Zavedajte se, da je raba seksualnih pripomočkov normalna, kot je normalno tudi to, da jih uporabljamo. Vse je vprašanje tega, kaj vam ustreza in česa si želite.

Vibrator? Dildo? Umetna vagina? Lisice? Penetracijski obroček? Pornografski film? Podučite se in si privoščite nakup. Vse drugo je zgolj in samo  domišljija.

erotika in erotični oglasi

Nasvet za moške, kako kupiti vibrator

  1. Eva v spodnjem periluPri nakupu ne glejte na ceno, pač pa na uporabnost oziroma funkcije.
  2. Naj vas ne skrbi, če je kupljeni vibrator daljši in debelejši od vašega penisa. V mislih imejte partnerkino zadovoljitev. Z enim ali z obema.
  3. Če se bojite, da bo izvoljenka nad nakupom ogorčena, ji ga izročite v primernem trenutku in to dejanje pospremite s primernimi besedami.
  4. Če je partnerka nad darilom sicer navdušena, vendar ga nikakor noče uporabljati v vaši navzočnosti, ne skrbite.  Naj uživa tudi sama.
  5. Tudi pri rabi igračk je zaželena higiena. Operite jih tako kot roke: z milom in toplo vodo. Ni jih treba prekuhavati, tudi razkuževanje je odveč.
  6. Erotične igračke je najbolje shranjevati na polički nad nočno omarico, da se lahko zračijo, ali na kakem drugem primernem mestu, nedostopnem otrokom in drugim radovednežem.
  7. Način rabe vsake erotične igračke je omejen samo z vašo domišljijo in zdravo pametjo. Prepustita se trenutku.
  8. Ne verjemite tistim, ki govorijo, da so tovrstni užitki škodljivi. Škodijo samo tistim, ki jih je med uživanjem sram.

DELI
Prejšnji članekVroča hišna pomočnica
Naslednji članek5 razlogov, da ne doživiš orgazma
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.