Vsi bi kdaj pa kdaj radi vplivali na spolno razpoloženje svojega partnerja. Seksi perilo, razvajanje, … erotične dišave. Pa je to sploh mogoče?

Kolikor sem sama preizkusila … deluje! Je pa res, da je potrebno vsakršno strategijo prirediti posameznemu partnerju. Nekaterim bolj paše, če je objekt poželenja nasproti njega odet v seksi perilo, spet drugi pade na romantično glasbo in ples. Ker pa tokrat pišem o erotičnih dišavah, spodaj naštevam 3, ki dokazano spremenijo razpoloženje.

erotična dišava vanilijaVanilija

Zaradi sladkega vonja naj bi imela ta začimba evforičen učinek. Z njo se lahko spopadete s pomanjkanjem seksualne sle; pomagala naj bi pri spolni stimulaciji obeh, moških in žensk. Nekaj kapljic vaniljinih izvlečkov dodajta vajini skupni peneči kopeli in užitek bo popoln.

erotika in erotični oglasi

Pačuli

Tudi vonj te rastline naj bi vzbudil in izzval seksualno energijo. Kupite ga lahko v obliki kadil, ki jih prižgete in tako ustvarite erotično vzdušje. Ob primerni glasbi bo vse še bolj mikavno.

Musk

Če verjamete ali ne, več strokovnjakov je potrdilo, da je musk zelo podoben vonju moškega spolnega hormona, testosterona. Potemtakem lahko to dišavo uporabite namesto ljubezenskega napoja: parfum razpršite po telesu in počakajte, da njeni receptorji zaznajo strast v zraku.

DELI
Prejšnji članekMarina in njen bikini
Naslednji članekKdo pravi da ženske ne maramo seksa?!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.