Jesen je lahko tudi lepa in zanimiva. Sploh na lep sončen dan, ko greš s svojo novo simpatijo po kostanj in se ona obleče, kot za na promenado.

Že v avtu sta se pošalila glede njene garderobe. Resda je bil precej topel dan, a tisto mini krilce jo, pred takšnimi in drugačnimi klopi, ne bo obvarovalo. Precej škodljivo tudi za njegove možgane, ki so se že tako ali tako povezali na spodnjo glavo. Imela je lepe noge in jih želela pokazati kadarkoli je bila priložnost. Nič drugače ni bilo z dekoltejem, in če k temu dodamo še privlačen obraz z navihanim nasmeškom in velikimi sončnimi očali…

erotične zgodbe minike

Na ozkih prehodih ji je vedno kavalirsko odstopil prednost. In se seveda od zadaj napasel njene krasne ritke in vitkih nog, ki so spretno preskakovale visoke korenine. Kaj bi dal, da bi tudi njegovo. Rob krila ji je igrivo zaplapolal in za hipec razkril pogled na njeno zadnjico. Videl je njene spodnjice in se podzavestno ugriznil v spodnjo ustnico. Z desnico v žepu je segel po nabreklem korenjaku in ga potegnil vstran, da ga ne bi izdal. Bil je nor nanjo in v tisti opravi ga je tako strašansko privlačila, da bi jo nasadil kar tam sredi gozda.

Kaj veliko sprehajalcev nista srečala, vendarle pa tu in tam kakšnega, ali parček, ki je  kramljal o takšnih in drugačnih težavah. V gozdu si jih lahko pustil za seboj. Težave namreč. Mamljiv vonj po drevesih in ostalem rastlinju je odganjal stres. A ne tistega v njegovih hlačah. Ves čas je mislil na vse drugo, kot na tisto poskočno zadnjico pred seboj, a ni bil uspešen. Pa še nekajkrat ga je tako nesramno, izzivalno pobožala po mednožju, da se ga je odločil spustiti in naj se pač igra z njim. Itak je sama kriva, da ima trdega.

Potem je nenadoma poskočila, zavila s poti in odskakljala na bližnjo jaso.

“Kostanj!” je zavpila. “Ga bova nekaj nabrala?”

Seveda, zakaj pa ne. Samo kam? Slekel je svojo jopico, zavezal rokava in naredil neko improvizirano košaro kamor sta metala lepe kostanje. Ko se je takole sklanjala pred njim, je vedel, da ne bo šlo več dolgo. Nesramno mu je kazala spodnjice in se kar nekako nalašč sklanjala dovolj globoko, da je na trenutke povsem razgalila svojo seksi ritko. Jopico s kostanji je spustil na tla in se ji približal od zadaj. Prijel jo je za boke in jo potegnil nazaj v naročje, da je morala začutiti, kako čvrstega tiča ima v hlačah.

“Auuu!” je zavpila “Zbodla sem se na ježico, bumbar hahaha!”

“In zdaj te bom nabodel še jaz,” se je pošalil.

“Kar tu, sredi belega dne?!” je rekla z nekim željnim pričakovanjem v glasu.

“Mhm,” je zamrmral in odpel zadrgo, da mu je tiča odstrelilo iz hlač.

Zdaj je videla, da misli resno. Bila je vesela tega in se še naprej sklanjala ter pretvarjala, da prebira kostanje. Z vrhom tiča je potegnil po njenem mednožju in začutil kako zelo vlažne hlačke ima.

“Se boš še prehladila, če boš takole mokra hodila naokrog.”

Nasmejala se je njegovi šali, on pa je s prsti zaril pod spodnjice, jih potegnil vstran ter občudujoče gledal proti voljni češpljici, ki je popolna in navlažena čakala, da zarije vanjo. Ni se mogel upreti želji, da jo najprej malo poboža. Tako dober občutek, ko nabrekle in mokre sramne ustnice objemajo prste in se njeni boki zapeljivo pozibavajo naprej in nazaj. Bila je vsaj tako močno potrebna, kot on sam.

Čeprav ju je odnašal adrenalin, se je vseeno previdno na hitro razgledal naokrog. Nikjer nikogar, pa tudi če bi šel kdo mimo, ju ne bi opazil. Če bi bila tiho. Pa nista bila.

