Tokrat se je oglasila Ana in mi zastavila precej trdovratno vprašanje. Zgolj seks s poročenim, je šel stopnjo višje.

Varanje

“Živijo Eva!

Uspela sem se zaplesti do te mere, da ne vem več kaj naj naredim. Dobivam se s poročenim moškim, všeč mi je, imava dober seks in tudi sicer odličen odnos. Sprva je bilo mišljeno, da se dobivava zgolj za seks, zdaj pa počasi čutim neko navezanost nanj. Mislim, da sem se zaljubila. Ampak ali bo pustil svojo ženo zaradi mene? – Ana”

Draga Ana, hvala, da si se mi zaupala s svojim vprašanjem. Sem pa precej v dvomih glede vajinih skupnih možnosti. Tudi če bo to storil, bo vajina zveza težko dolgoročno uspela. Takšno zvezo bi lahko rešila le izjemno visoka stopnja medsebojnega zaupanja, v kateri bi se prepričala, da če je varal svojo ženo, to še ne pomeni, da bo prej ali slej varal tudi tebe.

Kljub temu pa je malo možnosti, da bo sploh odšel od nje. Žena mu nudi varnost in stabilnost, ti pa lepo avanturo in izvrsten seks. Zakaj bi izbral samo eno, če lahko ima oboje? Raziskave kažejo, da 44 odstotkov moških, ki ima zunajzakonske zveze, v njih ne vključuje čustev. Možnost, da bo odšel iz zakona, je samo takrat, ko mu lahko nudiš veliko več od seksa oziroma tisto, kar mu v zakonu primanjkuje.

Imaš občutek, da bi lahko to bilo to?

DELI
Prejšnji članekŽenske s(m)o spomladi še bolj seksi
Naslednji članekDelo od doma
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.