Njuna vroča romanca je trajala kakšni dve leti preden ga je nekega večera šokirala s priznanjem, da v tem času ni bil njen edini. Kljub temu pa se ji ni bil pripravljen odpovedati. V resnici…

Še sama ni vedela zakaj je prekinila molk in Petru brez kančka obžalovanja povedala za vse svoje ljubimce in afere, ki jih je imela odkar se je dobivala z njim. Tako ali tako njun odnos nikoli ni bil formalen in sta se dobivala za zabavo. Seveda, videti je bilo precej več kot to, a na koncu je šlo vendarle le za zabavo.

“Pa kaj, a ti nisi imel pa nobene?”

Skomignil je z rameni in naredil izraz na obrazu, ki je puščal vse opcije odprte. Verjetno zgolj zato, da ne bi izpadel nesposoben. Seveda jih je imel. Vsaj 15. Ravno tako je bilo prebrati iz njegovih oči medtem ko mu je srce podvojilo frekvenco utripov. V resnici tudi sam ni bil nič kaj bolj nedolžen od nje. V prvem trenutku je bil besen, potem razočaran in kanček užaljen, da je bil tako naiven, da tega ni opazil. Potem…. potem pa je za njim prišel nek nov val in ga ponesel v neznano.

“Sicer pa sva itak free,” je začel. “In ja, mogoče bi se pa lahko kaj spoznali,” je še namignil.

erotična zgodba trojček

Sprva Maši ni bilo povsem jasno, potem pa je vse bolj kristalno videla sliko v kateri nastopa, kot glavna zvezda in jo obdelujeta dva. Njen ljubimec iz Celja in tale jebač, ki je pravkar sedel pred njo. Celjana je imela na meniju ravno prejšnji večer, tik preden se je pripeljala do Petra in mu ga potegnila na kavču. Želela si je še enega hitrega fuka, pa kar nekako ni bil pri volji. Ničkolikokrat se je že zgodilo, da je do njega prišla polna sperme in “dopolnila” zalogo, ki se je nato doma še lep čas cedila iz nje. Naravnost oboževala je ta občutek. Takrat si je rada pomagala s prsti, pa tudi z ogromnim dildom, ki jo je vedno tako zvesto čakal v predalu.

Pomislila je, da bi menda tudi sam rad pripeljal kakšno svojo fračo in bi se malo zamenjali, kar se ji je zdelo fantastično. A grešnico v njegovih očeh je moralo doleteti nekaj precej hujšega, da bi se spokorila za vse svoje grehe. Priznala jih je že, sedaj je bila na vrsti njena pokora.

Spoznala ga je s Celjanom, ki se mu je začuda zdel kar simpatičen. Nekajkrat so šli na pijačo in se kaj kmalu pričeli pogovarjati o marsičem. Potem se je zgodilo, da ju je izmenjaje poljubila in z roko preverila stanje med nogami. Petru je bilo vse skupaj prej nenavadno, a je sklenil, da bo sodeloval. Tako ali tako je imel zanjo konkretno presenečenje.

S Celjanom sta se dogovorila za naslednji drink na obali. Razposajeno je srebala svoj gintonic in opazovala okoliške bejbe, ki so se sprehajale okoli njih. Iskala je Petrovo favoritko in se naslajala ob ideji, da bodo njene ustnice po dolgem času poljubile sočno mucko. Vedela je, da Peter nima slabega okusa, zato je morala biti bejba precej huda. Celjan se je njeni pripombi samo sladko nasmehnil.

Potem je k njihovi mizi iznenada prisedel temnolas tipček širokega nasmeha.

“Pozdravljeni, Jan!” je dejal in iztegnil roko proti dami, kakor veleva bonton.

Maša je bila v šoku, saj je pričakovala vse kaj drugega, kot še enega tipa. Je Peter prikrit gej?!? Izkazalo se je, da ne. Z Janom sta se poznala že nekaj časa in njegova sedanja žena ga je že dolgo tega pregovorila, da sta Petra povabila v svojo posteljo. Pred poroko si je želela nečesa norega in Jan je bil Petru od takrat dalje dolžan uslugo. Precej zajebano uslugo.

Zdaj so sedeli trije postavni tipi in Maša, ki je ostala brez besed ter se opazovali. Testosteron je brizgal za tisto mizo in Maša je čutila požrešne poglede na sebi. Kar jo je še posebej presenetilo, je bilo dejstvo, da Celjan sploh ni bil videti presenečen. Prasec se je spajdašil s Petrom in skupaj so ji pripravili situacijo v kateri se pred tem ni videla. Sicer je vedno priznala, da jo najbolj rajcajo pornjaki ala “gangbang” v katerih se je nad potrebnico zneslo še več moških, a sama zase vendarle ni bila prepričana, da bi se lotila česa podobnega.

Fantje so se že kar dobro poznali in sklenili, da si Maša prav zares zasluži, da jo uničijo trije kurci naenkrat. V vsakem je bilo zaznati kanček maščevalnosti, tudi v Janu, ki sicer ni bil deležen njenega naskakovanja drugih, je pa to podoživel skozi pogovor s Petrom.

“Gremo?” je rekel Peter, ko so spili tretjo rundo.

Maša je debelo pogledala. “Kam pa?”

V resnici ji je po glavi odmevalo še eno vprašanje. S kom?!

