziskovanje erotičnih strani vajinega odnosa. Zakaj ne bi leto zaključila ali začela z dodatnim ščepcem strasti in nebrzdano intimnostjo?

seksi moski z darilom

Praznično erotična okrasitev

Začnimo s praznično erotično okrasitvijo doma, ki vaju bo spravila v pravo praznično razpoloženje. Namesto običajnih okraskov, vejic in lučk, bi lahko letos obesila nekaj čutnih trakcev, ki vabijo k intimnemu raziskovanju?

Posteljo okrasita z mehko svilo ali satenom, morda pa tudi s katero od razburljivih igračk, ki bodo popestrile vajine večere. Svojega partnerja lahko tudi presenetiš z izbiro nepričakovane nove igračke ali predlogom za vročo noč.

Vikend razvajanje

Poleg tega, razmislita o pobegu na vikend razvajanje, kjer se bosta lahko posvetila drug drugemu, brez vseh vsakodnevnih motenj. Otroke predajta v varstvo sorodnikom in se končno za nekaj časa posvetita zgolj drug drugemu.

Romantična koča s kaminom, vročo kopeljo in čutno hrano lahko ustvari popolno ozračje za raziskovanje skupnih užitkov. Dodajta v ta recept še nekaj masažnega olja in igre z razkošjem se lahko začnejo.

Ognjičeva masaža

Nobeno praznično razvajanje ni popolno brez ognjičeve masaže. Ognjič je znan po svojih pomirjujočih lastnostih, in če ga združite z nežno masažo, dobite recept za sprostitev telesa in dvig strasti.

Vzemita si čas drug za drugega, uporabita erotične sveče, ki se spremenijo v masažno olje, in se prepustite užitkom dotika. Naj se vama ne mudi in ne bojta se, da nista dovolj dobra maserja. Ko se masira golo telo svojega partnerja in je vzdušje pravo, bo masaža naravnost orgazmična.

Praznični kostumi

Zakaj bi se omejili na božička in druge klasične praznične like? Letošnje leto izberita nekaj drznejšega. Mogoče je čas, da iz omare potegneta božično kapo in jo dopolnita z nečim, kar bo naredilo en korak naprej.

sexy bozicka na kavcu

Različni kostumi lahko popestrijo vajine igre v spalnici in prinesejo smeh ter vzburjenje. In ko smo ravno pri božični kapi. Zakaj pa ne bi enkrat za spremembo za praznike nosila samo to?

Pikantna igra

Praznični čas je idealen čas za igro in zabavo. Morda je čas, da preizkusita katero od razburljivih družabnih iger, ki so narejene posebej za pare. Te igre pogosto vključujejo vprašanja, izzive in naloge, ki vaju lahko pripeljejo do novih spoznanj in užitkov.

V vsaki erotični trgovini lahko kar preko spleta naročita katero od iger, ki vama bo všeč. In pazita, na voljo so tudi takšne za zelo, zelo drzne in predrzne. Preverita pravila in se pomenita ali jih bosta oba spoštovala. Le tako bo namreč takšna igra zadovoljila oba in izpolnila vsa, še tako skrita, drzna pričakovanja.

Bližajoči se prazniki so priložnost za ustvarjanje nepozabnih trenutkov. Dvignita vročico v spalnici s pristopom, ki je onkraj običajnih daril in okraskov. Praznično razvajanje ne pomeni samo nakupovanja daril, ampak tudi darovanje sebe partnerju.

Z malo kreativnosti in zrelosti lahko ustvarita prazničen konec meseca, ki si ga bosta zapomnila še dolgo po tem, ko se bodo lučke na smrekici ugasnile. In ne pozabita, najboljša darila ne pridejo zavitih v bleščeč papir, temveč so tista, ki jih delimo s tistimi, ki jih ljubimo.

Srečno predpraznično razvajanje!

DELI
Prejšnji članekP.S. Potrebna vsak dan
Naslednji članekKam na ta hitrega?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.