Huh, leto je hitro naokoli in kmalu bo treba svojim simpatijam dat v roke kaj za valentinovo!

Kot vedno je to seveda vse-nacionalni problem! Le kaj kupiti svoji dragi ali dragemu, da mu ogrejem srce 🤔. Sama sem se ponavadi enako spraševala, vse dokler nisem nekomu kupila popolnega darila. In kakšno je bilo to darilo?

Dejansko sem kupila nekaj kar sem dala nase in mu nato podarila za praznik zaljubljencev. Precej enostavno ne? Poiskala sem erotično spletno trgovino, ki je bila konkretno založena, si poiskala lep rdeč kompletek, dodala še nagajivo igračko in kupila. Darilo njemu, ki ga prejme skupaj z mano. Prečudovito! Za oba 😉.

Iščeš ideje za valentinovo?

 • Bon za masažo
 • Bon za savno
 • Vrečka sladkih presenečenj
 • Erotično perilo
 • Romantična večerja
 • Obisk koncerta
 • Ideje za valentinovo zanj in zanjo


  Ideje za valentinovo zanj in zanjo

  Lahko je karkoli, le izkažita si ljubezen

  V resnici je povsem vseeno, ali on njej kupi kaj dragega ali enostavnega sladkega, oziroma ona njemu skuha romantično večerjo ali pa samo prelepa gola stopi pred njega. No ja, morda bi prav prišla vsaj velika rdeča mašnica 😉. Pomembno je samo, da si pokažeta naklonjenost in izrazita čustva, ki jih gojita drug za drugega. Vse ostalo bo prišlo samo od sebe.

  DELI
  Prejšnji članekKonflikt hišnih opravil pomembnejši od seksa?
  Naslednji članekGospod "Nevarni"!
  Hej, sem Eva! 28-letnica odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

  NI KOMENTARJEV

  KOMENTIRAJ

  Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

  Kodeks komentiranja

  Registracija kot pogoj za komentiranje

  Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

  Svoboda govora

  Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

  Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

  Kazenski zakonik

  Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

  Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

  – bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

  – so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

  – kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

  – oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

  – so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

  – vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

  – so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

  – vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

  – opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

  – jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

  – očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

  – bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

  Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

  Zahvala

  S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.