Mnogi moški se sprašujejo, kaj je tisto kar nas ženske pri njih najbolj vzburi. A odgovor ni samo eden in niti ne enostaven.

Dragi moji moški, očarati žensko ni zgolj umetnost, temveč subtilna igra med močjo in nežnostjo. Privlačnost in erotika, ki jo moški izžarevajo, ni vezana zgolj na zunanjo podobo, ampak vključuje tudi notranje lastnosti.

erotika in fantazija

V tem članku bomo raziskali, kaj natančno ženske najbolj spolno privlači na moških, kaj jim vzbuja strast in ustvarja tisto nepopisno kemijo, ki prebudi čute. Mnogi boste presenečeni nad posameznimi informacijami, a tako pač je. Ženske smo “zapletena” bitja, ki jih je težko razumeti. A ko jih, se vaš svet spremeni eno samo veliko erotično doživetje in doživljanje vročih fantazij.

Moška moč in avtoriteta

Moč je eden izmed ključnih faktorjev, ki ženske vzburja. Ne govorimo zgolj o fizični moči, temveč o samozavesti, avtoriteti in moškem, ki ve, kaj hoče. Ženske so nagnjene k moškim, ki prevzemajo pobudo in so odločni, a hkrati znajo pokazati tudi občutljivo plat svoje osebnosti.

Močan moški ni tisti, ki svojo moč kaže skozi grobo razlaganje svojega mnenja, pač pa tisti, ki si zna žensko vzeti na ravno prav grob način, da se ji le še močneje zatresejo kolena in si ga še bolj želi. Avtoriteta je še posebej pomembna ženskam, ki so v seksu rade v podrejenem položaju. Seveda pa to ne pomeni, da bodo takšne tudi izven postelje. Prilagoditi se bo treba.

Višina in postava

Ženske pogosto privlačijo moški, ki izstopajo in imajo izrazito postavo. Višina ima tu ključno vlogo, saj mnoge ženske asociirajo višje moške z zaščitništvom. Ohranjanje postave in skrb za zdravje pa dodata privlačnost in kažeta na moško predanost lastnemu telesu.

Prav tako niso nepomembne poteze obraza. Raziskave kažejo, da imajo moški z izrazitimi potezami lic in čeljusti na tem mestu prednost. Seveda v primeru, da gre za proporcionalne vrednosti.

Skrb za videz

Ni vse le v tem, da moški hodi na fitnes in ima razvite mišice s katerimi bo stopil tako pred dekleta kot tudi pred fante. Slednje velja za postavitev v vrsto pred druge. Skrb za zunanji videz je odsev notranjega počutja. Moški, ki posvečajo pozornost svojemu izgledu, ne zgolj zaradi družbe, ampak zaradi lastnega zadovoljstva, delujejo privlačno. Urejene roke in nohti so detajl, ki ga ženske opazijo in cenijo.

Samozavest in humor

Samozavesten moški, ki zna sproščeno in duhovito komunicirati, ima močno orožje v osvajanju ženskih src. Sposobnost smeha in lahkotnosti v komunikaciji odpirata pot sproščenemu in prijetnemu vzdušju, kar je ključnega pomena za spolno privlačnost.

Tudi zase lahko rečem, da me izjemno pritegne pozitiven moški s smislom za humor, ki pa ni klovn, ampak me nasmeji že s kakšno hudomušno pripombo. Pri duhovičenju bodite sicer previdni, saj kaj hitro lahko prestopite kakšno nevidno črto in bo učinek prej obraten.

Čustvena inteligenca in posluh

Moški, ki razumejo čustva in znajo prisluhniti željam ter potrebam žensk, ustvarjajo povezavo na globlji ravni. Čustvena inteligenca je izjemno privlačna lastnost, saj kaže na zrelost in sposobnost obvladovanja odnosov.

Prav tako je zelo seksi, če zna močan moški pokazati svoja čustva. Ne glede na to ali govorimo o ljubezni ali o strastnem seksu, ko je dobrodošel kakšen vroč vložek, nespodobna ponudba ali zgolj kazanje svojih emocij na nek subtilen, a jasen način.

Razcvet moške možatosti torej ni omejen zgolj na fizični videz. Ženske smo kompleksna bitja, ki cenijo celostni pristop moškega. Močna kombinacija samozavesti, moške moči in čustvene inteligence ustvarja nepremagljiv vrtinec privlačnosti, ki prevzame žensko srce in vzburja njeno domišljijo. Pomembno je, da moški ostanejo zvesti samim sebi, saj avtentičnost in iskrenost še dodatno poudarita privlačnost.

DELI
Prejšnji članekKako poiskati partnerja za eno noč?
Naslednji članekUsekaj me!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.