NEEEEEEEEEEE!

Nisem vedel, ali je to res ali sanjam.

Obrnil sem se k njej in videl, da je še vedno oblečena v ta noro seksi bodystocking. Kako zelo me je presenetila! Vedno sem bil mnenja, da mora ženska v čem takem verjetno izgledati kot mrežna pečenka – skratka popolnoma NEseksi. Ampak potem se je zgodila včerajšnja noč. No, večer. In potem še noč. Ne vem niti, kdaj se je začelo, kdaj se je končalo. Vem samo to, da jo v čem takem HOČEM ŠE videti. Čutiti. Obnorela me je.

Pa je bil pravzaprav popolnoma povprečen, vsakdanji večer. Jaz z nogami na kavču, v rokah daljinec, programe sem zdolgočaseno premikal in v glavi je bila praznina. Ne morem verjeti, da gledam televizijo, a je v resnici sploh ne gledam. Skratka, brezveze. Ona je seveda šla pod tuš in točno vem, kaj sledi. V pižamo in spat. No, prej bo še malo brskala po telefonu in potem bo rekla “Lahko noč” in šla.

In potem pride. Uaaaau. Glavo mi je skoraj razgnalo od pritiska. Neeee, to nikakor ni mrežna pečenka! Noro je. Ne, ne morem verjeti, da ji kaj takega še nikdoli do sedaj nisem kupil! Bumbar!!!

Kljub temu, da vem, da je vročekrvna, a vseeno sramežljiva, je bil njen pogled zanimiv. Kot da ni vedela, kako bom reagiral. Obstala je kot petletna punčka, ki čaka, da jo očka pohvali, ker je lepa v novi oblekici. O jaaaa, bila je lepa! Ne le lepa, čudovita, božanska, vroča, zapeljiva, mamljiva, nora!

“Aaaammmm…” je bilo vse, kar sem uspel izreči. Tudi jaz sem popolnoma “zatrokiral”. Ponavadi sem jo hotel sleči takoj, v enem trenutku, danes pa … neee, ne bom te slekel. In ne, ne boš se slekla. Ne dovolim. Nočem. Hočem te še gledati. Kako lepo te objame tkanina. Kako lepo izgledajo pod njo tvoje bradavičke, kako lepo se te je dotikati. Ta mehkoba materiala, ta prosojnost. In potem nižje ko sem šel, … noro. Odprto mednožje, ki obenem poudari njen hribček. Ritnici, ki sta na voljo. In potem ponovno… noge objame tkanina. Kako lepe noge ima! Noroooo!

Zaril sem se ji med nogi. Čisto drugačen občutek, dotik. Ni koža. Je lepše. No, ni lepšega kot njena koža, a vseeno. Saj razumete, kajne? Razumete in dame in gospodje. Vsaj upam, da razumete. Ker jaz, bumbar, sem bil prepričanja, da ne rabiva tega. Da sem jaz dovolj. Saj jih itak želimo samo sleči. Kaj ni tako? Daj to dol, da si te vzamem, ne rabiš ničesar! No, sprememba. O ja! Velika sprememba.

Danes ne bi o podrobnostih, želim le z vami deliti informacijo. Na koncu sem jo vprašal kje hudiča je to kupila. In ji povedal, da ji bom kupil na tone tega. Saj ne vem, če sem že omenil, ampak tole je noooooroooo! Www.myspicyshop.com
Pokazala mi je. Noro. Skupaj sva pogledala.

To ti kupim. To ti kupim. Ja, tole ti pa DEFINITIVNO kupim. Pa tole tudi.” Vse je tako noro. Čisto drugače od perila, ki sem ga do sedaj kupoval in njen in prej še drugim. To je tisto, kar ne moreš razumeti, dokler ne doživiš. Res je nočeš takoj sleči. Res ne.

Zato, dragi moji – www.myspicyshop.com
In ne boste kupovali nikjer drugje več. Zagotovo ne. Garantiram.

 

Sedajle mi je poslala malo provokativno slikico. #vsec #zelovsec
Nosi namreč le nalepke za bradavičke in nakit za telo. Vse sem ji kupil jaz. Uffff, komaj čakam, da pridem iz službe. Prasička moja mala! In ja, razvajam jo. Ker mi je všeč, kaj dobim zaradi tega. Kakšna je ona zaradi tega.

Sem že omenil MySpicyShop, kajne? #wink

DELI
Prejšnji članekDrobne skrivnosti za boljši seks!
Naslednji članekPunce vas seks boli?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.