Izkazalo se je, da je Peter rezerviral sobo v bližnjem hotelu. Maši se je zdelo vse skupaj dobesedno “fucked up”. Komaj je še čutila povezanost svoje glave z vratom. Lotili so se je že v dvigalu in v trenutku je spoznala, kako je videti, ko te mečkajo trije pari rok. Lotil se jo je strah, ki so ga prekrili vroči poljubi, nekdo od trojice ji je šel z roko pod krilo in se poigral z mucko. Za hrbtom je čutila nabreklega kurca v hlačah nekoga, prsi so se ujele v par grabežljivih rok.

seks z Janom in JernejemV sobo so jo skorajda prinesli, pol joškov ji je gledalo iz oblekice, hlačke ji je nekdo že slekel in jih vrgel v njen presenečen obraz. Prvič v življenju se ji je zdelo, da je popolnoma nemočna. Nobene kontrole ni imela, ne nad njimi ne nad seboj. Kot omamljena je padla na zakonsko posteljo, udi so se ji razlezli, ampak kakšnega upiranja iz njenega vedenja vendarle ni bilo videti. Ne z besedo in ne s kakšno kretnjo. Vse bolj se je zdelo, da ji iz oči seva pohota, radovednost in želja po tistih treh kurcih, ki so se popolnoma nepričakovano znašli nad njo. Trije nasmejani obrazi pokvarjenih nasmeškov in tiči, ki so se na nek način enako hinavsko smehljali.

V resnici sploh ni vedela, katerega je najprej dobila v usta. Že naslednji trenutek je z rokama poiskala še druga dva in v njej se je nenadoma prebudila potrebna pošast, ki si je želela vse tri naenkrat v sebi. Uhhh koliko vroče sperme je to... ji je odzvanjalo v mislih. Nora je bila na moško seme. V ustih, muci, po obrazu in joških ter v svoji potrebni ritki. Tja je njenim fukačem vedno najbolj prišlo.

Ponosna je bila na svojo rit, in ko se je dala na vse štiri je vedela kaj s tem počne revežem za seboj. Možgane jim je spreminjalo v brozgo, ko se je s prstki nagajivo poigrala tam spodaj, včasih pa je bila še celo bolj nagajiva in je jebača presenetila z kovinskim analnim čepom. Z njim si se lahko igral, ko si jo fukal od zadaj, ga vrtel, malo pulil iz nje in ga vstavljal nazaj. Vsekakor pa je poskrbel zato, da je bila njena ritka pripravljena, ko si hotel vanjo zariniti svojega kurca, mastnega od pičkinih sokov.

Šla se je še trojčka, tudi v paru je že bila, a nikoli na način, da bi imela v postelji okoli sebe tri tipe. V nekem momentu je povsem padla v dogajanje in na trenutke celo prevzemala pobudo, jih razporejala in si jemala kurce, kot ji je najbolj ustrezalo. Ker je vse skupaj organiziral Peter, mu je želela na lep način “jebati mater”. Sedla je Celjanu v naročje, se nasadila na obrezanega kurca in Jana povabila poleg, naj prodre vanjo od zadaj. Peter ne bo dobil drugega, kot beden faf in razgled na to, kako mu dva tipa fukata bejbo. Vendarle si jo je do neke mere lastil.

Njegove oči so povedale vse, ko se je zavedel svojega položaja. Vendarle pa se ni kar tako vdal v stransko vlogo. Ko je glasno zaječala ob drugem kurcu v svoji prožni češplji, ji je šel z desnico skozi lase, jih nabral okoli prstov, potem pa grobo potegnil na svojega kurca in jo držal povsem pri sebi, da se je kmalu pričela daviti. Fanta, ki sta jo obdelovala sta uživala v njenem davljenju, njena muca se je še dodatno skrčila, potem pa je vendarle prišla do zraka in globoko vdihnila. Ni bilo časa za kakšen komentar ali pripombo, takoj ga je dobila nazaj v usta. Peter ni imel namena stati tam, kot lipov bog, ampak se jo je odločil vsaj tako močno pofukati, kot njegova kompanjona.

“Aaaaa aaa aaa, prasci pofukani!!!” se je zadrla. “Jebala vam bom mater vsem!”

Iz nje je planila neka ne videna žival in jo preobrazila v popolno fukaro. Zdaj je nastopala v eni izmed njej tako ljubih scen. Pritisk v pički se je v nenadoma zmanjšal za polovico in čutila je vrh Janovega kurca na utripajoči danki. Potem je v nekaj spretnih potezah z obilo sline spravil tiča vanjo in je zdaj čutila še njegovo utripanje.

“Fakkkk, kolk me dobr fuka v rit!” je vpila in pri tem nesramno gledala Petra v oči.

Peter še nikoli ni bil v njeni riti. Rekla mu je, da tega ne mara, a očitno je lagala. Uživala je, kot prava prasička ob polni pički in ritki. Peter ji je maščevalno zaprl še tretjo odprtino, jo zgrabil za glavo in jo brezčutno pofukal v tista lažniva in nesramna usta. Ni se ustavil in jo nabijal vse dokler mu po njenem žrelu ni brizgnilo vsaj 5 salv vroče sperme, da se je grgraje davila z njo in njegovim tičem v ustih. Po licih so ji tekle debele solze pomešane s črno maskaro medtem ko sta Jan in Celjan prihajala vanjo od spodaj.

Njena pokora za vse nakopičene grehe je bila precejšnja, a vendarle takšna, da je (priznala ali ne) v njej neskončno uživala.

DELI
Prejšnji članekDvojno presenečenje
Naslednji članekRaziskovanje različnih vrst spolnosti
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.