Petra obožuje vadbo, zato ne čudi, da je dvakrat tedensko na fitnesu, ob sredah pa s puncami na odbojki. Kljub vsej tej akciji, pa ima zelo rada še eno vrsto rekreacije.

Odkar sta se z možem ločila in je popustila po-ločitvena depresija, si je omislila šport. Z veliko gibanja se je izvila iz primeža slabe volje in stresa ter postala samozavestna zaradi nove podobe v ogledalu. Moških se je nekaj časa izogibala, saj si ni želela kakšnih večjih pretresov v življenju, ko pa ji je ravno postalo lepo.

sexy fitnes

Dokler se niso s puncami, neke srede po odbojki, ob vrčku piva menile o svojem spolnem življenju. Takrat je pomislila Hudiča, punce skačejo ob mreži in tudi doma, jaz pa samo od dvorane do dvorane.

“Ah Petra, kar je bilo, je bilo,” jo je prepričevala Sonja. “Saj se ti ni treba zaljubit. Seks je tudi ena vrsta športa.”

Zabavna pripomba, kateri so se vse smejale. Petra je tista dan poklicala Blaža. Simpatičen dečko, malo čez 30, vedno nasmejan, navihan in provokativen. Rada je klepetala z njim na kavi, skrivaj opazovala njegovo mednožje, ki se ji je zdelo precej polno, a se vedno znova zadržala, ko jo je dražil s svojimi ponudbami za posteljno rekreacijo. Tudi on je namreč govoril, da je seks lahko tudi samo šport.

Morala si je priznati, da ima počasi že dovolj te suše. Blaž je bil vesel njenega klica, še bolj pa tona glasu, s katerim ga je povabila k sebi na gin tonik.

“Se ti kaj športa?” ga je v smehu vprašala. Še sama sebi je težko verjela, da je res to rekla.

Blaž ni bil slišati presenečen. Nasmehnil se je in dejal, da živi za šport. V pol ure je bil pri njej. Ustnice ji je raztegnilo v nasmešek, ko sta se objela. Začutila je svež vonj po gelu za prhanje, njegove dlani pa so spustile nižje kot po navadi. Ni se pritoževala, ko so mu konice prstov zdrknile do njene zadnjice. Sicer sta se precej družila, a kaj več od nedolžnega poljuba nista spravila skupaj, čeprav je bilo očitno, da si pašeta.

Tisti večer je bil njun trenutek. Eni pijači je sledila druga in tej tretja. Sobo so napolnile salve smeha ob komentiranju zabavnih posnetkov, potem pa se je v zraku nenadoma nekaj stemnilo. Ne na slab način. Zrak je napolnila erotika in erotičen naboj, ki je bil posledica njune sproščenosti, vse pogostejših dotikov in poljubov. Sprva jo je poljubljal na roko, nato na lice in kasneje na vrat. To je bila njena šibka točka.

Bradavičke so jo ob tem izdale, kot vedno, naježila se ji je koža in opazno je zadrževala sapo. Znova se ji je približal s tistimi vročimi ustnicami, jo poljubil na vrat, z vrhom jezika zarisal črto vse do ušesne mečice in ob tem z dlanjo pogladil njeno razgaljeno stegno. Vzburjenost v njej je hitro rasla, saj že nekaj časa ni občutila moških rok in poljubov na sebi.

Kaj šele tam spodaj, med nogami, kamor se je spustil, ko sta se prestavila na posteljo. Po poti je izgubila večino oblačil, ne da bi vedela, kako in kdaj. Bil je spreten tale Blaž. Z rokami in z jezikom. V nekaj trenutkih jo je odpeljalo v nek drug svet, v katerem se je popolnoma predala vsem užitkom brez sramu. Ujela se je pri vprašanju, zakaj mu tega ni dovolila že prej. Ehh, že ni bil pravi čas.

Ljubkoval je njene nabrekle sramne ustnice, z jezikom obdeloval njen občutljiv in ljubko nabrekel gumbek, ter prisluhnil njenemu sopenju. Dajala mu je ritem, ne da bi vedela za to. Bil je izvrsten poslušalec in več kot očitno je imel občutek za ritem. Prisegla bi, da ji je znova zmanjkalo nekaj sekund spomina. Kar naenkrat je imela pred seboj njegov obraz in se ob polni muci spraševala, ali ji ni nemara malo prej prvič prišlo.

Orgazem

Sploh se ni poznala. Objela ga je z nogama in poskrbela, da jo je lahko napolnil s celim. Kako dobro ji je delo. Celo večnost že ni seksala, na takšen način pa verjetno še nikoli. Odnašalo ji je pamet, možgani so si ustvarili nek svoj svet brez sramu in zadržkov, jezik pa prehiteval njihova navodila. Ne da bi vedela kdaj, je iz njenih ust prišlo:

“Jaa ljubček, fukaj me v potrebno pičko, daj mi ga …” In preden je uspela zapreti usta, ji je spet ušlo. “Bi me od zadaj?”

Rada se je znašla pred moških na vseh štirih. Rada je pokazala tisto zapeljivo zadnjico in zdaj ji pri tem končno ni bilo več nerodno. Na prejšnjo mlahavo rit ni bila ponosna. Sedanjo pa je želela pokazati vsem. A le Blaž jo je videl golo. Skozi njegove roke na svoji napeti zadnjici je čutila, kako zelo všeč mu je, kar vidi. Ko je prodrl vanjo od zadaj si je želela, da bi jo potegnil za lase, si jo podredil, bil do nje malo nesramen.

Ko je to storil, se je presenečena vprašala, ali ni morda spet nehote zinila. Konstantno ji je zmanjkovalo filma in zdelo se ji je, da ji je že tretjič prišlo. Mokra muca je sladko cmokljala vsakokrat, ko se je zabil vanjo. Z boki mu je šla nasproti, se nabijala nanj in vse glasneje ječala. V njeni spalnici je bila sicer vedno tišina, zdaj pa se je končno sprostila. Blaž je to znal potegniti iz nje. Ves čas ji je nekaj prigovarjal, govoril kako seksi je videti in kako tesno je v njeni vroči češplji.

Nov orgazem jo je znova odnesel in, ko je znova zadihala, ni bila prepričana ali se prav sliši.

“Daj me še v rito lubi, tolk sem ga potrebna …”

DELI
Prejšnji članekKako se lotiti trojčka?
Naslednji članekŽenske igrajo orgazem?!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.