Oralni seks, blagoslov človeštva, ki je redkokdaj nezaželen. Obožujejo ga tako moški kot ženske, ampak ali znamo partnerju namigniti kdaj bi ga rade?

eroticne zgodbe oralni sex na krizarjenju

Že res, da se nekako razume, da je oralni seks neke vrste predigra in sodi pravzaprav pred vsak seks. Ni pa povsem tako. Zgodi se, da strasti vzplamtijo v trenutku in se lotimo “ta hitrega”, ali pa nam enostavno kdaj ni do tega. Prav me tokrat sprašuje Brigitka iz Celja, ki je vsa nesrečna, ker ne ve kako svojemu fantu signalizirati, da bi rada, da jo obdela z jezikom. 

“Eva, znorela bom! Fanta imam rada in tudi najin seks je precej dober, ampak le redkokdaj z usti in jezikom zaide tja dol … Kako naj mu nakažem, da bi to rada večkrat? Ne bi rada izpadla prevelika potrebnica. – Brigitka (22)”

erotika in erotični oglasi

Brigitka, če verjameš ali ne, večina moških z največjim užitkom zadovoljuje svojo nežnejšo polovico, razen takrat, ko se bojijo, da tega morda ne počnejo prav. Cynthia Gentry, avtorica knjige “Kaj si moški v resnici želijo v postelji”, pravi:

“Moški niso vztrajni, a če jih pri nečem pohvališ, bodo to z užitkom nadaljevali.”

To torej pomeni, da ne skopariš s tem, da mu daš vedeti, kaj ti ugaja, medtem ko je on tam spodaj in se trudi na vse pretege. Nekatere ženske so med uživanjem rade tiho (jaz nisem med njimi). Napelješ ga pa lahko povsem enostavno tako, da ga med poljubljanjem in božanjem, primeš za glavo in jo nežno potiskaš navzdol. Hitro bo dojel.

Ampak kako naj mu pokažem, da uživam, naj na silo ječim in vzdihujem, če sem sicer tiha?

erotika in erotični oglasi

Seveda ne! Lahko pa svoje zadovoljstvo pokažeš tako, da se mu s prsti zakoplješ v lase in ga denimo nežno pocukaš v smer kjer bi ga rada. Vsekakor bodo tovrstna sporočila, podprta z vzdihi in kakšno besedo usmeritve, ter miganjem in vrtenjem bokov, padla na plodna tla.

Pokaži mu kako imaš rada in ga vodi na tej poti kjer je njegova edina želja, da bi bila ti zadovoljna in potešena. Lahko mu poljubljaš in ližeš prste, na način kot si želiš, da bi to on počel tam doli. Vzpodbujaj ga s svojim seksi glasom, povej mu kaj naj počne, kako hitro, sporoči mu kdaj ti prihaja. Vesel bo tvojega orgazma kot bi prišlo njemu, verjemi mi.

DELI
Prejšnji članekV savno po večjo strast!
Naslednji članekMoja žena je "nuna"
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.