Trojček je izjemno vznemirljiva in vzburljiva ideja, a kako se ga lotiti, če nimaš nobenih izkušenj?

V resnici je na začetku dobro imeti partnerja. Malo za šalo, malo za res. Lažje bo najti tretjega sodelujočega v akciji, kot v prvem koraku iskati dve osebi za vroč seks. V primeru, da partnerja imaš, pa te vseeno čaka kar nekaj izzivov. Najprej se vprašaj, ali trojček zanima tebe ali partnerja. V primeru, da si ga želita oba, je zmaga tik pred vrati (oziroma ob postelji).

Če partner niti slišati noče za idejo, da bi se še nekdo plazil pod vajino rjuho, potem nima smisla vztrajati, ker se zagotovo ne bo končalo dobro. Četudi se partner “ukloni”, a je videti bolj prisiljen, kot ne, raje opusti to idejo. V vsakem primeru pa obstaja nekaj dobrih idej, kako si izpolniti skrito fantazijo.

Seks v troje

Priključi se paru, ki si želi trojčka

Parov, ki iščejo popestritev svojega spolnega življenja, je precej. Celo v Sloveniji, in v to se lahko prepričaš, če malce pobrskaš po Urgenca.com. Po ogledu zanimivih in vročih profilov kaj hitro naletiš na mamljivo ponudbo. Včasih ona išče v imenu para, drugič on. Skoraj v vseh primerih pa si na slikah lahko ogledaš oba.

Največkrat celo v akciji, kar ti le še olajša odločitev, da ju kontaktiraš. Zapomni si, da v tem primeru govoriš z obema in nikakor ne zgolj z enim izmed njiju. Ohrani primerno komunikacijo! Pari, ki si želijo trojčka niso nič bolj “nori” kot ti ali kdorkoli drug. Gre za povsem legitimno spolno fantazijo, ki prinaša vesoljne orgazme in neskončno užitkov. S parom se boste navadno dobili na kakšni pijački.

Sploh ni nujno, da boste seksali že tisti dan. V resnici ni nujno, da sploh boste. Če ne bo kemije, potem ne bo nič iz tega. Gre za popolnoma enak pristop, kot v primeru običajnega zmenka, po katerem lahko pride celo do poljuba, ali pa dejstva, da se vidita zadnjič. Pogoji so vedno: higiena, razčiščeni pojmi in čist zdravniški karton.

Dva tipa ali dve bejbi?

Hmm, precej pomembno vprašanje, kajne? V prvi vrsti gre za vprašanje, na katero moraš odgovoriti ti, oziroma tvoj partner. Si bosta privoščila še eno punco, ali raje vročega žrebca? Prav nič nenavadnega ni, če si oba v paru zaželita punce. Je pa seveda tudi veliko takšnih, ki se izrekajo za biseksualca ali biseksualko.

Prav zato vedno natančno preberi opis profila para, s katerim komuniciraš. Če si tip in je moški v paru BI, je precej verjetno, da si bo tudi on zaželel tebe, medtem ko bo ona z razdalje opazovala in si božala muco.

erotična zgodba trojček

Morebitne težave v trojčku

Povsem lahko se pripeti, da par, ki se prvikrat poigrava z idejo o trojčku, vendarle ni povsem pripravljen nanj. Ko se zgodi, pa nenadoma od nekod prileti ogromna porcija ljubosumja, ko se drugi partner predaja intimi z nekom, ki sta ga spoznala šele tisti dan.

Če s partnerjem ta hip šele iščeta nekoga, si vzemita čas. Oglejta si fotografije, preberita opis. Med komunikacijo s to osebo se pogovorita o vsem, kar vaju zanima in povprašajta tudi po željah tretje osebe. Čisto tako, da ne bo potem kakšnega presenečenja, ko bodo padle hlačke. Akcije se lotite šele, ko ste vsi povsem prepričani v to.

Postavi meje

Eva pomežikNe glede na to ali sta v paru ali se paru pridružuješ, postavi svoje meje, preko katerih ne greš. Ideja o trojčku je lahko mamljiva, a si jo nekateri predstavljajo precej romantično, drugi pa nekoliko bolj grobo, v BDSM stilu. Lahko se ti zgodi, da se daš na uslugo takšnemu paru, ki bi te rad imel malo za “sužnja”.

S čimer seveda ni popolnoma nič narobe, če si na isti valovni dolžini. Nekateri bi se igrali z igračkami, nosili posebne kostume, drugi pa zgolj dobro seksali. Preden se spustiš v kakršnokoli akcijo, pomisli tudi na različne spolne prakse, kot je denimo analni seks. Predvsem pa ne odstopaj od varnosti in uporabe kondoma.

Poišči svoj “trojček” BREZPLAČNO na Urgenca.com!

DELI
Prejšnji članekIntimno | Je res ali ni?!
Naslednji članekŠport in rekreacija
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.