Prav sladko je zaječala, ko jo je prvič nasadil na nabreklega tiča. Tudi sam ni zmogel imeti povsem zaprtih ust. In v tisti tišini gozda si lahko slišal celo moker cmok izdajalske pičkice, ko se je zabil vanjo povsem do konca. Vsak gib je povzročil pok neke vejice in vsakokrat znova je za cmokalo med njenimi nogami. Celo vse glasneje in hitreje. Z dlanmi je prekril njeno privlačno zadnjico, se naslonil nanjo in se s sramno kostjo neumorno zaletaval vanjo. Dokler se nekje za njima niso pojavili glasovi.

Nek par je prihajal ravno tja, zato sta se pomaknila za široko deblo prvega kostanja. Ona z dlanmi na hrapavem lubju, on od zadaj, še vedno v njej. Zdaj je lahko opazoval sprehajalno pot, a ga je to vse manj zanimalo. Vpijal je njen sladek vonj na vratu, ga poljubljal, grizljal in jo z rokama grabil za boke, ki so intenzivno suvali nazaj proti njemu. Njena seksi ritka je dobesedno gnezdila v njegovem naročju, ko je s požrešno češpljico sestradano goltala tistega utripajočega tiča.

Z levico je segel navzgor po njenem telesu, objel njeno čvrsto dojko in jo strastno znova ugriznil za vitek vrat, ki mu ga je tako lepo nastavljala ves čas. Čutil je, kako v njej vse gori. Bila je vroča, vrela, rdečelična in potrebna, kot je še ni videl.

“Pofukaj me do konca,” ga je skoraj proseče rotila.

Vso energijo je preusmeril v del pod pasom in s kratkimi, sunkovitimi gibi napadal brhko telo pred seboj. S telesom se ji je umaknil, da je lahko čutila samo tistega trdega kurca, ki je neusmiljeno paral potrebno muco. Levica je šla še malce višje. Zdaj so se njegovi prsti ovili okoli njenega vratu, ga ravno prav stisnili, da so njeni možgani začeli prejemati malo manj kisika in so se sprožili obrambni mehanizmi, ki pa so poskrbeli, da je njen orgazem dobesedno prerasel v eksplozijo živalskega užitka. Ni bilo več zavor, ni bilo sile, ki bi ji lahko zaprla usta.

Njeni kriki so odmevali po celem Rožniku in ga tako zelo presenetili, da je pomislil, da jo nemara slišijo celo do Tivolija. V navalu strasti in tik pred orgazmom se je umaknil iz nje. Zazdelo se mu je, da ji v nožnici dobesedno vre. V njeni muci se je vnel požar, in to z razlogom. Prijel je mokrega in kitastega tiča s svojo desnico ter jo pognal po njem, kot je znal le on. Ni rabil veliko. Trikrat ali štirikrat ga je zapeljal skozi pest in v trenutku, ko mu je vrelo seme v prvem brizgu poletelo preko njenih ritnic, je iz njene vroče češplje divje brizgnilo po njem.

“Faakk, sori….” je dejala s tresočim glasom. “soriii… ahhh, faaaaakkkkk!”

Iz njene pičke je špricalo, kot za stavo, noge pa ji je krivilo, kot da bo vsak trenutek spolzela navzdol ob velikem kostanju. Špricalo je po njegovem naročju, tiču iz katerega je še vedno prihajalo na polno, in po njegovih hlačah in čevljih.

Če ju prej niso opazili, so ju sedaj vsekakor. S tiste jase ne bosta smela še vsaj pol ure. In tudi nista mogla. Kot bi prišla iz kopalnice.

Njen obraz je kasneje spet dobil angelske poteze. Navihano se mu je smehljala, ko je iz jopice stresel kostanj in jo uporabil za brisanje njune packarije. Potem si jo je zavezal okoli pasu, da je vsaj malce prikril mokre madeže na hlačah. Ona ni imela večjih težav s tistim prekratkim krilcem. Le vlažne spodnjice so se ji nenadoma zazdele nekoliko hladne na še vedno vroči mucki.

Mmmm, še bosta šla po kostanj.

DELI
Prejšnji članekZaupajta si svoje spolne fantazije
Naslednji članekČesa njej ni potrebno vedeti?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.